Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staraczkaaa

jesienno/zimowe starania 07.

Polecane posty

witam:) oooo chyna nie chce sie wam zlozek wychodzic;) mam nadzieje ze po weekendzie bedzie tu nas wiecej:) pepetti----mozna z roznym mieskiem pokombinowac ale wiadomo poledwica to poledwica:) szybko jest mieciutka pozdrawiam🖐️

Gość coś Wam powiem kobiety
przeczytałam pierwszy post założycielki,jakich to badań ona nie miała przed planowanym poczęciem itd. myślę,że przez ganianie od lekarza do lekarza,od obserwacji śluzu,sprawdzania owulacji i innych rzeczy tak się stresujecie,że dziecko w dordze to raczej małe prawdopodobieństwo... wyluzujcie!! mniej stresu i myślenia o tym,dobry seks regularnie i mówię wam,w 2-3 miesiące zajdziecie w ciążę. Ja jestem w ciąży a w ogóle się tym nie zamartwiałam,że okres się pojawił znowu, tych badń co wy to po dziś dzeń połowy nie mam,a dziecko9 się radośnie rozwija i czuję się wspaniale :-) WYLUZUJCIE szczerze radzę pozdrawiam Marlena, okolice Poznania, 25 lat, 15tc

do Marleny, uwazam ze masz dobre podejscie tym bardziej ze jestes juz w ciazy czyli jesteś bardziej doświadczona niz np, moja skromna osoba. Ja wielu badan (tylko te podstawowe) nie wykonałam ale 5c prób mnie troszke mierzi :( to wiec gdzie lezy problem. Moja ginekolog po 3 próbach odesłała mnie i powiedziała ze jestem zdrową młoda 27 letnia dzieczyna, i ze mam skonczyc z ta psychozą.... ale jak widac sobie z tym nie razdze najlepiej ;D. DZIĘKUJE W SWOIM IMIENIU ZA TAKIE FAJNE PRZESŁANIE OD CIEBIE...(dziwne jak czasem słowa potrafią podnieść na duchu)\\\\ życzę Tobie wszytskiego dobrego 🌼

i jeszcze jedno ILE CYKLI PRÓBOWAŁAŚ?????? NIE zrozum mnie zle ale jak zaszłaś za 2 czy 3 razem to bardzo szybko to sie stało, i nie miałaś czasu mysleć i zadawac sobie pytań czy moze jest coś nie tak????? czyz nie mam racji??:classic_cool:

\"coś Wam powiem kobiety \" - Gratuluję szczęścia i to ogromnego oby tak dalej......ja obserwoalam juz kilka koleznanek i rzadna z nich nie maiała zdrowej fizjologicznej tzw \"normalnej\" ciąży bez problemów - sama doświadczyłam poronienia - prawdopodobnie przez cytomegalie....wiec teraz zanim zaczelam staranka zbadalam wiekszość wirusów...i jestem po konsultacji lekarza i pod kontrolą aby zrobić wszystko żeby zapobiec komlikacjom ....i pewnie moje koleżnaki z forum maja podobne motywaje... Dobra weekend minął mi dośc fajnie...pogoda do bani..chciłam robić w niedzielę test ale stwierdziłam że jeszcze poczekam....zobaczymy.... Pozdrawiam wszystkie \"starające się\"

