Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyskretny

Mam ochotę na popołudniowy seks...

Polecane posty

a wiec... dyskretny patrzy namiętnie w oczy jałówki ,nagle dzwonek d-o rany to moja dziewczyna j-schować sie schować!!! ukryła sie pod łóżkiem, wchodzi seksowna s-czuje perfumy..kto tu jest? j-zdaje ci sie kochanie to nowy odświeżacz do powietrza tym czasem jałówka sie zaczyna kręcić bo bardzo tam ciasno i.....

Gość gość
Znajdz sobie Dyskretny panne w realu, a nie prowadzisz wirtualne zycie....

ta ciasnota ją podnieciła.. jałowka uwięziona pod niskim łóżkiem kręci się, wije, dotyjka piersi.. wydaje cichy jęk s - co to było? d - nie wiem kochanie o czym mówisz [udaje zaskoczenie] s - no jak to co przecież słyszałam.. d - kot sąsiadów często chodzi po balkonach, może to on. s - stęskniłeś się za mną?? i...

Gość młoda jałówka
dyskretny? mam ochote na twojego dzidka...

Gość młoda jałówka
będe się nim delektowała i zachwycała.....

Gość młoda jałówka
będe ocierała się niego.....possywała...

Gość młoda jałówka
potem chapnę go i skieruje do żwacza, a jak zacznie pracować czepiec to sam zobaczysz jakie to przyjemne... tryśniesz mi do ksiąg a jak soków będzie dużo do dotrą nawet do trawieńca...... mmmmm........ daj mi go kotku mam różowy język 9x16 cm i chcę się już nim zając..........

Gość gość
Zrobic to trzeba tak:1. idziesz do pubu i zarywasz2. idziesz na dicho i zarywasz3. idziesz do biblioteki iz arywaszdo w zaleznosci kogo szukasz....4. wchodzisz na www.fotka.pl lub www.randki.pl i szukasz, a potem gebisz na maila lub gg, az sie z Toba umowi5. Wyszukujesz sobie na gg osoby odpowiednie wiekiem i miastem i zaczynasz gadki, az trafisz na taka, ktora fajnie gada, wysle fote i okaze sie ze w miare fajnie wyglada.....ale na Boga, nie tu! Tu tylko pitola bez ladu i sesnu i nic z tego nie wychodzi. Tu wszystkie laskie zajete sa i jak bedzisz mial szcescie to wyrwiesz taka, co bedzie miala ochote na wirtuala tudziez skok w bok w realu - ale to rzadkosc. Wez sobie do serca ta przyjacielska rade, nie trac tu czasu na podryw;)

Gość młoda jalówka
wsadze go tak głeboko do ust ,ze złapie także twój woreczek.....ahhhhhhh....uuuuuuuuuu... pewnie ,że pokaże ...usiąde ci na twarzy ...swoją ogoloną rózową pipeczką i dupeczką.....

Gość młoda jalówka
nadstwaiłam bym ci,....

Gość gość
oczywiscie, ze nie idzie. Ja podnieca takie pitolenie o sexie na kafeterii, na nic wiecej nie licz;). Jestemd dzis brutalna, wiem.

Gość młoda jalówka
pewnie ,że idę ......chętnie bym polizała sobie twojego olbrzyma....aż do okolic pupskaaaaaaaa

Gość gość
No widzisz, madrze gadasz;) Tutaj tylko balamuca slownie i najgorsze, ze niewiadomo czy gadasz z baba czy chlopem;)

Gość młoda jalówka
pozdro6000 bo itobie wyliże do białej kości....

Gość młoda jalówka
ale dlaczego w realu???może w Geancie ???hahahahah

te pomarańczowe to jakies małolaty - nieźle się tu bawią... A ja jestem facetem po 30-stce, doswiadczony, tylko aktualnie nie mam z kim....

Gość młoda jalówka
nie jestem małolatą....też jestem doświdczona...dyskretny....popuść wodze wyobraźni ...doprowadzę cię do wystzrału....na moją twarz...

Gość młoda jalówka
uuuuuuuu....jaki twardy...