Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogaczkaaa

Jestem bardzo bogata. Mam tylko 25 lat i wszystko co najlepsze przed sobą!

Polecane posty

Gość alice1
wymysl dzis cos lepszego

Gość bogaczkaaaaa
taak,potrzebuje damskiej silnej reki!!

Gość kasa za sex
adam 25 lat

Gość JA TESHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Moi rodzice mają własną firmę i w moim domu pieniądze nie stanowiły problemu!!!!! Zawsze mam to co zechce... Tylko czasami razem z kumpelami śmieję się z rodziców, którzy myślą że ja zamiast na angielskim łażę po Arkadii!!!!!!! HAHAHA!!!!! Mój dom to pałac, pokój mam cały różowy.. Co miesiąc jeżdżę do Paryża z mamą kupować sobie nowe ciuchy.. Nakręćcie o mnie film!!! Ha Ha

Gość Iwonka Mniam
Jestem bogata. Miałam na początku l.ąszywych przyajciół a teraz to mam tylko jedną przyjaciółkę prawdziwą i kilka koleżanek które lubią mnie za to kim jestem ale tyle osób mnie nie lubi ze nie zdołałbym pokazac tej liczby na palcach:(

Gość a jam chcę poznac bogatą
dziuchę

Gość a jam chcę poznac bogatą
dziołchę :)

Gość biedaczkaaaaa
a moze ta Bogaczka by mnie wspomogła. jestem biedna nie mam pracy ani zasiłku mam dziecko a moj konkubent jest teraz po operacji mode podac zaswiadczenie o moim ubóstwie Powiedzcie sami jak ma kilkanascie tysiecy na koncie to co by jej szkodziło przesłac mi 100 zł przekazem. Dla niej 100 zł to nic a dla mnie cos znaczy. Bogaczko gdzie jestes wspomoz mnie jakos proszeeeeeeeee :-) wsrod bogatych osob panuje moda na akcje charytatywnw i pomoc ubogim wiec jak?

Gość do biedaczkiiiii
nie trzeba było dupy dawac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość buedaczkaaaaa
tylko taka wypowiedz mozesz wykrzesac z siebie prostaku!!

Gość do biedaczkiiiii
jak nie masz kasy to nie trzeba było się babo pieprzyć z facetem. Ja Ty nie masz równo pod sufitem i żadnej wyobraxni, to nie myśl, że ktoCię bedzie sponsorował.

Gość do biedaczkiiiii
jak Twoim prirytetem jest zapewnienie dziecku ubóstwa, to wybacz, ale jak Ty sama nie pomyślisz, to nikt za Ciebie też tego nie zrobi. Moja rada: nie dawać więcej dupy.

Gość nooooooooooooooooooooooooo

Gość też uwazam
ze ja sie nie ma pieniazków na dzieci, to trzeba z nich zrezygnować. Po co ich krzywdzić

Gość jak ktoś nie ma siły przebicia
to nie będzie miał kasy

Gość ja nazbierałam 500 000 zł
i nie wiem do kogo mam się zalicząć. Mam 31 lat.

Gość anka bartek
ja bym zaliczył Cię do biedaków...

Gość Tubex
Żeś wymyśliła Niezły sposób na to by uzbierać trochę wpisów w swoim temacie

Gość ja też nie kakys
podziel się ze mną!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość podaj numer wyślę ci 20 zł
nr konta

Gość podaj numer wyślę ci 20 zł
nawet mogę 50

O ja pierdolę... jaki fajny topik... Gratuluję założycielce - było oczywiste i do przewidzenia że cała sfora debilnych komentatorów ją zmiesza z błotem... ci wszyscy świętojebliwi respondenci: \"żal mi cię\", \"jesteś pusta\", \"ilu biednym dzieciom pomogłaś\" :D :D :D Qrwa, to się chyba nie dzieje naprawdę????? Dziękuję Ci Kafeterio; obiektywnie to ja jestem ograniczonym debilem, ale pięć minut lektury Waszych wpisów utwierdza mnie w przekonaniu, że mój intelekt dorównuje Dalaj Lamie i Stephenowi Hawkingowi (razem wziętym) :D :D

