Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama23

syn całkowicie odrzucil mleko,czy nie za wczesnie??

Polecane posty

Gość mama23
dzieki dziewczyny za wypowiedzi,jutyro ide z malym do kontroli,wiec o wszytsko zapytam,rano mezowi udalo sie nakarmic go kaszka ale na zywklym mleku:)maly karmiony byl od poczatku bebikiem:)ah i probowalam juz zimnye mleko,geste mleko ,i lyzeczka,i z butelki i nic hehe,wypil tylko 1 butelke w nocy:)ale zawsze to cos,napisze jutro co poradzila pani doktor,pozdrawiam

Gość noe
no jakbyc nie wiedziała ty co sie nie podpisałas to mleko nie wazy sie od temeratury 100 stopni madralo dodaj sobie do zwykłego mleka troche czegos kwasnego i sie tez zwarzy i wcale nie mósi miec 200 stopni kolezanko chodziło mi własnie o te kwasy których działanie przy temperaturze sie zwieksza....... ja nie wiem zeby dosrac to sie pisze zeby pisac pozdrawiam

Może trochę, ale można mleko uzupełnić innymi artykułami. Proponuję przeczytać poradnik o żywieniu niemowląt. Jest tam mnóstwo zamienników produktów i ciekawe przepisy. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.