Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amebed

poradzcie mi co ztymi wlosami

Polecane posty

dziewczyny za tydzien przedlurzam wlosy co warto wiedziec na ten temat? z gory dziekuje wszystkim :)

Gość dziaaaał
długi - przedłużać :) Na przyszłość

Gość Young-Jin
ja przedluzalam. tzn doczepialam na calej glowie pasma. Bylo to cholernie niewygodne, zwlaszcza jak szlas spac, bo pasma sa dopinane tak guma, czy specjalnym klejem ktory twardnienie. Nie wspomne juz o myciu glowy czy koltunach. Jezeli ma to robic wrazenie, to musialabys doczepisc na calej glowie, jedno pasemko placilam 15 zl, wiec na cala glowe licz kolo tyiaca albo i wiecej. wiem tez ze jest jeszcze lepsza technologia przedluzanai, calymi liniami pasm, ale to jest jeszcze drozsze i nie iwem czy w Polsc eto juz robia.

Gość fryzjerka22
oj nie radze przedłużać włosy wiem to z własnego dowiadczenia, jestem fryzjerką..i wiem co to znaczy dla włosów po 6 miesiacach trzeba wymienic przedluzane wlosy,a one wyrywane sa wraz z cebulkami co w rezultacie powoduje utrate wlosow..zaden fryzjer tego wam nie powie (bo takich rzeczy nie mowi sie klienta , aby ich nie stracic) wiec nie polecam !!!@

utraty wlosow sie nie boje bo mam ich dosyc sporo juz kilkakrotnie mialam warkoczyki i nie bylo tragedi ale mam teraz problem z zapuszczeniem wlosow i dlatego chce je przedluzyc by przejsc jakos ten najgorszy okres czy jest az tak zle ze nie polecasz?