Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybredna

jestem bardzo wybredna jesli chodzi o mezczyzn wiec nie moge stworzyc zwiazku

Polecane posty

Gość wybredna

nie potrafie sie zakochac, nie chce rzadnego faceta jakiego spotkam, zakochalam sie tylko raz w zyciu ale on kochal inna. moze powinnam zacisnac zeby i byc z kims bez uczucia. przeciez to chore! mam 27 lat

Gość to chyba sprawa ortografii

Gość prowokacja i śmierdzinietoper
zem :o

Gość wybredna
to nie jest prowokacja:O po prostu nie moge sie zakochac, no nie potrafie. kazdy jest nie taki:O

Gość gfdfd
a bierzesz z połykiem?

Gość wybredna
czy nie ma tu ludzi z podobnym problemem?

Gość gfdfd
na ktorej randce połykasz?

Gość nacc
ja chyba tez mam ten problem. zakochalam sie w kims kto spelnial moje wszystkei wymagania. ale rozstalismy sie. i boje sie ze juz nigdy nie spotkam kogos takiego, kazdy jest beznadziejny :| i mowie to obiektywnie

Gość wybredna
ja juz trace nadzieje ze kogos spotkam. nie chce byc sama ale nie wyobrazam sobie bycia z kims kogo nie kocham. raz sprobowalam i tylko skrzywdzilam tego czlowieka.

Gość nacc
a ja sie sama przelamac ne umiem, chyba jestem jakas nienormalna, ale jak do kogos nic nie czuje, chocby byl super przystojny, to nie pozwole mu sie dotknac, poxcalowac, przytulic, nic... dziwna jestem, ale no mam taka blokade i msuze cos do tej osoby czuc :|

Gość adgam
ja mam podobny problem, nie potrafie się zakochać i przełamać!!! Jeden jedyny raz byłam zakochana a on mnie zostawił a ja wciąż kocham... Nie zwracam uwagi na innych facetów a sama nie chcę być

Gość wybredna
mam tak samo. czuje sie podirytowana gdy taka osoba sie do mnie probuje zblizyc. ile masz lat? kiedy bylas z tamtym idealnym?

Gość upieram sie jednak
ze czuć to nietoperzem...:o

Gość taktoperz
Hej laseczki, jak będziecie tak wybrzydzać to za chwilę tylko rozwodników będziecie spotykać na drodze życia i zakochana na maksa będziesz niańczyć jego dzieci z pierwszego małżeństwa

Gość adgam
mam 23 lata a zostawił mnie początkiem tegorocznych wakacji:(( Zdaje sobie sprawe z tego ze to za krótki okres czasu ale wiem już że nie będzie łatwo zdecydować się na nowy związek a co dopiero zakochać się... faceci są dla mnie obojętni

Gość taktoperz
Hej laseczki skoro się zakochujecie na maxa tylko w przystojniakach, którzy chcą się tylko Wami zabawić to miejcie pretensje do siebie i nie piszcie zażalenia do PANA BOGA :classic_cool:

Gość wybredna
moge nianczyc jego dzieci, ale chce sie zakochac. faceci sa dla mnie wrecz obrzydliwi, nie toleruje ich poza zwyklym kolezenstwem.

Gość adgam
dokładnie!!! do taktoperz - masz ciekawą teorie, zakochać się w kimś ze względu na wygląd, ciekawe!!!! dla mnie jest tysiąc innych rzeczy ponad wyglądem więc mów za siebie

Gość taktoperz
do wybredna przeczytaj ten swój tekst jeszcze raz i zastanów się czego chcesz ?

Gość wybredna
chce sie zakochac, nie potrafie. nikt nie jest wystarczajaco dobry, nie chodzi o wyglad wogole. chodzi o to jaki jest. nie toleruje facetow wokol, to nie ejst to czego szukam.

Gość taktoperz
do wybredna zatem powiedz proszę jakie są Twoje oczekiwania , jaki ma być ten Twój ?

Gość wybredna
nie wiem jaki, mam do niego poczuc to cos! nie czuje tego do nikogo. po prostu chce pokochac. nie potrafie, to nie jest to.

Gość taktoperz
no właśnie wybredna kogoś chcesz ale nie wiesz kogo , może księdza potrzebujesz ?

Gość wybredna
mysle ze psychologa, bo cos tu jest nie tak. bede sama do konca zycia pewnie

Gość adgam
wiesz, ja też zastanawiałam się już nad psychologiem i powiem ci że to chyba najlepsze rozwiązanie z tej sytuacji

Gość taktoperz
tak myślę wybredna że kiedy zobaczysz tego swojego , kiedy jego kuchni spróbujesz wyśmienitej i zaczniesz do ludzi wychodzić to .......... zapomnisz o depresji

Gość adgam
problem w tym jak wyjść do ludzi skoro że tak brzydko powiem facetów traktuje przedmiotowo

Gość taktoperz
Nie wrzucajcie wszystkich facetów do tego samego worka , czy uważacie kobiety, że faceci są aż tak beznadziejni ?

Gość wybredna
dlamnie są:O nie chce tak myslec ale niestety tak mam

Gość kaczmi
ja mam tak że jedyny facet który jest dla mnie ideałem to facet mojej przyjaciółki:( bardzo się kochaja) Wszyscy inni są od niego gorsi,zawsze porównuje....a nawet jak ktoś już okazuje się prawie ideałem to mnie zostawia bo za długo myślałam,zastanawiałam się i jak odchodzi do innej to uświadam sobie jak mogłam kogos takiego zostawic..zawsze zdaję sobie sprawę za póżno...