Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradnna

WEJDZCIE I POMOZCIE PROSZE!!!!!

Polecane posty

Gość bezradnna

witajcie dziewczyny blagam Was o pomoc!!! Otoz zaczne od tego ,ze od 3 lat biore tabletki anty-harmonet zawsze bylo wszystko ok,nie bylo plamien (prócz tych na poczatku gdy zaczynalam brac) a tu nagle wczoraj bedąc przy 17 tabletce z opakowania dostalam silnego krwawienia,w nocy mialam straszny ból podbrzusza nie do opisania i taki jakby lekki krwotok???!!!!!strasznie sie boje czym to moze byc spowodowane ?? prosze napiszcie co sadzicie na ten temat

Gość Beybeee
Ty idz lepiej szybko do gin.. bo nie moze byc tak.. byc moze czas na zmiane , na zmiane na inne tabletki

Gość bezradanna
tak jutro ide!!! umowilam sie juz na wizyte ,ale tak sie boje moze to jakies poronienie czy co???

Gość Beybeee
nie no raczej juz dlugo bierzesz pigulki.. a mialas jakas sytuacje z ktorej twierdzisz ze moglabys byc w ciazy?? watpe w to skoro bralas tyle jestes nafaszerowana hormonami i dlatego ja tak sadze..

Gość bezradanna
tak pewniemasz racje!!! ale wiesz czlowiekowi w takiej sytuacji przychodz do glowy juz rozne mysli!! Dziekuje ze odpisalas!!

Gość Beybeee
:) no to glowa do gory.:) wkrotce sie to wyjasni.. aha a przeuwalas moze miesiaczke?? bo wiesz ja jak przesunelam 2 raz w ciagu 2 mies bo musialam to jak bralam tabletki to mialam plamienie

Gość bezradanna
nie nie przesuwalam!!!!!!ale uspokoilas mnie dziekuje Ci slicznie