Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosieczka

SEN

Polecane posty

Gość ktosieczka

Moj tryb pracy i studiow nie pozwala mi na spanie w ciagu tygodnia 8-10 godzin... Jezeli spie 7 to jestem zadowolona... Czy bedac w 8 tygodniu moge tak spac? zakladam, ze w weekendy bede mogla pospac dluzej, jednak w tygodniu jest to niemozliwe :(

Gość ktosieczka
prosze, powiedzcie mi... czuje sie swietnie w ciazy i nie chce brac zwolnienia lekarkiego tylko dlatego, ze za malo spie :(

Gość ale glupio pytasz
zapytaj lekarza po pierwsze. po drugie jaesli czujesz niedobor snu to chyba cos jest nnie teges no nie? ja tam s[pie 9 godzin w nocy plus ze 2 w dzien :-D

Gość ktosieczka
dlaczego glupio? po prostu moje zycie juz od dawna jest tak lozone, ze w tygodniu nie moge spac dluzej niz 6-7 godzin. nadrabiam w weekendy. chodze zawsze neiwyspana, ale przyzwyczailam sie do tego i JA tak pociagne. ale czy temu mieszkancowi brzucholka tak niezbedny jest moj sen? nie mam mozliwosci, zeby wgospodarowac sobie te osiem, lub wiecej godzin snu :(

Gość Onaaaaaaaaaaa
powinnaś zapytać lekarza. Oczywiście, że Ty dasz radę, choć powinnaś więcej wypoczywać - moim zdaniem.

Gość ankakatanka
ja bym nie dala rady :( jak zaszlam w ciaze bylam na stazu - 8 godz przed kompem, faksem i kserem, normalnie zasypialam :( jak wrocilam do domu to spalam 3 godzinki szlam spac o 21 a i tak ciagle bylam nie wyspana i wygladalam jak trup :( moja kolezanka miala to samo

Gość noe
ja spałam po 14 godzin ale zawsze tak lubiłam pospac a pod koniec ciazy wstawałm o 5 i budziłammeza i mówiłam wstawaj bo sie nudze i ciesze sie ze tyle spałam bo teraz sa noce ze spie po 5 i to z przerwami przez te zęby malucha ale jek sobie przypomne jak sie wylegiwałam wczesniej ...................