Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ked

Gdzie kupić skórzane kozaki ...

Polecane posty

Gość ked

brązowe, na wysokim słupku, takie do pół łydki, o lekko zaokrąglonych noskach...U góry nie dopasowane, tylko z trochęszerszą cholewką... Ktoś wiedział?

Gość gru...
nie wiem jak to jest dokladnie u ciebie nawiosce,ale my w miescie mamy cos takiego co sie nazwya SKLEP i tam mozna kupic buty.A zerszta zwykle gumiaki ci nie wystarcza? pzreciez krowom w stajni to bez roznicy...

Gość mollli
co to list gonczy za butami?

Gość ked
wow... jestem pod wrażaniem... cieszę się że znalazły się panny, które uświadomiły mi że istnieje coś takiego jak gumiaki;-) ALe na powaznie. 1. W mieście jest strasznie dużo sklepów z butami-jakieś venezie,prima mody, ryłki, ecca, baty...i inne. 2. Ponieważ niektóre z nas mają mało czasu nie chodzą cały dzień po sklepach, tak jak mają to w zwyczaju ci z mniejszych miast którzy najeżdząją warszawskie Janki czy wrocłąwskie Bielany, pytają o radę. 3. Pytają o radę osoby, znają sie na modzie i wiedzą gdzie można coś fajnego kupić.Czyli - osoby z tego forum... 4. Niekiedy jednak zamiast uprzejmej odpo otrzymuje sie głupie wymądrzanie się od panienek które nie wiedza co jest na topie i zawstydzone tym faktem wolą atakować.

Gość Gosia12121
Możesz zamówić bo w internecie jest dużo większy wybór i cenowo taniej wychodzi . Moge Ci podac fajny sklepik gdzie na pewno znajdziesz coś dla siebie a buty są z najwyższej półki galeriaolesno.pl/pol_m_rieker-125.html Na tej stronie http://galeriaolesno.pl/pol_m_Rieker-125.html można zobaczyć jak wyglądają, poszczególne modele mają też opisy szczegółowe także sprawdz sobie mam nadzieje że pomogłam :D