Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matadorka

W czym wyszlyscie dzisiaj z domu?

Polecane posty

Gość Matadorka

Taki lekki przyjemny temacik..chyba bez zadnych glebszych tresci.. sonda.. jak ubieraja sie Polki na codzien.. ;) Moze nie wyszlyscie dzisiaj nigdzie, wiec w czym chodzilyscie PO domku.. ;) No to zaczynam od siebie.. ;p jeansy rozszerzane na dole, biala koszulka z dlugim rekawem z dekoldem w V, na to jeszcze jedna z kolnierzykiem zapinana z krotkim .. kolor.. morski.. ah.. i z powodu lekkiego wiatru.. kurtka skorkowa ze stojka.. o! pozzzzdrawiam! :classic_cool: ;P

Gość cały dzień siedziałam w domu
mam anginę:o. ubrana byłam w czarne spodnie z weluru (miś) i błękitną bluzę polarową.

Gość dominikaaaaa
dżinsy z prostymi nogawkami- klasyczny kolor americanos sportowe buty welurowe brązowe nowokupiona bluzka z rekawem 3/4 mango- czarno-bezowa czarna skorzana kurtka ze stojka a'la motocyklowa ażurowy szal w kolorze turkusowym żółta duża płócienna torebka :)

Gość meklisadeczka
jak do biura rachunkowego przystało....biały golf, czarne rybaczki, kabaretki i buciki na kaczuszcze. a teraz siedze 4 godzien przed kompem i tłumacze głupoty w storju domowym : bojówki i gruby sweter :)

Gość hi hi ha ha to moja taktyka
nie dziw się Kici-Kici, jak ktoś zajmuje się tym, w czym wychodzi z domu i w czym inni dziś wyszli, i co najgorsze chce jej się o tym czytać to i robi takie błędy....heheheheh

Gość szpecjalistka
jeansy Lee rurki- moje ulubione, szary top basic z rezerwatu (czyli z Reserved) :), kurteczka czarna z dwurzędowym zapięciem HM, czapka "fubu" i botki czarne z szeroką cholewką na wysokim grubym obcasie....

Gość 1 zdanie
ale temat wziął.. ..ludzie lubią się chwalić- co mają w szafach.. jakiej marki.. szkoda, że nie podają, za ile kupiły... :O

Gość nie jak ktoś pyta to grzecznie
odpowiadamy, po prostu.