Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDENERWOWANAA

KOMU ZNIKNĄŁ OKRES W CZASIE DIETY??? ROSZE O RADE!!!!

Polecane posty

Gość ZDENERWOWANAA

Zaczne od tego ze kilka miesiecy temu przestalam barc tabletki. Przez te misiace okres mialam reguralny a teraz go nie ma........raczej watpie zebym wpadla bo gumki stsowane byly dobrze ale zastanawia mnie to czy dieta mogła spowodowac to ze nie mam okresu???I co mam teraz zrobic????Diete stosje dalej i chce stosowac a z brakiem okresu co mam zrobic????

Gość ZDENERWOWANAA
??????????????????????????????????????????????????????????????

mi zniknal na okolo5 miesiecy. i od tego czasu a bylo to okolo3 lata taemu moj okres jest nieregularny....

najpierw wyklucz ciążę, a potem szukaj przyczyny Wszystko zależy jak to dieta, jak długo trwała i ile schudłaś...

Gość ZDENERWOWANAA
Ciążą wykluczona!!!! odzchudzam sie od ponad miesiaca i schudlam 8 kg.Dieta nie jest drastyczna tzn jem 2 razy dziennie po male poslki i co jakis czas cwiczenia.Ale od czasu do czasu pozwole sobie na cos wiecej do zjedzenia.Zawsze mialam reguralny a teraz nic:(Nawet nie czje zadnych bolesci zwiazanych z okresem jak zawsze mialam.I co mam zobic czekac???????????????????

Gość komu
?????????????????????????????

Dieta jest drastyczna, w ciągu miesiąca schudnąć 8 kilogramów, przecież taka duża i szybka strata wagi nie pozostaje bez wpływu na miesiączkownie!!!

Gość dasa.
Ja tez kiedys tak odchudzałam sie i rok okresu nie miałam. Osiem kilogramów w ciągu miesiąca to bardzo duzo. Jesli jestes młoda i organizm jeszcze w pełni sie nie rozwinął to taki spadek wagi to katastrofa. Ja wtedy schudłam jakies 15 kg w dwa i pół miesiąca. Okres zanikł mi po miesiącu stosowania diety Idź do ginekologa koniecznie. Ja poszłam po tym jak dwa miesiące okres mi sie zaczął opóźniać a ginekolog przez 10 m-cy mnie leczył. Jak juz dostałam okres to miałam reguralnie jak w zegarku az do dzis. Bankowo przyczyną zaniku okresu jest spadek wagi