Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tomek251

Jak odzyskac dziewczyne ? ?

Polecane posty

Witam mam straszny problem. Na obecna chwile chyba cos najgorszego co moglo mnie spotkac. Od 3.5 roku mialem wspaniala dziewczyne ona teraz ma 21 lat ja mam 25. Wszystko bylo pieknie ukladalo sie - bylo poprostu idealnie. W te wakacje w lipcu wyjechalismy do Niemiec. Spedzilismy wiele niezapomnianych chwil poznalismy super znajomych. Ona ma tam siostre i szwagra. Gdy wyjezdzalem na poczatku sierpni po 3-ch tygodniach zapewniala ze bardzo mnie kocha i prosila zebym tylko przedluzyl urlop i zostal z nia jeszcze troche. Oczywiscie zgodzilem sie i wycisnalem tyle ile sie dalo czyli 4 dni wiecej. Bardzo jej smutno bylo kiedy wyjezdzalem. Wczesniej spotykalismy sie prawie codziennie bo mieszkamy od siebie jakies 15min drogi autobusem. Kiedy ja wrocilem do Polski ona tam zostala a pozniej dojechali jej rodzice. Czas mijal dosyc szybko i jakos przezywalem po kolei dni w ktorych nie moglem jej zobaczyc. Jej rodzice spedzili tam 2 tygodnie i wrocili na poczatku wrzesnia. Wszystko zaczelo sie psuc koło 10 wrzesnia. Ja mialem 16 urodziny a ona mniej wiecej od tygodnia nie odzywala sie wogole do mnie (wczesniej dzwonila co dzien albo co drugi jesli miala taka mozliwosc). Wyslala kartke oczywiscie piekne zyczenia dostalem ja 16-go. Po dluzszym okresie ciszy zaczalem dociekac co moglo sie stac ze sie nie odzywa. Myslalem poprostu ze nie ma pieniedzy zeby zadzwonic do mnie. Mylilem sie i to bardzo. Kolo daty moich urodzin ona poznala faceta w sklepie na zakupach ktory podobno sie jej spodobal. On sam zaczal rozmowe i zaproponowal by sie umowic. Oczywiscie siostra u ktorej mieszkala z zle na to zareagowala. Szwagier znajac mnie bardzo dobrze widzac tego faceta chcial mu poprostu ... (skonczylo sie na tym ze wyrzucili go z mieszkania). Ona wrocila na poczatku pazdziernika i twierdzi ze mnie nie kocha i nie znal a powodem rozstania jest to ze nie pasujemy do siebie i ze sie klocilismy (przy czym klotni nie bylo ... chyba ze male tak male ze nikt o nich nie pamieta i to bardzo rzadko). Teraz chcialbym ja odzyskac bo strasznie ja kocham tylko nie wiem jaka taktyke moge przyjac. Wiem ze ona teraz bedzie w Polsce ale wyjedzie na tydzien w listopadzie znowu do nich i na pewno spotka sie z tym facetem. Jestem zalamany ale o tym nie ma co pisac bo chyba kazdy na moim miejscu tak samo by to odebral tymbardziej ze planowalismy wspolne zycie, mieszkanie itp. Nie mam pojecia co jej odbilo. Moge jedynie dodac tyle ze byla pierwszy raz za granica i byla strasznie zafascynowana tym co tam zobaczyla tak jakby byla w stanie oddac wszystko byle by tam mogla zyc. Bardzo prosilbym doswiadczone osoby o udzielenie jakis rad ktore moga mi pomoc ... z gory dziekuje i pozdrawiam forumowiczow.

Gość dziewczyny bywają okrutne

Gość smutna i rozgoryczona
Jeśli prze 3,5 roku nie pokochała cię jak ty jej, to nie ma na to chyba szans. Przykro mi.

Gość allo alo
to piszesz ze masz 25 lat a pozniej ze obchodziłes 16 urodziny ? ;-) to ile ty masz w koncu lat???

Gość allo alo
a chyba ze 16 wrzesnia miales urodziny 25 tak? nie czytam uwaznie bo długi ten test

Gość allo alo
co to za laska z jakiejs zabitej dechami dziury pochodzi czy co ze taka zafascynowana zagranicą? ło matko ! w ogóle to olej ja to moze jak cos do ciebie czuje to pomysli ze tez masz juz ja gdzies to moze zacznie sie kontaktowac moze zacznie cos robic nie staraj sie tak o nia nie jest warta z tego co piszesz. moze sie opamieta ale ... wiem ze cie boli jej postepowanie ale nie pokazuj jej tego ze cierpisz

Gość greg2345
jakbym czytał swoja historie:((

Gość greg2345
Tomku co tu duzo mówic wiem doskonale co czujesz i wiem co myslisz..ale zostaw to jak ona nie zrozumie to nic nie zrobisz moja sytuacja jest podobna a a zagranica coz zmienia ludzi u mnei podobne bylo tylko ze pojechala do USA...