Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zenobi

Moja żona chce uprawiać sex z dwoma partnerami.

Polecane posty

Gość cycatka
Cycatka to nasz nic a jakiś zfrustrowany idiota podszywając się wypisuje brednie .Tak żona ma bardzo duże piersi i jest super.

Gość cycatka
ja mam ciut mniejsze, ale też miłe w dotyku (codziennie golę klatę maszynką BIC )

Gość klon12
Nilutkie są wrzystkie jak ich nie widać

Gość yhnmjuy
co u ciebie zenobi

Gość ZAPRASZAM DO LEKARZA
CHORE SPOLECZENSTWO.TO PEWNIE WSZYSTKO POWSTALO Z POWODU TLUMIONYCH KOMPLEKSOW.ZA DUZO WOLNEGO CZASU MACIE LUDZIE. ZAJMIJCIE SIE CZYMS POZYTECZNYM A NIE MYSLCIE TYLKO DUPA.ZRESZTA JAK KTOS NIE MA MOZGU.TO CZYM MA MYSLEC.

Gość kojott69
moja tez to kreci ale ma opory by to zrobic.Chcesz pogadac na ten temat napisz

Gość porjaszcz
moja zona dostaje szalejki gdy jest uzywana przez innego wiedzac,ze ja obserwuje.

Gość ON ONA
MAM PYTANIE DOWAS MOJA ŻONA CHCE UPRAWIAC SEX ZEMNA I INA KOBIETA JAK TO JEST GDZIE MOZNA ZNALESC ZAUFANE KOBIET POMUSCIE

Gość julian123
Gratuluję żony :-),,,,,moja jak na razie nie chce o tym słyszec ale pracuję cały czas nad nią

Gość odys35
Ja się zgodziłem i pozwoliłem żonie zaprosić kolege.Teraz mam nawet lepszy seks bo w trójkącie poszła na całość łacznie z analem którego kiedyś zabraniała. Powiem tak teraz z domowej kury mam co noc trubodymanie.Zastanawiam się teraz nad jej koleżanką ale żona powiedziała NIE!

Gość odys35
Masz racje , to jest super sprawa. bo kolega najpierw posuwa moją żonę a potem mnie ostro wali w tyłek tak, że jego jaja się obijaja z całą siłą o moje pośladki.

Gość Kapral Rezerwy zyx125
Odpowiedz sobie na jedno pytanie ? Czy jesteś kundelkiem z pod śmietnika ca posuwa suczkę jako jeden z nastu ? Jak nie ? To wyślij ją pod ten śmietnik, latarnię lub w ogóle w p i z d u !!!!

Gość julian123
Hej odys....mhm..jak sie jest podnieconym różne rzeczy przychodza do głowy....sex w pupcie,,,,sam moze bym nie dal swojej ...ale moze w dupke kochanka żony...czemu nie....On wali ją w cipke od tyłu...a ja jego posuwam :-)

Gość superswiing
swingujemy od trzech lat swietna sprawa. sex we dwoje zajefajny... mamy też przyjaciela domu z którym spotykamy się czasem i jest świetna zabawa... żona czasem spotyka też się sama z nim a gdy wracam do domu rozkłada nogi a ja wylizuje jej cipeczkę która jest zalana jego spermą... spróbujcie śuper sprawa... aha jestem hetero

Gość obrzydliweeee
superswiing jesteś hetero a obrzydliwszy niz jakikolwiek gej!!! wasze zboczenie jest okropne zycze wam wielu chorób wenerycznych!!!

Gość obrzydliweeee
straszne z was smiecie najpierw sex grupowy, pozniej sex po naroktykach, pozniej z psem, na koncu z dzeicmi i zwłokami!!! Takie brnięce w każde nowe doswiadczenie seksualne jest chore bo wkoncu najgorsze zboczenie wam przestanie wystarczac i bedziecie chcieli czegos mconiejszego... szkoda mi was powinniscie wogole sie nie urodzic:(

Gość superswiing
... polecam Ci "Konopielkę" świetny film

Gość obrzydliweeee
twoja żona to szmata i dziwka i inaczej nie da sie tego nazwać jak po imieniu a z ciebie po prostu ścierwo zboczone inaczej nie jest...

Gość obrzydliweeee
takie praktyki nie sa normalne... niedlugo będą sie chwalić że sie sie ruchaja z psami... i ze to zacofanie jak sie komus to niepasuje...

Gość MODERRRATOR_FOORUME
Jestescie nienormalni, to co robicie jest chore. TOPIC DO ZAMKNIECIA

Gość superswiing
masz prawo się wypowiadać ale ... masz chyba jakiś osobisty problem... Przykro mi

Gość superswiing
ok. to Twoje zdanie ale musisz też sobie odpoeiedzieć na pytanie kto chciałby miec tak wypowiadającego się kolegę, ojca czy brata...?

Gość obrzydliweeee
Jacek.....?

Gość superswiing
nie nie jacek...

Gość obrzydliweeee
mysle że nikomu by nie przszkadzało takie wypowiadanie!!! i by się ze mnią zgodzili z tą wypowiedzią!!!

Gość superswiing
no tak środowisko i towarzystwo zobowiązuje! ale wnioskuje że ten dla mnie tajemniczy Jacek... by się z Tobą nie zgodził...

Gość superswiing
a swoją drogą ciekawe co tak bardzo wywołuje Twoją flustracje..?

Gość superswiing
to nie moja sprawa ale z punktu widzenia ... ktoś musiał Cię bardzo skrzywdzić...