Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja sie zapytam o cos

Ćwiczenie OOBe a niemoc powrotu do ciała

Polecane posty

Gość a ja sie zapytam o cos

Ostatnio czytalam gdzies o zjawisku zwanym OIOBe, chcialabym je na sobie przetestowac ale mam obawy ze jak wyjdziesz z ciala to mozesz nie dac rady do niego powrocic albo miec z tym klopoty? Slusznie sie boje?

Nie ma mozliwości nie wrócenia, bo tak naprawdę to ty nigdzie nie wychodzisz, tylko to jest taka projekcja, więc nie masz się czego obawiać:)

Gość milenkaaaa
ze co jaka projekcja jakie OObe ???????

Gość co daja....
te cwiczenia i na czym polegaja?

Gość cast away
Po raz kolejny przestrzegam żeby nie praktykować OBE z ciekawości czy prózności. To bardzo ryzykowne doświadczenie. Lepiej popróbujcie świadomych snów (LD).

Gość no ale
na czym one polegaja?ktos powie? i co daja?

Niedawne badania naukowców sowieckich dowiodły, że OOEB(wyjście świadomości- ducha poza ciało), i inne zjawiska paranormalne nie mają nic wspólnego z promieniowaniem elektromagnetycznym. Eksperyment dowodowy polegał na zamknięciu medium w klatce Faradaya przez którą nie wyszły fale elektromagnetyczne, natomiast duch medium wyszedł poza ciało i dla którego nie istniał ani czas, ani zapora. Co to za forma energii tylko Bóg może wiedzieć.(na podstawie \"Oni byli poza ciałem\" ks.Giovanniego Martinettiego)

Gość cast away
Och,nie trzeba aż tak wiekich słów. Ingo Swann i John Mc Moneagle też tego dowiedli w warunkach kontrolowanych, podobnie jak wielu innych "podróżników". Ale nadal przestrzegam przed zabieraniem się do tego przez amatorów.