Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agra

od jutra postanawiam ze...

Polecane posty

1. zaczne robić brzuszki 2. nie bede sie objadac slodyczami 3. bede sie usmiechac zeby nie cieszyl sie ze przez niego jestem smutna I NAJWAZNIEJSZE!! 4. nie wyciagne w kierunku niego juz reki (czytaj zero smsow wiadomosci na gg inicjowania spotkan przezemnie itd) jutro wieczorem dam znac jak mi idzie mam nadzieje ze dobrze zwlasza z 4 punktem no i 3, bo 2 pierwsze to malo istotne!!

Gość zawieszona w próżni
Trzymam za ciebie kciuki :) mam wrażenie że jesteśmy na tym samym zakręcie tylko że ja nie mam jeszcze tyle siły

ale juz teraz wiem ze bedzie ciezko jak dotrzymac tych postanowien!!

Gość wybredna
brzuszkow robic nie bedziesz, jak dlaciebie to malo wazne! tylko ci przykro bedzie ze postanowienia nie dotrzymalas. wywal brzuszki a z reszta punktow zycze powodzenia

tyle ze najlatwiej wbrew pozorom dotrzymac mi bedzie punktu z brzuszkami wlasnie!!

Gość wybredna
to bedzie prostsze niz myslisz, tylko rob sobie drobne przyjemnosci. jak chcesz zapomniec o nim, nie pisac itp to wlasnie objadaj sie slodyczami, sluchaj wesolej muzyki, duzo sie usmiechaj baw i ciesz sie zyciem. idz na zakupy, kup cos ladnego bedzie ok

zs slaska jestem i ciesze sie ze jest ktos ze mna w tych postanowieniach:) jak macie pomysly jeszcze na jakies to piszcie razem latwiej tak mi sie wydaje...

Ja bardzo bym chciala spelnic 4 punkt. Na razie wytrzymuje juz 6 godzin. Mam zamiar caly tydzien.

Gość nie mam dziewczyny
nie dotrzymasz postanowien bo czlowiek musi miec energie zeby cos zrobic tak jak samochod musi miec paliwo postanowienia ktore musialby pokonac całą ciebie są na dłuższa mete niemozliwe to apropo dwoch pierwszych a jesli chodzi o dwa ostatnie no to jak sie zawezmiesz, radze wykasowac numer gg to moze pomoc

anula89 a czemu jestes ciekawa co to za chlopak i jak ma na imie raczej nie piszemy o tym samym to bylby za duzy zbieg okolicznosci:)

a wiec pierwsze 2 punkty dzis zawalilam!! z 3 sie udalo i co dziwne z 4 tez ale to dlatego ze on sie odzywal....

Gość baszka13
no prosze a ja wlacze dzielnie pochwale sie troche ćwicze , czytam, nie objadam sie , zapisałam sie na niemiecki i nie odzywam sie do mojego bylego a myslałam ze nie jestem do tego zdolna :)