Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedaczkaaaaa

jestem bardzo biedna Mam tylko 25 lat i wszystko co najgorsze przed sobą!

Polecane posty

Gość biedaczkaaaaa

ciekawe ile osob zainteresuje sie ta moja bieda bo nikt mi nie zazdrosci

Gość adsasasas
a ja ci zazdroszcze...tych 25 lat

Gość oj wiele osób sie zainteresuje
poprawisz im humor

Gość mała czarna*
az taka biedna to nie jestes skoro masz kompa z netem :o

Gość oioooi
już mamy topik 25letniej bogaczki i 25letniej biedaczki i 25letniej dziewicy następny proszę.

Gość w najgorszej sytuacji
jest ta ostatnia :-)

Gość tylko spokojnie
brakuje jeszcze : 25 letniej babci 25 letniej wróżki 25 letniej Baby Jagi 25 letniej kobiety zatraconej i straconej 25 letniej wampirki co by tu jeszcze wymyśleć , jak coś wymyślę to napiszę :) już mam........zapomniałem dodać , 25 letnich kobiet bez głowy są tu dziesiątki :)

Gość dziewica 25
jestem ja wiem czy w najgorszej sytuacji jestem jeszcze wiele przede mna ! napewno nie umre dziewica

Gość biedaczkaaaa
naprawde jestem biedna . Nie mam pracy ani zasiłku, szukam pracy na czarno mam dziecko. niech mi ktos wysle przekazem 100 zł prosze przeciez sa tu dobrzy ludzie. Ktos jest chetny mi pomoc?

Gość Szukasz głupich
na lato ? Jak masz dziecko to masz alimenty ... więc nie jest aż tak źle, musisz poszukać sobie pracę, jak liczysz na mannę z nieba to powiem tobie, że na pewno tobie nie spadnie :-D

Gość biedaczkaaaa
wszyscy tylko umiecie pouczac drugiego a nikt nie zaproponuje pomocy. niestety znieczulica społeczna dominuje w tym kraju.

Gość biedaczkaaaa
łatwo powiedziec: musisz poszukac sobie prace ale gdzie ? gdzie jest ta praca ? jak tak łatwo o nia to czego mamy takie bezrobocie i czego tyle ludzi wyjechało z kraju tez bym wyjechała ale mam małłe dziecko i nie ma sie nim kto zajać

Gość biedaczkaaaa
a moze ta Bogaczka co tu wczoraj była by mnie wspomogła. Powiedzcie sami jak ma kilkanascie tysiecy na koncie to co by jej szkodziło przesłac mi 100 zł przekazem. Dla niej 100 zł to nic a dla mnie cos znaczy. Bogaczko gdzie jestes wspomoz mnie jakos proszeeeeeeeee :-D

Gość jjakby bogaczka miala obowiaze
moralnu wysylac kazdemu, kto ja poprosi 100 zl, ktore dla niej nic nie znaczą, to predko byłaby biedaczką. A moze własnie rozdala swójmajatek i co? Pomozecie jej , biedaczki? Są tacy, co maja zawsze postawe roszczeniową.A fe.

Gość Bardzo śmieszne...
Jakoś strasznie szybko straciłaś te milony, które wczoraj miałaś... Nie rób ludziom wody z mózgów... Widać, że cierpisz na nadmiar wolnego czasu... A co z Twoją firmą??? Sama się kręci??? Weź się do pracy kobieto i przestań sobie robić jaja z ludzi...

Gość biegaczkaaaa
ale ja nie podszywam sie pod bogaczkeeee ona to ona ja to ja! ja jestem naprawde biedna a ona to nie wiem czy jest naprawde bogata

Gość ejjj Bogaczkaa
znowu sie wydurniasz ??

Gość Jak ktos ma biedę ...
i wie co to znaczy bieda. to prace zawsze znajdzie ... np. popatrz dookola siebie, moze trzeba jakies starszej kobiecie pomóc, czy zalatwić sprawunki czy umyc okna, posprzątać mieszkanie ... Nie licz, że ktos tobie przysle pieniądze ... i przestań żebrać, a weź się do pracy