Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margaritta

Apel do wszystkich......precz z pomarańczą

Polecane posty

Gość margaritta zrozum wkoncu
o nie dzieki wielkie wole nie wkradac sie w zakamarki twojego umysłu, mam juz wyrobione zdanie na twoj temat

no cóż.....ide spać....jutro mam wielki dzien :) i musze sie wyspac :) a niewiele nocy zostało..... im dłużej Was czytam to przekonuje się że na pomarańczowo piszą same zakompleksione gamonie :) być może w Twoim przypadku się myle...bo masz przebłyski normalnego człowieka

hmm, mam zadatki na normalnego czlowieka?no patrz a jestem na pomaranczowo(przeciez wg.Twojej teorii to wszyscy pomaranczowi to samo dno)skad ta nagla zmiana, co Toba kieruje?jakie masz powody by tak sadzić?

tak sie składa ze nie mam czarnego, i jakos mi do tego niespieszno-wole kolor pomaranczowy-jakis taki bardziej wesoly!

Gość Bruce Lee.
pomarańczko skończ wreszcie bo cię kopnę i polecisz daaaaleko

ech, a jednak jestes tepa, a przez jeden niewielki moment myslalem/am ze sa w tobie zadatki na rozumnego czlowieka,porażka!

dziekuje margaritta, ciesze sie ze nie nalezysz do tych ktorych moja stopka irytuje :) a swoja droga combinacja margarity pracatan z angielskim prezenterem jest dosc szczegolna, to trzeba zobaczyc ;) jesli chodzi o pomaranczki to proponuje wyslac te kwasne na urynoterapie, a te slodziutkie to propunuje zatrzymac i cholubic ;)

mama Ci nigdy nie mowiła że do kobiet należy sie odnosić z szacunkiem? masz jakiś uraz z dzieciństwa/ może mama Cie nie kochala ? wiesz ide spac....sama nie wiem dlaczego gadam z takim impertynentem

dosc dlugo nie odpisywalas, pewnie szukalas w slowniku jakiegos słowka fajnie brzmiacego i znalazłas " impertynent"-tyle tylko ze niestety nie celnie trafiłas! Ale jak juz wszyscy wiemy masz cos z glowka

a mi sie podoba imie margaritta :) jest w nim cos takiego ...mmmm .... sexy ... hot :classic_cool: