Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bilusienka

Lubicie Beyonce czy nie?????

Polecane posty

Gość Tokio Fotel to shit na maxa
a ty to klejna dziewuszka zakochana w tym wymalowanym,wypudrowanym i wyzelowanym billu....dajcie spokój z tym shitem!!:O:O

Gość almodovarrr
B jest genialna i zamknijcie sie jak nic o niej nie wiecie :P

Gość buhahahahah
94 to ulubion aliczba, buhahahhahahhahaha, nawet wstydzi sie powiedziec ile ma lat, głupia gówniara, buahhahahahahahaha:D:D:D:D a tokio hotel to shit na maksa, a temu bahorowi wokaliscie z tokio hotel temu przypudrowanemu gejowi, przywaliłabym plaskacza w morde :O

Gość Lana033652
Musisz się przyzwyczaic że tokio hotel to jedno wielkie GÓWNO A beyonce to jedna wielka SZMATA

Gość Gdzie Twoi rodzice
Ot małolata siedziała przed kompem,nie wiedząc jaki ma wymyślic temat topicu.To wymysliła!!!Lubicie Beyonce czy nie?hehehehe. Ja mam 21 lat i śmiać mi sie chce,jak widze co się dzieje teraz z dzieciakami.Idolem jest Tokio Hotel?!Najarani gowniarze z pomalowanymi mordami?Do czego ten świat zmierza???!!!Dziecko,idz sie lepiej czegos poucz........ Może porozmawiaj z rodzicami o swoim problemie....

Fraszko mam cię już DOSYĆ!!!!!!!!!!!!!! ZAMKNIJ WRESZCIE TĄ SWOJĘ PYSKATĄ GĘBĘ.Wiem dlaczego niechciałas powiedzieć ile masz lat, ponieważ masz 24 i powiem ci że jesteś taka STARA jak but!! Wiem jakie teraz chcesz zadać mi pytanie, więc ci już teraz na nie odpowiem: nie trzeba być filozofem czy matematykiem, żeby wiedzieć ile masz lat, gdyż 82 to twój rocznik!!!!!!! I ODCZEP SIE WRESZCIE ODEMNIE I OD BILUSIA Z TH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dab
lubie jej tylek fajnie nim kreci. a tak wogole to w tych teledyskach tanczy tak jakby ja prad pokopal. w lozku to dopiero musi byc wulkan seksu. chcialbym ja przetestowac.

Gość gratuluje
autorce topiku rozumu.jestem pod wrazeniem:D rodzice sa napewno z Ciebie dumni

Gość eeeeeeeeeeeeeeee
jej poziom wypowiedz wcale nie swiadczy o tym że to smarkula. ewidentnie wiadć że kto ktos starszy próbujacy się zgrywac na samrkule i to w bardzo prymitywny sposób. to prowakacja i to cholernie tania:o

Odczepcie się ode mnie jak tylko chcę bronić swojego zdania!!! Ja kocham th, a jesli w nie to nie znaczy żebyście mnie od razu przezywali!!!!!

Gość Odczecie się wreszcie od niej

Gość Masz rację...
Właśnie odczepcie się wreszcie od tej biednej bilusienki!!!!!!! Jest to wolny kraj i każdy ma swoje zdanie, ona lubi th a ktoś inny nie!!

Gość Tak samo myślę...
Tak samo myślę jak dwie osoby przed... Dajcie już wreszcie spokój tej dziewuszce!!!! Niech lubi sobie to swoje th... Nie każdy z nas lubi ten zespół, ale każdy przeciesz ma swoje własne zdanie!!!!!!!!!!

Gość Lana033652
to nie musi innych też wyzywac A TAK NAPRAWDĘ TO NIECH SPIEPSZA PO SIĘ POPŁACZE ŻE TAK MÓWIMY O JEJ KOCHANYM ZESPOLE WIĘC SPADAJ STĄD BILUSIENKA ROZEM ZE SWOIM BILEM I CAŁYM TYM GÓWNEM!!!!!

Gość Tak samo myślę...
Sam spadaj...

Oki spox nie kłóćmy się już więcej!!!!!!! oki? Nie mam zamiaru z każdym się kłócić o byle gówno za przeproszeniem...

Dobra nie mam zamiaru już się z wami kłócić czy th to GÓWNO czy nie! Przeciesz każdy ma swoje własne zdanie...

Gość przymkij się billusienka.

Gość debilna małolato
Przyjmij do wiadomości, że popkulturowe gówno zrobiło ci sraczkę z mózgu:o Popatrzcie na idola 12letnich dzieci: http://republika.pl/blog_su_973580/1953257/tr/01-tokio-hotel-bill_property_bild.jpg :D Zapadnięty brak kaltki piersiowej, herławe łapki, wygląda to-to jakby z podstawówki z lekcji wfu uciekło, a tak się maluję na scenę: http://www.oyla9.de/userdaten/87421282/bilder/TH.JPG Z|AŁAMKA:o Dzieci w wieku 12 lat powinny sie zajmowac nauką, a nie przesiadywać na forum dla dorosłych i wywnętrzać się tutaj:o Nie masz co robić??? To weź książkę do ręki, zamiast się kłócić o jakieś gówna. Nikt tutaj nie lubi Beyonce ani tych zasranych gnojków z Toki Hotel, którzy do muzyki maja się tak jak dżem z dyni do konfitur:o Przykro mi tylko, ze twoi starzy się tobą nie zajmują i żeby mieć spokój wysyłają cie do komputera. Ale sądząc po twojej psychozie- może muszą...:o🖐️

Rodzice ze mną zajmuje, juz ty się o to nie martw!!!!!! A jeszcze jedno - fajne zdjęcia z bilem!!!! Pozdrawiam....

słuchaj małolato idż do książek i trochę się poucz to ci dobrze zrobi na ten twój pusty mózg

Gość buhahahahaha
czemu Beyonce tak piszczy jak cos spiewa? okropny skrzek wydaje z siebie :o

Ejno, weź, Beyonce jest profesjonalną piosenkarką i ma taki styl śpiewania a pozatym jest kreatywana... Nie oceniaj jej, jeeśli nie znasz się na muzyce, bo ja akurat coś o tym wiem!!!!!!!!!!!!!