Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez męża

Jak znaleźć idealnego męża?

Polecane posty

Gość dobrze powiedziane

ja jestem idealnym mężem :) Z innych cech jakie posiadam wymienić mogę skromność.

Gość co ma piernik...
tomek_1982 jasne, a świstak siedzi i...... z takim bracie podejściem to Ty zawsze się tu żalił będziesz !! przecież kobiety zawsze deklarują, że pragną tych cech, które sam opisywałeś, a gdy to dostają to przestaje im zależeć....

Słowo \"ideał\" można rozumieć dwojako. Jedno rozumienie, jako mężczyzna bez wad, oczywiście nie istnieje, tak jak nie istnieje kobieta bez wad. Innym rozumieniem może być \"ktoś kto idealnie wpasowuje się w moje oczekiwania\". I to jest trudne ale możliwe. Ale recepty na to nie ma. Pytanie \"jak znaleźć\" musi pozostać bez odpowiedzi. Wydaje mi się że najczęściej idealny mąż/żona dopiero ma szansę się ukształtować. Potrzeba po prostu otwarcia się na zmiany i na oczekiwania druiej osoby.

Gość podobno
Kobiety z reguły starają się sprawić, by mężczyzna się zmienił; Przerobiony zaś przestaje im się podobać

Gość masz jakieś sukcesy
?????

Gość Twoja wróżka
Tomku, przykro mi, ale nie będziesz miał dziewczyny. Gwiazdy mówią, że będziesz przez całe życie samotny. Taki Twój los chłopcze. :-(

faceta trzeba sobie wychowac i bedzie idealny.. aleeeee.. nie każada kobie ta ten dar manipulacji

Gość co ma piernik...
ta - w sumie każda kobieta jest mistrzem sofistyki !!!

serwatka---> ja nie chcę nikogo wychowywać, chcę żeby miał wady i zalety i żeby był z tym idealny dla mnie :)

Gość co ma piernik...
od siebie też życzę odnalezienia :) "- a nie będziesz go zmieniać? - nie będę! - nie będzie !!! :) "

dziękuję wszystkim wspierającym 🌼 jak już pisałam, nie zamierzam nikogo zmieniać, jeżeli ktoś nie będzie moi odpowiadał to trudno :) przecież nie bedę brać kogo popadnie z myślą, że się zmieni, to głupota !!!

Gość hhhhmmmmmmmmmm
tez bym chciała wiedzieć

Gość przede wszytki trzeba
miec z kogo wybierac . Wtym celu najlepiej studiowac na duzej, renomowanej uczelni, w ktorej opowinno byc wbrod atrakcyjnych facetow, Dabc o siebie i byc mila, zeby owi faceci zwrócili na ciebie uwagę. Potem zrobic ranking . Brzmi to fatalnie, ale taka jest prawda, Ja w kazdym razie tak zrobilam i jestem od lat z moim madrym, dobrym i przystojnycm mezem, Zycze powodzenia!

Gość co ma piernik...
ja słyszałem co innego : jeszcze się taki nie urodził - coby babie dogodził !!! :D

jeszcze się taka nie urodzila, co by chłopu dogodziła ;) tak też może być ;)

Gość co ma piernik...
w sumie się rymuje... ale my prości jesteśmy i niedużo zazwyczj wymagamy.... :) jak kobieta cwana to łatwo może urobić....

to że prości jesteście, to my doskonale wiemy ale ,że nie wymagający? :D ;)

to już wiem dlaczego jestem bez męża nie jestem cwana po prostu, a tylko uczciwa kurcze, nie ma dla mnie ratunku 😭

Gość co ma piernik...
" zwyczaj" ;)

Gość co ma piernik...
zazwyczaj miało być