Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malllina

fantazje erotyczne, najodwazniejsze

Polecane posty

jakie sa wasze fantazje erotyczne?? takie najodwazniejsze, najskrytsze. piszcie z kim, gdzie i jak chcecie??:P

Moze byc z toba, teraz .. i w mocno wyuzdany sposob .. A reszty musisz sie juz domyslic ;)

Gość no no nooo
Próbowałemjuż kila takich tematów nakręcić. Ale tu za duża pruderia. Nasza Kapłanka Kaskada nas opuściła Panowie;-)

Gość LadyX
lubie sex sama ze sobą, planuję to od rana, gdy wstaje przed pracą wkladam sobie w cipke takie kulki, są duże i cięzkie i cos w nich tam w srodku lata. Jak chodzę czuję jak się we mnie ruszają. Po powrocie do domu od razu idę do łązienki, rozbieram się do naga i kucam w wannie. Pociągam za sznurek. Aponieważ przez caly dzien nie bylam w toalecie, więc strasznie chce mi sie sikac, kulki wyjmuje cale oblepione moimi sokami, oblizuje je, uwielbiam smak wlasnej cipki, potem znow je sobie wpycham, lekko popuszczam , masuję sobie lechtaczkę zabawa się rozpoczyna

Gość nimfo90
no no no... w koncu topik dla mnie... moim najwwiekszym marzeniem jest pieprzyc sie cala noc z jakims umundurowanym facetem, ktory zaspokoi moje wyuzdanw potrzeby... wiece ostry sex, to najbardziej uwielbiam. Chce czegos w stylu lanie paskiem, rzniecie od tylu, a nawet gwalt... chce by mnie zaspokoil, bo jak na razie zaden tego nie potrafi zrozbic. Wiec zaspokojam sie sama. Wieczorekim, palueszek na pipcie, potem lekko ja pocieram, draznie lechtaczke, czuje soki... ahh wsadzam paluszek i mocno naciskam. Moze podpowiedziecie co jeszcze mozna robic w lozku lub niekoniecznie.

Gość ostrachilli
a ja najchetniej przelecialabym mojego ginekologa

Gość ja ostatnio marze o
1. siedze na fotelu, cala naga, rozkraczona a moja cipke piesci niewyzyta laska w wielkimi piersiami i cala scene nagrywa na kamere facet w duzym fiutem i niesamowicie sie przy tym podnieca..oczywiscie potem rznie nas obie :classic_cool: 2. 3 facetow zwiazuje mnie z rozlozonymi nogami i robia ze mna co chca.. takie mam fantazje :)

Ja mam prymitywne marzenie :)........mała orgia po prostu z udziałem wielu osób.........basen...........dobry alkohol.......początek to gry erotyczne............smakowanie powoli bez pośpiechu................lużna swobodna atmosfera...............nie wszystko na raz powoli subtelnie.................wszyscy elegancko ubrani..................jakieś zadania zasłoniete oczy, zgadywanie.................... powoli na polecenie pozbywanie sie odzieży......................... po prostu rozkoszowanie się........... w czystej postaci Hedonizm

Gość KiCiA2126
ja wyobrazam sobie że stoje z moim partnerem pod małym wodospadem zimna woda spływa po nas ubrania stają sie przezroczyste...sutki twardnieją mi spoglądamy na siebie...nasze usta łączą sie w namiętnym pocałunku mmmm.....potem on bierze mnie za reke prowadzi za na "tył" wodospadu stajemy przed wejsciem do kamiennej groty namietnie calujemy sie i piescimy swoje rozgrzane z podniecenia ciala...ja energicznym ruchem pozbywam sie jego spodni i majtek wyrzucam je daleko i zabieram sie do pieszczenia jego penis. Robie to ustami najpierw powoli .....potem coraz energiczniej az krzyczy z rozkoszy wtedy wstaje zrywamy z siebie reszte mokrych ciuchow....ja opieram sie o skały a on wchodzi we mnie od tyłu mmmmm.......sama rozkosz

Gość Jasny gwint
no i SRANIE do tego BASENU :classic_cool:

Gość jedna taka mała ruda
OrAnVag ja marze o orgii tobą :D

Gość jedna taka mała ruda
co Ty na to ??

Gość ostry29
kicia ja mam tak samo :), ona oparta o skaly i tytlko na mnie czeka, a ja od tylu wchodze w nia i rzne az iskierki leca

Gość kicia2126
marzy mi sie tez szybki i ostry numerek w pociagu z zupelnie nie znajomym i przypadkowym mezczyzna! Siedziala bym sama w przedziale a kiedy on by sie pojawil w dzrzwiach odjelo by mi mowe...kiedy nasze spojrzenia sie spotkaja odrazu iskrzy i wiemy co za chwile sie stanie on bez slowa wyciaga do mnie reke i skinieniem glowy wskazuje kierunek w ktorym mamy podazac...zamykamy sie w toalecie i rzniemy sie na calego!! to by bylo fantastyczne przezycie! CZY KTOŚ Z WAS KOCHAŁ SIE KIEDYS Z NOEZNAJOMA OSOBA?????????????????

Gość KICIA2126
chciałabym również pieprzyć się na kuchennym stole a w ramach gry wstępnej zlizywać różne pyszności z mojego partnera typu bita śmietana krem czekoladowy oczywiście nie mogło by zabrakąć truskawek bo strasznie mnie kręcą!