Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choć dziwnie tak o sobieale..

lubię budzić żar w oczach facetów!!!!!

Polecane posty

nielicznym dziewczynom dane jest być piękną, przyciągać wzrok KAŻDEGO!!! miałam szczęscie, bo padło na mnie, a to fajne uczucie....idziesz ulicą i patrzą na Ciebie, jak na gwiazdę tv..ehhe i wbrew pozorom nie ubieram sie na różowo, a szpilki noszę okazyjnie... jestem po prostu piękna!!!!!!!

Gość choć dziwnie tak o sobieale
nie mogę tylko nic do nich mówić, bo potwornie śmierdzi mi z ust :(

tylko czekałam na zazdrosne podszywaczki...ale rozumiem was, to na pewno okropne być nieatrakcyjną...życie mamy jedno a wy akurat urodziłyście się paskudne....:-(

zapomniałam dodać że to wszystko piękne we mnie to efekt pracy chirurga plastycznego:nos,zęby,uszy,botoks,piersi,brzuch,uda,,doczepione włosy,tipsy,tipsy u nóg:D piękna jestem!

Gość piekna ja
mam tak samo:)

masz tak samo jak ja? trochę bólu to fakt ale jaki efekt,no nie?:D

zaczyna się :) wczoraj napadli na bogatą, dzis zwyzywają piękną :) jak niewiele trzeba , aby wzbudzic w ludziach niechęć :) wystarczy powiedzieć o sobie cos dobrego:)

Gość piekna ja
no niestety zawisc ludzka;)

oj zazdrośniczki!! nie byłam nigdy u chirurga, bo nie mam takiej potrzeby, ale gdybym miała, to bym poszła, szczegónie,że niedość,że piekna jestem, to jeszcze majętna ..... a niektóre biedne świnki nie mają nawet na aparat ortodontyczny - przykre,żal mi was...

Hmm pewnie ... ale nie wiem czy to mile ze stado samcow slini sie na Twoj widok i wyobrazaja sobie gdzie wsadzaja co wsadzaja i co polykasz ;-) bo oni nie widza piekna jako takiego tylko seksualnosc i wyuzdanie oraz kilkadziesiat pozycji ... obudz sie kotku ;-)

Gość bo Magda to
wiec dlaczego siedzisz teraz z nami brzydkimi na kafe? zamiast chodzic po ulicach i podniecac sie faktem jaka to jestes piekna? :) nie zapominaj, ze trzeba tez miec cos w glowie i to sie liczy bardziej pozdrawiam :)🖐️

Ta z ropuchem Dyziem i zaba Zyziem ;-) A Zyzio powiedzial ze by nie chcial takiego lachonga na widok ktorego kazdy facet sie slini za duzy stres ... kopciuszki maja tera wziecie ;-) piekna ma byc dla mnie a nie dla otoczenia ...

mnie nie obchodzi, co oni myślą i nie śpię bynajmniej, a w głowie też mam sporo... i nie napisałm,że wygląd to wszystko,ale nie oszukujmy sie! bardzo dużo!! bo niby dlaczego wydajecie tyle kasy na kosmetyki, zabiegi?? a latanie po mieście cały dzień nie jest moim hobby... głupie pytanie...

Gość piekna ja
bo trzeba pracowac;)

Gość snem było życie
znam to uczucie, na prawde zajebiste...szkoda tylko że to sie chyba kiedyś skończy...

Dyziu i Zyziu źle z Tobą, skoro musisz szukać Kopciuszka,żeby mieć pewność,że Cie nie zdradza....napisałam,że faceci ślinią się na mój widok,nie ja na ich!! ja ślinię się tylko na widok tego jednego i on o tym wie!!

Zyziu len pisac nie chce... ale powiedzial ! Twoje wypociny sa gowno warte... bo nie poparte dowodami ;-) rownie dobrze mozesz byc chlopem wypisujacym bzdety na tym forum albo spasionym maszkaronem z rozdwojeniem jazni...

Gość hm im dłużej żyję na tym
świecie tym bardziej świat przekonuje mnie,że piękno jest pojęciem względnym...

Gość sssssssss
jestem ladniejsza od cienie :Pi mam rozum przynajmneiej :D

Slinisz sie ? ;-) na widok tego jednego... a co Ty jestes Pies Pavlowa ? ;-) zabieraj sie z tego forum a nie brednie wypisujesz ... po chuj nam takie rewleacje ze jestes piekna... zycie to nie bajka dzisiaj olsniewasz uroda a jutro mozesz wyjsc z wypadku z pokiereszowana buzka.

Gość hm im dłużej żyję na tym
Dyziu i Zyziu -> szacuneczek, pięknie to powiedziałaś/ęś

Gość no co no co no coooo
Dyziu i Zyziu rozdwojenie jaźni to u Ciebie raczej... :-) A dowodów nie będzie, bo jestem ładna i skromna zarazem!!! I moja wypowiedź nie musi być dla Ciebie wartościowa - nie obchodzi mnie, co na temat moich "wypocin" myśli jakiś kompleksiarz....teraz to sobie cwaniaczku piszesz, co chcesz a i tak, gdybyśmy sie spotkali na ulicy to Twój wzrok szedłby za mną posłusznie,jak pies u nogi pana :-D pozdrawiam!

Gość piekna ja
jeju ile zawisci tutaj ...jak Cie topik nie interwesuje to nie musisz go czytac:)

Dyziu nie przesadzaj... po cholere obrazasz kobiete... oby wiecej pieknych i inteligentnych :-)

to poprzednie to moje do sssssssss być może,ale pewna być nie możesz, bo ani mnie nie widziałaś,ani nie sprawdzałaś poziomu IQ

tak dyziu ! mój chłopak działa na mnie jak kiełbasa na psa

IQ hehe a co to ma do rzeczy...czy masz 110 120 czy 140 ? preczej inteligencja emocjonalna.