Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bilusienka

Lubicie Beyonce czy nie?????

Polecane posty

Gość buhahahahaha
ja akurat tez cos o tym wiem i nie wydaje mi sie bys ty miala o tym pojecie :P Beyonce piszczy, do tego glos "wyciagniety" komputerowo, by brzmial lepiej co i tak niewiele zmienia przy tak niskiej skali glosowej :D

Nie sądzę by miała głos wyciągany komputerowo, bo brzmi on naturalnie, a zresztą wejdź na youtube.com i zobacz jej koncert- śpiewa tak jak w teledyskach- w końcu to nie Mandaryna:P

mysle ze porownywanie Beyonce i Tokio hotel to totalne nieporozumienie.. przeciez poziom tych muzykow dzieli lata swietlne od siebie:) cenie beyonce bo babka ma glos, a TH to wymysl niemieckich specow od marketingu-tak samo jak sztuczny twor backstreet boys czy n sync ktorzy to udawali ze umieja spiewac i jacy to nie sa wolni:)podczas gdy mieli dziewczny ( a jeden z chlopakow z n sync jest gejem-sam sie do tego przyznal), wiec czego sie nie robi dla kasy:) ale rozumiem bilusienke bo ja w jej wieku (kiedy to bylo:P) tez mialam swoich idoli muzycznych az wstyd sie do nich teraz przyznawac;P pozdrowienia dla wszystkich 🌼

Gość uwaga uwaaaaaaaaga
Bilusieńka to Madziusssia:o🖐️

NIEPRAWDA bo ja mam blog www.madziusssia.blog.onet.pl.... Może ta wasza billusienka na[pisze jaki jest jej blog to mozecie przeczytać i sami stwierdzicie ze jestesmy zupelnie roznymi osobami..(oczywiście moze i jestesmy podobne w koncu jej nie znam... Billusienka podaj mi swoje gadooo do sobie pogadamy!!:*)

Gość olaaazz
Dziecko, i tak widać że jak jest Madziusia na kafe to jest też Bilusieńka. Daj już spokój, i tak widac po stylu pisania ze to jedna osoba. Miłego rozmawiania...ze sobą:O

NIE MASZ PRAWA MI WMAWIAĆ , że jestem billusienką, kobieto, chyba cierpisz na zaburzenia psychiczne, weź se załatw tydzień w wariatkowie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po prostu nie możesz wiedzieć, że ja i ONA to ta sama osoba bo ja nigdy bym nie powiedziała że słucham tych głupków

Gość ludzie no..............
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość może przejdx się do psychiatry
chociaż nie wiem..... Może już tylko egzorcysta pomoże:o🖐️

Cholera, ludzie weźcie się odczepcie!!!!!!!!!!Nie macie co robić?? Co wam przyszło do głowy?????????? JESZCZE RAZ NAZWIECIE MNIE BILLUSIENKĄ TO WAS POWYSTRZELAM!!!!!!!!!!!11

Dajcie już śwęty spokój z tym kto kim jest... Nie macie prawa wmawiać komuś że ktos jest kimś innym:( Tak samo moge powiedzieć o was, a jak widzicie Madziusssia jest teraz nie dostępna, a ja jestem!!!!!!!!

Gość ej no ludzie czy wy
nie widzicie ze ta cała bilusienka to prowokacja? a co do beyonce - nie znosze jej

Gość la la la
to jakas wariatka ..c.hyba z oddzialu zamknietego...te bolusie-madziusenka lubisz oddzial zamkniety a ha ha ha ha

Gość mrówkaa
Rzeczywiście to te same osoby, widać po charakterze pisma :D

Gość la la la
a ha ha ha ha ha bilusienko-madziusienka o 19 bedzie program dla Ciebie....na pierwszym programie ....

Gość no i widzicie miałam
rację- po kilku wypowiedziach widac, że to ta sama siksa:D Normalnie nie mogę, co te dzieci robia, zamiast sie uczyć:o Ale zaraz dobranocka, to się zmyją z forum:D Hhahahaahahahahahahahhha:D

Gość no i Bilusieńka vel Madziussia
pojawiła się po dobranocce, bo znowu jej się nudzi:D Hahahahahhahahahahaha:D