Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zenobi

Moja żona chce uprawiać sex z dwoma partnerami.

Polecane posty

Gość zenobi
nie szkam na forum to tylko taka luzna propozycja

Gość zenobi
ale ta kobieta mnie nie pociąga

Gość laskaaa
na razie mam faceta, ktory niestety na takie rzeczy mi nie pozwala. ale jakbym byla juz mezatka to sadze ze na to bym poszla. dlatego ciagle szukam tego jednego, ktory na te sprawy by mial ten sam poglad co ja

Gość laskaaa
a skad wiesz ze ja bym cie pociagala?

Gość Masterka27
Wiesz.. my z mężem mamy już takie doświadczenie za sobą i to z inicjatywy mojego mężą!!!!! Miałam straszne opory i nie potrafiłam się pogodzić z tym, że on chce się mną podzielić z innym.... ale wytłumaczył mi , a ja zgodziłam się dla niego :) Dziś nie żałuję, a on od tamtego wydarzenia patrzy na mnie inaczej, mówi że bardziej mnie kocha , bo zrobiłam to dla niego i ze...... jest ze mnie dumny, bo dałam radę i jestem taką "rasową" 1005-wą (wg. niego) kobietą :):):) Powodzenia i kochajcie się!!

Gość zenobi
czy nadal to robicie

Gość zenobi
czy ten pierwszr raz jest trudny

Gość zenobi
czy partner zgodzi się na to

Gość Masterka27
czy pierwszy raz jest trudny??? troszkę.. tzn, dobrze jeśli jest to zaprzyjażniona osoba, przed kims obcym ciezko sie otworzyc ;) Trudny jest "wstęp" ale potem emocje biorą górę i jest zaje..fajnie :) a co do pytania : czy partner się zgodzi? to nie bardzo rozumiem :D:d mój partner?? czy jak???

Gość zenobi
Pytałem o twoje fantazje z kobietą

Gość Masterka27
aaaaa.... :) Jeżeli chodzi o moje fantazje z kobietą, to mąż jest więcej niż zadowolony. Mówi, że nawet nie musi się "włączać" byle tylko mógł popatrzeć, nawet z ukrycia :)

Gość zenobi
to wspaniały facet, tylo niech się nie ukrywa

Gość gawedziarze erotomani...
:o

Gość Masterka27
Tak, mam wspaniałego męża :) Dogadujemy się , staramy się odgadywać nasze pragnienia i je spełniać. Czasami nie jest kolorowo, ale dlatego, że potrafimy ze sobą rozmawiać o wszystkim, kochamy się i jesteśmy szcześliwi i myslę, że to jest najważniejsze, niezależnie od tego jak ktoś nas może oceniać i krytykować nasze postepowanie.

Gość zenobi
Dziękuje za dobre rady.

Zyziu jest zniesmaczony... powiedzial : Zwierzeta... facetowi ktory by sie dobieral do jego zony czy nawet kobiecie poszezyl by krocze nozem kuchennym ... a panne rzucil jak smiec ... bo inaczej tego nazwac nie mozna.

A ja wam powiem jedno ;-) pojebani jestescie... pozniej seks grupowy... pozniej w zyle sobie jeszcze dac bo za malo doznan... moze jeszcze na koncu reksia zaprosic bo tak sam w tej budzie siedzi.

Gość kropelka mała
Pojebany to jesteś ty nie skalecz się nozykiem.

Zezwierzecenia taka prawda... do korzeni wrocic chcecie ;-) z drzewa na drzewko w kwiatka na kwiatek ... ;-P zal mi takich lodzi ktorzy nad swoja seksualnoscia nie potrafia zapanowac.

Gość zenobi
Zaprosilem wczoraj kumpla i we dwoch zeżneliśmy moją żonę była wniebo wzięta aż boje się że nie będę jej wystarczal sam :( planujemy zamieszkanie z jeszcze dwoma kolesiami co o tum myślicie?

Gość Zino
Hej podszywacz - zaproś jeszcze więcej facetów. A co do mnie to myślę że spróbowałbym w trójkąciku. To musi być fajne

Gość cycatka
Moja żona także i postanowiłem spełnić jej fantazję dlatego szukam żonatego Pana z okolic kotliny kłodzkiej z bardzo dużym członkiem do miłych spotkań.

Gość cycatka
Niech WAs nie przerazi mój nik - tak, mam duże piersi chociaż jestem mężczyzną. To taka moja indywidualna, wyjątkowa cecha. Żona lubi je ssać jak swoje własne, a i chętny będę poiczuć bardzo dużego członka między moimi cycami.

Gość b.b.b
Z kotliny kłodzkiej. a dokładniaj to skąd ?

Gość Wojtek k.
Masterka , a skąd wzięliscie tego faceta? To jakiś kumpel Twój czy męża? No i czy mąż pozwolił mu w Tobie skończyć?