Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zenobi

Moja żona chce uprawiać sex z dwoma partnerami.

Polecane posty

Gość oko proroka
A mi się wydaje że osoby które w związku pozwalają sobie na takie cuda są ze sobą tylko dla sexu, nie wierzę że kochający facet czy kobieta mogli by pozwolić na coś takiego...

Gość hajakjahakjklajla;j;;a
10.01.2012] 11:03 superswiing swingujemy od trzech lat swietna sprawa. sex we dwoje zajefajny... mamy też przyjaciela domu z którym spotykamy się czasem i jest świetna zabawa... żona czasem spotyka też się sama z nim a gdy wracam do domu rozkłada nogi a ja wylizuje jej cipeczkę która jest zalana jego spermą... spróbujcie śuper sprawa... aha jestem hetero Pokaż zdjecie jakiś zajefajny onanisto i popatrz na date jestes górnik a nie swingers zboczku

Gość superswiing
osoby które się kochają są ze sobą "też dla sexu"! a nie tylko dlatego! jest to w naszym kraju jeszcze duże TABU! w 2005 roku w Polsce był jeden klub swingerski dziś w samej Warszawie już są cztery oficjalne... i możecie mi wierzyć że przychodzą tam naprawdę szczęśliwe małżeństwa i pary w różnym wieku... naprawdę swietni ludzie z którymi potem utrzymuje się kontakt na codzień towarzyski... wypady do kina teatru do knajpy na drinka itp. no oczywiście czasem taki wieczór konczy się wspólnym wskoczeniem do łóżka... super sprawa ... siedzisz w knajpie do okoła kupa ludzi a tylko Wy wiecie co wisi w powietrzu ...

Gość oko proroka
Idzie taki jegomość na imprezę i siedzi sam bo mu żonę walą w tej chwili...ale jak się ma masochistyczne wypaczenia to tak jest...ble

Gość superswiing
tak mnie ciekawi po co moi ostatni przedmówcy tu wogóle wchodzą może właśnie żeby poczytać i zrobić sobie dobrze a na koncu są wkurzeni że nie mają z kim ... ania , ania ,ania, a po chwili ... o już .. ania jest nie potrzebna ...

Gość superswiing
pewnie że karzdy ma prawo się wypowiadać... ale żeby to robić to dobrze zaczerpnąć wiedzy na dany temat żeby wiedzieć o czym się pisze a nie pisać bo pisać wyrzywać się na innych bo samemu ma się źle...

Gość kramils
jestem facetem to orkopne uważam to za całkowity rozkład wartości , co to za miłość jak pozwalasz zeby ktos posuwał twoją żonę, co z ciebie za mężczyzna. chciałbyś aby twoje dzeci tak postępowały????

Gość oko proroka
To się tak nie interesuj bo przeczytałem ten temat przypadkowo (napisany pewnie przez prowokatora),każdy ma swoje zdanie a ty siedź pod tą ścianą i czekaj na żonę...

Gość kramils
wiesz można być śmieciem zarówno w życiu codziennym jak i intymnym i uważam cie za smiecia. tak jak np narkomana w życiu codziennym ...

Gość superswiing
przypadkowo przeczytałem ... jak to mówią szukasz a znajdziesz ... co do ściany to pod ścianą super sex...

Gość kramils
są jakies przyjęte normy, jak po za nie się wyjdzie to się jest scierwem np. narkomania,swingersi i inne patologie itd

Gość superswiing
... kramils... polecam tobie też "Konopielkę"

Gość kramils
a ja polecam się wykastrować bo twoje praktyki seksualne zaprowadzą cie do jeszzcze gorszych patologii nie wiadomo czy nie jestes już zoofilem czy pedofilem...

Gość znamto
to jakies chore.sorry ale powiem ci ze twoja zona ma cos nie tak z glowa,a ty popelnisz blad jesli sie na to zgodzisz.mam 23lata bylam 5lat w zwiazku malzenskim.powiem ci tak moj facet tez nalegal na taki sex jak twoja zona,chcialam tez sie na to zgodzic ale wiesz o czym pomyslalam,mianowicie o tym ze po to bralam z nim slub zeby nie ruchal sie z innymi i stwierdzilam tak jezeli chcesz sie jebac to masz tu 200zl i spierdalaj do burdelu a ja przy tej okazji zdaze sie spakowac i wyprowdzic bo po co zyc z takim chorym pacjentem jak juz ma takie mysli to w 100% zdradzi a na sama ysl o tym zygac mi sie chce.dziwie sie ze facet 35letni zadaje takie pytanie na forum.jak masz zone puszczalska to daj ja do burdelu przynajmniej cos zarobi i tak ja wydymaja ze jej sie odechce raz na zawsze.

Gość superswiing
szkoda że umiecie tylko ubliżać a nie umiecie dyskutować...

Gość kramils
oni po prostu chcą probowac wszystkiego co jest zwiazne z jakimkolsiwek sexem niedlugo bedzie zoofilia i pedofila MASAKRA:(

Gość oko proroka
Przykro mi to stwierdzić-superswiing ale jesteś zboczeńcem w wolnej chwili pewnie zapierniczasz z wywalonym siurem po parku i straszysz dzieci.ty i te twoje 4 kluby...

Gość kramils
bo na te chore praktyki da się tylko ubliżać:(

Gość superswiing
jeszcze raz szkoda ... pa...

Gość kramils
obyście tylko nie mieli dzieci bo obawialbym się o ich bezpiecześńtwo i o zwierzeta także:(

Gość znamto
juz na sama mysl mi nie dobrze ludzie to nieraz chyba z braku zajec maja nasrane w baniaku.porzadny czlowiek sie szanuje a nie puszcza jak jakas nie wydymana dupodajka

Gość superswiing
... no tak to zrozumiałe brak argumenyów powoduje atak i ubliżanie... powinniście się wszyscy spotkać i wymyśleć jakieś nowe teksty

Gość oko proroka
I tak to jest... jesteśmy wszyscy nie tolerancyjni i be- jak nie popieramy pedałów,swingersów i nie chcemy się dzielić naszymi żonami...no ale takie tolerancyjne czasy nastały.Dobrze że ludzi myślących normalnie jest 99%.

Gość znamto
powiem tak nie rolerowalam kurestwa nie toleruje i nie bede tolerowac

Gość mireczka...
do gejów nic nie mam bo znam paru i zyją w normlanych zwiazkach jak wierny maz z żoną, a wy swingersi to jakis totalny rozkład wartości uczcia jakim jest miłość - zwiazek dwojga ludzi:(

Gość znamto
totalny brak rozumu zal mi takich ludzi.jak chca latac z dupa po kontach to niech zostana singlami a nie biora sluby a potem sie rozwodza.

Gość rumcajcz
takie grupowe ruchanie przekracza granice wszelkiej tolerancji...

Gość superswiing
... karnawał trwa na dobre a tu u Was jakoś nudno i cicho...

Gość superswiing
ojjojj forum umarło ? czy skonczył się repertuar ... :) ? Wasze szczśliwe żony ... a zastanawialiście się dlaczego są szczęśliwe... :) może dlatedo że jeszcze nie przyłapaliście ich na zdradzie ... :) kiedy to w przerwie na lunch spotykają się na parkingach w centrach handlowych i robią to w samochodzie... ... no tak ale może tylko w pupę ... a przecież w pupę to nie zdrada :) ... jesteście szczęściarzami ... Pozdrawiam

Gość vitto
tez bym chcial sprobowc jedna kobieta i dwoch mezcyzn,musi btyc fajnie