Staraczki NICK.............IMIĘ............WIEK...MIASTO.....CYKL TARAŃ 1.balerinka.......Magda............24......Warszawa.......3 2.Joanna82.......Joanna...........24......Poznań...........0 3.Urszulaxxx......Ula...............26......Gdańsk...........4 4.i jeszcze ja.....Katarzyna......24......Starachowice...0 5.Madzia28........Magdalena......28......Giżycko .........3 6.tofikowa ........Gosia............30......Bielsko-B.........0 7.kawiarenka.....Renata...........30.....Włocławek.......2 8.maybee..........Ula................23.....Kraków...........0 9.Selenka32.......Dominika.......32........Łódź..............1 10.gawit_27.......Gabrysia.........27.......Luton.............1 11.Kosona.........Agnieszka........29.......Kraków...........2 12.bella36....... ..Agata............37........malopolska......1 13.a_guu...........Agnieszka......24.........k/Poznania.....za rok 14.peppetti........Sylwia..........30.........ok.Łodzi......0 15.mea29..........Marzena........32........Warszawa.... za 4 mce 16. QUERRILLA .....................27........POMORZE .........5 😭 17. Anastazja123....................26......świetokrzyskie......5 18.sss1982............................24......świętokrzyskie......4 19. Muszelka1........................26........Wrocław...........1 20. Magge.............................27.........W-wa..............2 21.Nicolla.............................26..........W-wa.............1 22.Ja tez chcę dzieciatko.........24........Koszalin.............3 ____________________ Przyszłe mamusie Nick................Imię.......Wiek.....Cykl Starań............Poród........Płeć 1. staraczka.....Kamila..........27...........1........................?..............? 2. tantusia........Iwona......27............1.................czerwiec 2007......

Cześć laseczki Dzisiaj znowu jest beznadziejna pogoda - zimno, szaro i pada deszcz :( a jadąc do pracy gdzieś zostawiłam parasol :o Czuję, że zbliża mi się @, z czego niestety cieszę się - w tym miesiącu brałam 5 rodzajów leków, które nie są wskazane dla kobiet ciężarnych. Dlatego lepiej, żebym dostała @. Ja tez chcę dzieciatko - witam nową koleżankę :D Tantusiu - dzięki za fluidki ciążowe :) Staraczkoo - co słychać u Ciebie ? Selenka32, Balerinka, Sss1982, Kawiarenka, Querrilla, Peppetti, Anastazja123, Maybee Muszelka1 - reszta Dziewczyn 🌻 🌻 🌻

Gość ja tez chcę dzieciatko
cześć dziewczynki!!! no i nie wiem czy to z nerwów czy z czego, pęcherzy za duzy, śluzu za mało, endometrium za małe, jestem niepocieszona :(. nic mi nie zostaje jak czekac do następnego cyklu, bo w tym niby szanse sa małe.chyba że cud sie stał:), ale watpie w naturze cuda rzadko sie zdarzają.mam nowa partie leków, za miesiąc dalej, ale wyluzowałam już troszkę, buziaczki:) :)

aha popijam wieczorami czerwone winko na wzrost endometrium,:) :)

Ja tez chcę dzieciatko - witaj :) Głowa do góry, będzie dobrze :) Wiesz, czasem w naturze jednak cuda się zdarzają i kto wie - może właśnie w tym cyklu zaciążysz.

Właśnie sobie przypomniałam - na wzrost endometium dobrze działają też tłuszcze omega3 (na pewno przekręciłam nazwę tych tłuszczy, ale są one np. w wędzonych rybach).

witam 🖐️ witam :-D ja jednak jeszcze w domu nie mam sieci, dlatego w wee mnie nie ma z Wami Quirella 🖐️ Peppetti 🖐️ Tofikowa 🌻 ja czuje sie swietnie, oprocz tego ze jestem mocniej zmeczona w ciagu dnia niz zwykle to wszystko oki :-) i godzina 22 jest moja wieczorna granica wytrzymalosci... zwykle kladlam sie kolo 12-1 w nocy.... a jutro ide do gina :-)

witam wszystkie kolezanki:) mam dylemat...robic test czy nie robic...oto jest pytanie juz sie nastawiam ze zrobie a za chwile mysle ze przeciez to nierealne zebym tak szybko zaszla znowu w ciaze...

Witaj Tantusiu A ja z apetytem - masz już jakieś zachcianki ciążowe ;) czy odrzuca Cię od jedzienia ?

