Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choć dziwnie tak o sobieale..

lubię budzić żar w oczach facetów!!!!!

Polecane posty

tak ! kobieta faceta!! chyba skończyły się czasy, kiedy kobieta musi czekać aż ktoś sie nią zainteresuje i mieć wielkie szczęście,jeśli akurat to będzie ten, o którym marzyła??? ale nie myśl, nie pytałam "chcesz ze mną chodzić?" to nie było w piaskownicy, po prostu "rzucałam mu się w oczy", okazywałąm zainteresowanie, to takie dziwne??

Nie wiem moze... ale to troche nienaturalne... miliony lat ewolucji ... to zawsze samiec zdobywal samice... on sie meczyl ona miala byc nagroda bo im wiekszy wysilek tym bardziej szanuje sie to co sie zdobylo a to bardzo wazne szczegolnie dla mezczyzn.

W zadnym razie nie potepiam... najwyrazniej mylisz pojecia albo do konca nie piszesz prawdy...jest drobna roznica pomiedzy zdobywaniem a dawaniem przyzwolenia i wykazywaniem zainteresowania ...

Gość taki dżolk
tej pani juz podziękujemy;)

ja miałam poczucie,że zdobywam...jego zainteresowanie....

Gość jak to dobrze że uroda
przemija:p i kazdego dopadnie starośc:D Wtedy inne piekności beda przyciagac uwage facetów, aTy sie skręcisz z zazdrości:p Powdzenia.

z zazdrości? o co? ja mam swojego faceta.... tylko zakompleksione idiotki są zazdrosne o takie sprawy,a poza tym u mnie młody wygląd jest rodzinny, hehehe

Gość taaaa.....w wieku 60 lat
bedziesz wyglądac na 30:D:D puta lalinko:D

bez przesady! ale będę mieć 40wyglądać na 30!! moja mama ma 49 i ...oj! ładna jest i młodo wygląda!!

Gość mnie piekne kobiety
nie wkurzaja. Ale po co nas informujesz że lubisz budzic żar w oczach facetów skoro masz juz swojego. Nie bardzo rozumiem.

Gość do autorki topiku
co tak się wkurzacie!!! przecież tro zwykła prowokacja. Dziewczyna pewnie totalny pasztet , krótkonogi kurdupel i z brzydką paszczą a przez internet chce się dowartościować bo wie że i tak jej nikt nie zobaczy bo schowana za ekranem monitora... Taaaa, prawniczka, pewnie i na kafeterii siedzi. Szkoda mi cię zakompleksiona istoto.. MAM PROPOZYCJE-skoro taka niby ładna to wyślin nam link do fotki to ocenimy cię. No przecież ponoć nie masz sie czego wstydzic wiec czekamy!!!!!

Gość do autorki topiku
jeżeli masz ok. 178cm jesteś szczupła masz ładne ciało, skórę, miseszkę C, włosy gęste i do pasa, wielkie orzęsione oczy, mały nosek, białe zęby i duże pełne usta-to możesz nazwać się za atrakcyjna. Jeżeli nie spełniasz tych warunków to nie zawracaj głowy dziewczynko bo jesteś kolejną niewdowartościowana idiotką, która marzy o wyglądzie modelki, bo naprawde jesteś strasznym szarakiem albo wytapetowanym tandetnym potworem z solarium i z doczepionymi pazurkami (bo sama nie masz ładnych swoich). Dodam że sam jestem facetem i wiem że my patrzymy się na wszystko co się rusza, nawet na babkę ok.50 jeżeli nie straszy. Wiec nie bierz sobie tego do serca, bo to natura facetów że patrzą na wszystkie nawet brzydkie baby...oj głupia i naiwna jesteś

Gość brawo popieram przedmowce
tylko tonaca w kopleksach niedorobiona paskuda tak o sobie napisze.gdyby była naprawde ladna nie musialaby sie tym chwalic. Pzdr.

Gość to dziwneże tak o sobieale..
heheheeee chwalę się,bo lubię poczytać głosy zazdrośnic, wszystkie na jedno kopyto.w/w warunki spełniam, prawniczką będę za parę miesięcy i nie wiem, co w tym dziwnego,że siedzę na kafe...czy prawnik to nie człowiek??