Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna z makiem

bez sexu- ile najdluzej... w ciazy i po...

Polecane posty

Gość dziewczyna z makiem

ja nie moge kochac sie miesiac.. boje sie ze jak pojde do lekarza po miesiacu to znow mi zabroni... czuje sie okropnie, skreca mnie, tym bardziej ze przed ciaza kochalismy sie codziennie... ciezko mi suanypiac... boze mam taka chcice:O maz az tak nie cierpi, bo w koncu nie chce skazywac go na to na co ja jestem skazana... choc powoli metody zastepcze przestaja mu wystarczac.. ja chce sexuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!;(

Gość autorkooooooooooooooo
pytanie nie na ten temat! mamuski nie uprawiaja sexu wcale!!! przyzwyczajaj sie!:P

Gość ja sie przyznam
w czasie ciazy to kochalismy sie moze z 15 razy, a po ciazy juz tak zostalo i kochamy sie 3-4 razy w miesiacu, ale jakos o tym nie mysle

Gość martynka na wakacjachach
ja mialam bezwzgledny zakaz kochania sie w calej ciazy! Ale nie moglam wytrzymac i czasem zesmy ten sakaz lamali- kochalismy sie jak emeryci ale lepsze to nic nic:P na szczescie nic sie nie stalo

Gość kwestia przyzwyczajenia
My nie kochaliśmy się już grubo ponad 3m-ce.Mężu nie chce mnie dotknąc w żaden sposób,żeby nie zepsuć dzidzi.Tak się zablokował,że nie pozwala nawet sobie sprawić perzyjemności.Nie ma mowy o jakichkolwiek pieszczotach,twierdzi,że nie ma takich potrzeb.Zachowuje się przy tym jak egoista,bo nie bierze pod uwagę moich.Wcześniej też nie szaleliśmy z sexem...nie mialam wyjścia..musiałam się przyzwyczaić:(

Gość trzeba wytrzymać
Ja to chyba jestem rekordzistką- nie kochałam się z mężem przez rok! Ciąża od początku była zagrożona, mialam kategoryczny zakaz seksu. Konsultowałam się w tej sprawie z kilkoma lekarzami i każdy twierdził to samo: "Zero Sexuuu"! Po porodzie przez długi okres czasu nie mogłam dojść do siebie, mocno pozszywane krocze nie chciało się goić, więc o sexie, nawet po 6 tygodniach nie mogło być mowy. Dopiero teraz w 3 m-ce po porodzie nadrabiamy z mężem zaległości.

Gość wytrzymaj
POFOLGOWAć BęDZIOESZ MOGłA PO SKOńCZENIU 36 TYGODNIA CIążY. Chyba że masz przodujące łożysko,jak tak to nici z tego.