Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdgdafgadgdafg

za 17 dni on sie żeni tylko dlatego ze musi i ze wpadł z laska

Polecane posty

Gość fgdgdafgadgdafg

z ktora zdradzil mnie tylko raz , zostawil mnie miesiac temu mowiac ze musi sie ozenic bo tego wymagaja jej i jeo rodzice bo nie bedzie w stanie sie sam utrzymac a inaczej mu nie pojoga:/ ja nie moge sobie z tym poradzic im blizej slubu tym bardziej mam ochote sie zabic :/

ty powinnaś się cieszyć, że to nie ty będziesz z nim stala na slubnym kobiercu :O wiem, że skoro go kochasz jest ci ciężko, ale bądz wdzięczna tej dziewczynie i pomódl się za nią, bo ja już widze jaki będzie z niego ojciec i mąż :O

Gość fgdgdafgadgdafg
no tak ale on zdradzil tylko raz w dodatku po tym jak byl bardzo upity on nawet nie pamieta co sie stalo i jak :/ ale badania wykazaly ze jego dziecko:/ ja juz nie daje rady tak go klocham nie wiem co robic:/

pozbieraj sie kobieto . skoczył w bok po pijaku !!!!! masz pewność ,że nie zrobiłby tego 2 raz,gdyby ten pierwszy? nie zakończył sie wpadką . sytuację masz naprawde do dupy , współczuję :( , ale jestem zdania ,że lepiej wcześniej niż pózniej . zresztą jeśli jak piszesz on musi się słuchać rodziców , bo nie ma sie za co utrzymać , to jakbyście żyli gdyby to wam obojgu zdarzyła sie wpadka . wygodnie co ? zadbaj o SIEBIE , życie nie kończy sie na jednej (może i wielkiej miłośći) , życie ustrzegło cie od pomyłki :)

Gość fgdgdafgadgdafg
??

Gość Irathrhr
daj sobie spokoj z tym ch*jem

Gość fgdgdafgadgdafg
no ale bylismy razem 6 lat ona ma 21 ja 21 studiujemy dlatego utrzymuja nas obydwoje rodzice nie wiem bo kocham go tak strasznie nie umiem bez niego zyc a tamta laska to glupia pusta idotka choc piekna przynaje ale w glowie siano :( i dalej twierdzi ze nie wie jakim cudem jest w ciazy bo przeciez jak facet sie szybko spusci i wyciagnie penisa z pochwy to nie ma szans na cize :/ nienormalna ... ide sie zabic :(

Gość fgdgdafgadgdafg
jak walczyc jak za 17 dni slub jego rodzice trzymaja mnie zdala od niego, taka prawda ze on tej dziewczyny nawet nie zna:/ a jeggo rodzice i jej sa strasznie konserwatywni nie dopuszczaja mnie do niego bo zeni sie z inna, jego pilnuja zeby do mnie sie nie zblizal nic :(

Gość Irathrhr
dawno sie o tym dowiedzialas? spoko, przejdzie, moze szybciej moze pozniej, ale zapomnisz.

Gość fgdgdafgadgdafg
odrazu na drugi dzien wiedzialam jak przyszed powiedzial mi ze chyba mnie zdradzil ale nic nie pamieta dokladnie bo to na wieczorze kawalerskim brata i strasznie sie spil, przyznal sie odrazu wiec wybaczylam i wzielam pod uwage okolicznoisci a tu boom ona w ciazy:/ juz z tym zyje troszke ponad miesiac :(

Gość przykre to jest
oni pochwalają to, że cię zdradził ? dlatego nie pozwalaja się wam spotykac ? dziwni ludzie.

Gość do goooory
stanie na nogi finansowo i moze sie z nia rozwiedze. z takiego malzenstwa z przymusu nic dobrego nie wyjdzie. bardzo wspolczuje sytuacji. moze z nia pogadaj - moze ona nie chce tez teg slubu - jakby obydwojenie chcieli to moze by im sie udalo przekonac rodzicow. albo niech wyjedzie na rok za granice pracowac; niech wezmie dzikanke i pracuje tam ciezko; zeby uzbierac na alimenty i nauke. ty mozesz zrobic to samo. jesli jestescie sobie pisani to ze soba bedziecie; predzej czy pozniej - mysl w ten spsob bedzie ci latwiej. a moze to wcale nie jest twoja druga polowa; moze dzieki takim wypadkom losu poznasz kogos bardziej wartosciowego ... raz z gorki raz pod gorke.. wazne zeby jakos sobie radzic z takimi sytuacjami. trzyam kciuki, powodzenia!