Cześć Maybee 🌻 Dylemat jak z Hamleta hi hi hi. Ja też chcę już mieć takie dylematy ;) Który masz dzień cyklu i kiedy miała przyjść @ ? Trzymam mocno kciuki :D

tofikowa---:) dzis mam 37 dzien cyklu normalnie gdy mialam regularne cykle to @ przylazila tak kolo 30 dnia ale nie zawsze byly one regularne i niczego bym nie podejrzewala gdyby nie to ze tempka ciagle rosla i teraz mam 37 no i bola mnie okropnie piersi,pobolewa podbrzusze i mam apetyt...zupelnie jak wtedy gdy bylam w ciazy... deja vu czy co?;)

MAYBEE 🌻 rob test !!!! ;-) la la la la la la jestem PEWNA ze tabelka mamuś sie nam za chwileczke powiekszy... la la la la la la la

tofikowa ---- tak mam odrzuty od jedzenia czesciej niz zachcianki... ;-) mdli mnie na sama mysl o niektorych produktach... a dzis np zachcialo mi sie francuskich rogalikow maslanych i brioszki z czekolada i cos czuje ze to bedzie moj zestaw sniadaniowy przez najblizszy tydzien.... a ze francuska piekarnie mam pod domem.... :-)

HEJKA WSZYSTKIM 🖐️ maybee- ja tez robie test w okolicy piątku, zwykle mialam cykl 29-32 dni ale jak nie brałam pigułek....a teraz po odstawieniu Logestu pierwszy cykl - 40 dni!!SZOK!! Wczoraj dopiero 28 dzień był więc stwierdziliśmy że jeszcze poczekamy...... Mimo że pogoda do bani ( leje wieje itp) jakoś na mnie działa negatwynie :D ale na głowie staję żeby nie przeziębić się. :):):):) dla Zaciążonych 🌻❤️ 🌻❤️ dla Starąjcych się BUŹKA ;)

Tantusiu - brioszka z czekoladą, hmm - narobiłaś mi smaka ;) Muszelko1 - za Ciebie również trzymam mocno kciuki. Mam nadzieję, że ten tydzień będzie szczęścliwy dla Ciebie i dla Maybee :D

dzieki dziewczynki:)🌻👄 tantusia---ales ty dzisiaj rozspiewana:) i super tak trzymaj:) muszelka---w takim razie testujemy kolo piatku:)

tantusia-----🌻:) muszelka---a robisz test z moczu? bo ja zrobie z krwi..w te moczowe nie wierze bo ostatnio jak bylam w ciazy to test z moczu wyszedl negatywny zalezy pwnie jaka mloda ciaza ale wole dolozyc te 10 zl i zrobic z krwi i miec pewnosc:)

no to od dzisiaj będę tłusta rybkę jadła, to mi nawet pasuje bo do morza mam blisko:),a tak na marginesie zazdroszczę tym które juz maja dziecko pod serduszkiem:(:(:(, ale muszę napawać się optymizmem i spokojnie czekać.

Ja tez chcę dzieciatko - znalazłam jeszcze takie informacje o wzmocnieniu endometrium. Może coś Ci się przyda ;) Poradnik - czyli jakie sposoby na małe endo ; 1. Wspomagacze naturalne: ----- orzechy ----- migdały ----- ryby ----- czerwone wino 2. Wspomagacze „bez recepty” ----- Wiesiołek (do owulacji) ----- Magnez ----- B complex ----- Vit E (do owulacji) ----- Omega 3 ----- Acard ----- Hormeel S Ilości wg ulotki 3. Leki na receptę ----- stymulacja estrogenami: Estrofem, Estrofem forte, Progynowa 21, Progynowa 21mite, estroplastry ----- stymulacja gonadotropinami: Menogon, Humegon, Puregon ----- witamina D3 = Vigantoletten 1000. ----- Tamoxifen ----- Duphaston ----- Luteina ----- globulki z viagrą – poprawiające ukrwienie, patrz TUTAJ . Tylko wg wskazań lekarza Wiedziałam, że coś pomyliłam z omega3 - to są nienasycone kwasy tłuszczowe :D

Gość kasieeeenka
glupie pytanie..ale gdzie wy to widzicie ze postjest na przyklad 2000?

Gość żona byłego policjanta
Tofikowa jesteś kochana! dziekuje zza informację, dokładam swój jeden post, zawsze mniej do końca,hahaha:)