Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choć dziwnie tak o sobieale..

lubię budzić żar w oczach facetów!!!!!

Polecane posty

Dyziu i Zyziu dziś jestem piękna i mądra, jeśli pokiereszuję sobie buzię w wypadku, to .... dalej będę zgrabną i inteligentną prawniczką i będę miała śliczne wspomnienia... A poza tym,co sie tak oburzasz?? kobitki Cie nie chcą ???

Baranie zaraz masz zajecia ze studentami... gdyby wiedzieli co za bzdety tu wypisujesz... ;-)

IQ ma sie troszkę do pewnych spraw - to swoista predyspozycja do dobycia pewnych umiejętności, nie wiem skąd to zdziwienie...

Gość coyest
a skad wiesz jak ona wyglaąda? moze jest ladniejsza od ciebie nie uwazaj sie za taka pieknosc nie do pobicia

Swiat jest pelen chetnych suk ;-) nie mam zadnych problemow... czasem lubie zejsc do poziomu blotnistej mazi... i sie trochce z plebsem poszturchac ;-) ale tylko czasem.

zyziu to do mnie o tych wykładach?? jeśli tak to poinformuję Cię, że jestem jeszcze studentką V roku i wykładów dziś nie mam - pozdrawiam!!

Nie to bylo do Dyzia ... ten czlowiek mnie dobija czasem i ja z nim mieszkam ;-)

z obserwacji wiem,że do tych "chętnych suk" to tylko te brzydule się zaliczają...muszą czymś nadrabiać...

a plebs już dawno wyginoł

Gość coyest
mój facet i tak by cie olał i jedyne co bys w nim wzbudziła to wstręt bo jak mozna byc tak lalusiowatym i zakochanym w sobie?nie mow tego głosno dziewczyno :o dla mojego misia ja jestem najpiekniejsza i kazdego dnia mi to mówi, na inne nie patrzy więc nie pisz "każdy facet" kazdy afcet moze się smiac z ciebie, troche za wysoko nosisz dupe..

A tam... trzeba bylo na osiedlu akademickim pomieszkac troche to bys zrozumial... masa slicznych dziewczyn ktore wyfrunely spod skrzydel rodzicow ;-) takie chetne suczki ...

coyest no taaaak! niejedna tak myśli, gdyby wiedziały co ich "Misie" mowią o takich,jak ja.....żal mi Cię

coyest a poza tym nie jestem "zapatrzona" ale dlaczego nie miałabym pisać o czymś, co jest faktem?? nie wiesz,że istnieją na świecie ładne dziewczyny?? i jak jestem jedną z nich, i co?? mam sie oszpecić,żeby nie mówili,że jestem "pusta i zapatrzona" ??

;-) a tam... zaliczasz sie pewnie do tak zwanej trzeciej klasy workowej. 1 klasa to ze w czasie stosunku facet zaklada Ci na glowe worek. 2 klasa to ze sobie i Tobie 3 to ze sobie tobie i PSU ;-)

ktoś tam pisze na kafe że miaół dziś 5 orgazmów,albo nie zapłacił raty za telewizor, to ja mogę napisać o swoim wyglądzie. Czyżbym Cię tak poruszyła?? może Ci przykro?? :-D

Dyziu i Zyziu jak zacznę pisać dla publiki to sie zacznę zastanawiać, puki co zależy mi na treści , a nie formie.... Twoje żarty kiepskie, nie dziwię się,że je praktykujesz anonimowo na forum...ale Ćwicz!! praktyka czyni mistrza!!!!

Gość silk28
" piękne kobiety zostawmy facetom bez wyobraźni " A. Shepard

Dyziu i Zyziu ciekawe co Cie tak we mnie wkurza?? przeciez nawet nie jesteś kobietą?? hehehee... może gejem??? nie martw się, nie podbiorę Ci mięska, mam swojego jedynego, nie poluję....

Gość jgkdfgid
Pozdrawiam cie JA jestem przystojnym 23 latkiem i za mna sie oglądaja dziewczyny :P nie daj sie :P

Dlaczego 70% topicow to kompletne dno ? ;-/ do pewnego czasu mnie to smieszylo ale teraz... to forum szczegolnie uczucie i erotyka to smietnik straszny... co ta anonimowosc robi z ludzmi. Zenujace.

Gość silk28
ja rozumiem gdybyś jakies ksiazki lubila czytac, albo chodzic doopery ale ty lubisz zar w oczach samców:o????? to coś z tobą nie tam, takie kobiety sa dla mnie puste..wybacz a tym bardziej ze masz swojego faceta to nie powinnas wypisywac takich bzdur, jestem pewny ze twoj facet tez gląda sie za kobietami..ladniejszymi od ciebie prawda?bo faeci tak mają..

ale to dyskusja ogólna...

faceci tak mają, ale na szczęście nie ma ładniejszych, a książki czytać lubię...

cieszę się że nie jestem stereotypowo ładna. Naprawdę. A to tylko dlatego, że liczę na to, że jak poznam mężczyznę swojego życia, to będzie ze mną nie po to, żeby pokazać mnie rodzicom, nie po to, żeby opowiadać kolegom jaką fajną dupę dorwał, nie po to żeby myślał o mnie jak o przedmiocie, ale dlatego że mogę zaoferować mu coś więcej niż tylko swój wygląd i obecność... dzięki za uwagę.

Gość taki dżolk
" ale na szczęście nie ma ładniejszych, a książki czytać lubię..." hahahah dobra jestes :D

no pewnie,że jestem dobra! jakież to dziwne,że tyle "uduchowionych" ludzi można na kafe spotkać,dla których nie liczy się wygląd, tylko wnętrze...szkoda że praktyka tego nie potwierdza....

i wiem,że mój chłopak nie "leci na moja dupę" i kocha mnie szczerze - długo musiałam go zdobywać, właśnie osobowością, bo dla niego ona się bardzo liczy....ale wiem,że większość samców ma inaczej hehehe :-) naiwne są ich kobiety!