Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yasarunieczka

Wiecie co nie robcie nikomu na zlosc zlo wraca z potrojna sila!!!!

Polecane posty

Gość yasarunieczka

Siedze i rycze ale sama sobie na to zasluzylam bylam dla kogos niedobra ,niemila a teraz jestem sama to pewnie kara za to co zrobilam bo nawet nie moge nikogo poznac wiem ze to jest za to moje zlo.....Nigdy nie robcie na zlosc nikomu albo krzywdy bo to samo spotka was....

Gość yasarunieczka
a ja na złość sie podszyje :classic_cool: może ktoś podszyje sie też pode mnie na złość potrójnie? :-P

Gość Brother Louiee
glupia bylas , ciekawe na jak dlugo zmadrzejesz :o

To prawda ja tez sie przekonalam o tym ze tak jest w zyciu nawet sobie nie zdajemy z tego sprawy ale tak jest ja kiedys mialam cudownego chlopaka ktory mnie kochal robil dla mnie wszystko a ja nic olewalam go a teraz jest na odwrot ja kocham a on mnie olewa takze cos w tym jest....Trzeba uwazac na swoje poczynania w zyciu...

Gość yasarunieczka
Juz zmadrzalam ale b.cierpie juz nigdy w zyciu nic nie zrobie nikomu nic zlego bo to sie sprawdza powaga nie tylko na mioim przykladzie.

Gość twigusia
wraca wraca wraca wraca kazde zlo.jak nie zaraz to nawet po 50 latach i to w dwójnasób.zawsze mam to na uwadze...

Gość no skoro umarl to raczej
szczescie sie do niego nie usmiechnelo a kasy ze soba nie zabral :)

moje obserwacje życia Po obserwacji życia wyciągnęłam takie oto wnioski , Jesli zranimy kogoś , wyrządzimy krzywdę to to co zrobiliśmy wróci do nas, ale nie tak samo i nie w takiej formie jak skrzywdziliśmy kogoś , tylko ta sprawiedliwość uderzy w Nasz najczulszy punkt. przykład : zrobiłeś komuś świństwo np. w pracy i ktoś stracił tę pracę , to sprawiedliowść odwdzięczy ci się nie tak że ty też stracisz pracę tylko np. Tobie bardzo zależy na miłości i jest ona dla ciebie ważna - to ją stracisz, jeśli ważne są dla Ciebie piniądze - to je stracisz. Ta sprawiedliwość społeczna za wyrządzone krzywdy uderzy w coś na czym Tobie zależy. Dlatego czasem ludzie mówią ze nie ma sprawiedliwości, ponieważ życie nie odwdziecza się Tą samą krzywdą, Sprawiedliwość zawsze udzerzy w Twój najczulszy punkt i to będzie właśnie ta kara za zło uczynione drugiej osobie, dlatego też nie zawsze wiemy za co nas spotykają różne niemiłe rzeczy a to wszystko za krzywdy, złe słowa które kiedyś z naszej strony dotknęły drugą osobę.

Gość a ja myślę że w porządku
wobec innych to nalezy być z przyzwoitości a nie ze strachu, że zlo do nas wróci... chociaz oczywiście lepszy strach niż nic...:O

Gość a święta prawda