Gość fgdgdafgadgdafg
oni uwazaja ze skoro sie zeni z tamta to ze mnia nie moze miec kontaktu zwlaszcza ze sie zeni z przymusu :(

Gość przykre to jest
ona jest panienka do towarzystwa, że na wieczorze kawalerskim była ?

Gość pinecha
zastanow sie jeszcze raz.... ale jak naprawde strasznie ci na nim zalezy to idz do ksiedza ktory ma im udzielac slubu i powiedz ze robia to pod przymusem rodzicow, ze chlopak jej nie zna itd. fakt ze to zalezy troche od ksiedza i jego podejscia ale np. w mojej parafii ksiadz odmowil udzielenia slubu jak SAM sie domyslil ze to jest pomysl rodzicow choc data byla ustalona. poza tym napisal do kurii w tej sprawie w razie gdyby rodzice probowali w innej parafii. takie sluby to glupota ludzka. moja kolezanka byla w takiej sytuacji (wpadla) i teraz jest juz 2 lata po rozwodzie a ma dopiero 25 lat

Gość fgdgdafgadgdafg
nie nie ale po wieczorze kawalerskim poszli jeszcze do jakiegos klubu i tam poznal ja jakos reszty nie wiem tyle ona mi powiedziala i ze obydwoje byli pijani

Gość fgdgdafgadgdafg
przesrana sytuacje :/

Skontaktuj się z nim i szczeże pogadaj... a jeśli dalej bedzie słuchał rodziców to daj sobie z nim spokój bo jesli teraz słucha to będzie słuchal zawsze.... Powiem Ci szczeze że gdyby jemu zależało tak samo na Tobie jak Tobie na nim to był by teraz z Tobą a nie gdzieś tam bo dla osoby którą bardzo,bardzo się kocha zrobi się wszystko i ja coś o tym wiem ;)

Gość Irathrhr
dziwka, przy okazji ladna

Gość fgdgdafgadgdafg
on nie ma jak sie ze mna skontaktowac rodzice odebrali mu telefon, nie ma komputera jest do dnia slubu pilnowany na kazdym kroku to wiem od jego brata bo to jedyne co udalo mu sie przekazac mi :(

I kogo Ty żałujesz dziewczyno ? Niech się żeni. Niech odpowiada, za swoje czyny. Swoją drogą, co to za miłość jesli dochodzi w niej do zdrady ?

Gość przykre to jest
dziwne to jakieś. poznał dziewczynę w klubie, pili, ona zaszła w ciązę, jej i jego rodzice pilnują ich przed tobą , mimo, że ich rodzice znaja sie max 3 mies.. nie rozumiem.

Gość fgdgdafgadgdafg
i jej i jego rodszice sa strasznie koserwatywni jak jest caize to ma byc i slub chocby sie nie znali wiec trzymaja razem pilnuja ich, pozatym jestem z malego miasteczka nasi rodzice sie znaja wszyscy:(

Gość pinecha
ostatecznosc wparuj na slub w trakcie mszy i powiedz ze go kochasz i ze nie moze wziac slubu z ta laska tylko dlatego ze bedzie mial z nia dziecko ostatecznosc nr 2 panna mloda w ciazy jest powodem do UNIEWAZNIENIA malzenstwa wiec za jakis czas przeciez jak sie usamodzielni moze podjac taka decyzje.

Gość przykre to jest
jak można upilnowac 21-letniego chłopaka, który studiuje / to on na zajecia nie chodzi? poza tym, byliscie ze soba 6 lat. jego rodzice widac bardzo cie nie lubią.

Gość gff
tak? really można uniewaznic slub bo ona w ciaży byla, ale przecież młody o tym wiedział

Gość fgdgdafgadgdafg
dal jego rodzicow liczy sie tylko dziecko ich syna a jak jest dziecko to rowna sie slub:( a na zaecia go woza i odbieraja , studiuje razem z kuzynami ktorzy tez fanatycy religijni pilnuja go nawet na uczelni :/

Gość gff
absurdalna sytuacja i jak w takiej sytuacji nie uciec z przed ołtarza