Gość offset
Cudowny temat!!!piana az cieknie z pyskow.ale skad ja to znam...Nie mam kilkunastu milionow ale wiecej troche od wiekszosci ludzi.Nie zarobilam tych pieniedzy,wiec pewnie powinnam sie odciac od rodziny i nie brac od nich ani grosza.inaczej wedle slow grzmiacych tu unisono grona forumowiczow jestem niewarta szacunku z ich strony(na czym mi niezmiernie zalezy..).Zawisc ludzka nie zna granic.Czesto wyjezdzam i nie moge na studiach opowiadac skad wlasnie wrocilam bo jakbym im powiedziala,ze wlasnie przylecialam z Kostaryki to by patrzyli na mnie jak na przybysza z ksiezyca i wiecej na piwo bysmy pewnie razem nie poszli.dlatego mowie,ze bylam na dzialce;)

Gość gość
W PL nie da się w wieku 25 lat być bogatym tylko dzięki sobie, chyba że: - wygrałaś w lotto, - ukradłaś, - jesteś prostytutką/masz sponsora, - jesteś gwiazdą telewizji, - tata dał Innymi słowy dzięki uczciwej pracy samodzielnie w tym wieku wielkich pieniędzy się nie dorobisz. Człowiek, który ma 25 jeśli kończył studia to miał raptem 2 lata na rozwój zawodowy. Jeśli nie skończył studiów miał tych lat więcej, ale i możliwości mniejsze.

Gość gość
to co robisz w tak nedznym miejscu zamiast brykac po swiecie???? ach te glupie panny ze wsi co nawet miasta nie widzialy maja marzenia.....

Gość Tomek19851109
Szanowni Państwo Pieniądze w życiu są bardzo ale to bardzo ważne. Sam prowadziłem kilka biznesów jak narazie a mam dopiero 30 lat. Często z uśmiechem (robię to tylko gdy mam czas wieczorem) czytam posty osób które mówią że pieniądze nic nie znaczą. Teraz do bogaczki: gratuluję Ci że: Odziedziczyłaś pieniądze po rodzinie albo Ożeniłaś się z bogatym facetem albo jesteś geniuszem i wymyśliłaś coś co pozwoli rozwinąć się cywilizacji:) każda z tych rzeczy świadczy że jesteś osobą wyjątkową, ponieważ Twoje walory pozwoliły osiągnąć zamierzony powyżej efekt czyli: bogata rodzina, uroda bądź charyzma lub inteligencja. Jest jeszcze coś takiego jak z***biście ciężka praca - i tutaj można coś zdziałać ale niestety nie trwa to już kilka miesięcy ale kilka lat. Sam się dziwię że jestem tu na forum ale mam potrzebę przekazania mojej wiedzy i doświadczeń za darmo a trochę kopniaków w życiu już dostałem. Jedno jest pewne: Pamiętaj że jak ludzie mówią że pieniądze nic nie znaczą to najprawdopodobniej są biedakami bez perspektyw. W życiu masz być silny, nie poddawać się, dążyć do celu i spełniać marzenia - bo po co innego jesteś na świecie, żeby się męczyć - to lepiej od razu się powiesić:). To co mówią nam w kościele to też nie do końca jest fałsz. Jeśli biedna rodzina rodzi dziecko a ojcem jest alkoholik a matka k.... to dziecko jest niczemu winne. Trzeba dać mu szanse bo może on jest dla nas bardzo ważny i może nam w przyszłosci pomóc - i takim ludziom (nie mówie rodzicom tylko dzieciom trzeba pomagać się rozwinąć i zdobyć wykształcenie). Bądźmy odpowiedzialni, dobrzy, ciężko pracujmy, patrzmy jakie w danym czasie zawody mogą zaistnieć a wszyscy będziemy szczęśliwi a nie zazdrośni. jeszcze jedna rzecz do bogaczki: Napewno jesteś super dziewczyną, w której zakochał się wartościowy facet, jeśli możesz pomóz osobom - najlepiej dzieciom których rodzice to absolutne dna..... bo one nie są niczemu winne a oni mogą dawać olbrzymi potencjał... Pozdrawiam