Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicili

Myślicie, że to jest sensowne...?jakiej decyzji byście dokonały?

Polecane posty

Gość nicili

Otoz, brałam pigulki (Diane) przez 5 m-cy. Kochałam sie z partnerem stosunkowo czesto, wiec byla to wygodna metoda itd, lecz im dluzej brałam pigulki zaczynal sie pogaraszac moj fizyczny stam otoz czeste migreny, silen bole w podbrzuszu, buzia jak marzenie, ale za to spadek libido, zgaga itd. Warto podkreslic,ze mam czeste problemy z zoladkie i np. praca jelit. Teraz zaczelam studai, widuje sie z chlopakiem raz na tydzien tj. w weekend (i to nie zawsze). On sam stwierdzil,ze wygoda, wygodą, ale widzi, ze nie najlepiej je znosze.Wiec, odstawiłam je...i teraz mysle, co dalej?faszerowac sie czyms innym czy moze prezerwatywa +kalendarzyk badz globulki?Mojemu mezczyznie nie przeszkada gumka, a ja nawet wole z nia?wiec...co byscie rozbily na moim miejscu???

Gość Beybeee
jezeli Wam nie przeszkadza to spoko.. bo ja np nie moglabym bo od nich mialam nadzerke... ale dobre zabezpieczenie to gumka z globulkami bo jak peknie to przynajmniej sa globulki.. Ja sie kocham czesto wiec dla mnie tabletki sa ok i dobrze sie czuje po nich choc podejrzewam ze mam wiecej nerwow..

Gość malaandzia
ja bym nigdy nie bawila sie w gumy i te globulki.A po drugie moj facet nie nadzidzi gum tak samo jak ja wiec uzywam tabletki jeanine i musze Ci je polecic,naprwde nie odczuwam,ze cos biore. Od kad je zarzywam to wlosy mi sie przestaly przetluszczec tak szybko i urosl mi biust. Co do globulek to przyjaciolka raz uzyla i nie poleca,bo podobno pieklo ja w czasie stosunku,wiec tez nie polecam.A pozatym nie zawrze bediecie miec ze soba gumy i te globulki,a sklep moze byc daleko,a z tabletkami to mozna wszedzie i kiedy sie chce bez problemu-polecam

jeśli nie przeszkadza Wam gumka i widzicie sie tylko w weekendy to wybór prosty. Raz, ze taniej, dwa nie faszerujesz sie hormonami. Tylko zawsze trzeba zapasik w portfelu nosić;) Ja brałam pigułki i dobrze to znosiłam. A ze mieszkalismy ze sobą to pigułki były wygodniejsze.

Gość nicili
No w sytuacji mieszkania itd. no to rozumiem :)ale wiecie, rzadkie spotkania itd. owszem troche gorzej z ta spontanicznoscia, ale my do seksu podchodzimy bardzo powaznie. Jestesmy para bardzo zdecydowana i odwazna :) decydujemy sie na rozne urozmaicenia :)a wiecie, hormon to hormon. Wiem, ze inne pigulki badz plastry moglabym lepiej znosic, ale studiuje pedagogike, co nieco wiem o wplywie hormonow itd. na rozwoj dziecka i pozniejszy rozwoj biomedyczny kobiety...Ja lubie prezerwatywy np. prazkowane itd. partnerowi to nie przeszkadza. Wiec?ojj, mie tez sie buzia poprawila i wlosy sie mnie prztluszczaly,ale czy to maja byc dla mnie jedyne argumenty? no i wygoda... jak uwazacie?

Gość Beybeee
to powinna byc Twoja dscyzja my za Ciebie jej niepodejmiemy. Jesli lubisz to juz sobie odpowiedzialas :)

Gość nicili
Dziekuje, decyzja owszem podjeta...zastanawiam sie tylko czy inne Panie tutaj analizuja doakldniej swoja metode anty...czy tylko szukaja wygody i mysla : "a bo buzie mam ladniejsza" /bez obrazy/ ale czym ta buzia przy raku, spadku libido. rozregulowanym cyklu (po odstawieniu), plamieniach itd....no bo ja juz sie przekonalam...pozdrawiam

Gość Beybeee
ja mialam ladna cere i mam do tej pory jak wyskoczy mi syfek to jeden przed okresem :) a biore bo teraz wogole nie odczuwam boli jakie mi towarzyszyly przy okresie.... gum i globulek nie lubie.. i tak rzuce tabletki ale za rok dwa bede juz po slubie wiec ok ..

Gość yuk
o innych sie nie martw :P ...ja wole pigułki, kocham sie z facetem prawie codziennie nie wyobrazam sobie gumek, globulek itp ale Ty sie baw dobrze ;)