Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frida10

tupperware

Polecane posty

najpierw dalam przyprawy,potem oczywiscie jajako lekko r3epane i krecilam miska a potem dalam bulke tarta tylko ja daje zawsze troszke maki jeszcze,poniewaz ja sama sobie robię bulke tartą, -wyszlo idealnie.

W tym tygodniu w promocji jest kubek termiczny. Czy może ma już ktoś taki kubek i napisze coś więcej na jego temat. Dziękuję

Gość Emila2000
Kubek jak kubek. Wykonanie fantastyczne, ale poza tym żadna rewelacja. Podczas 40 min podróży w samochodzie ciepły napój ochładza się bardzo szybko. Wg mnie cena zbyt wygórowana. Jednak przyjemnie wsiąść go do ręki.

Gość Emila2000
wziąć oczywiście maiło być

Gość eliza_michalik
Dostałam przy zakupie gratis w postaci fioletowej formy przypominającej pierożka, ale okrągłej. Jakby do nadziewanych ciasteczek zlepianych z dwóch okręgów i do środka można włożyć nadzienie. Czy to aby na pewno jest do ciasteczek? Ktoś tego używał? Zupełnie nie wiem, co z tym zrobić.

Gość czy ktos moze napisac
..co bedzie na promocji w styczniu? Baaaaardzo prosze o info:)

Gość honia...
Na str 95 forum masz napisane co w styczniu jest w promocji, pozdrawiam...

Gość eliza_michalik
Mam pytanie do nowej szklarni. Zmieniony jest kształt dna i sposób wentylacji. Czy poza tymi zmianami 'wizerunkowymi", szklarnia ta ma jakieś dodatkowe walory użytkowe w porównaniu do starego modelu? Ktoś zauważył np. dłuższe przechowywanie itp?

Gość na 95 stronie nie ma cen :(
..Trzeba cierpliwie poczekac do zaktualizowania strony tupperware.. :(

Gość honia...
MicroNowa 1,5l- 149,90 Neo mini chochelka- 29,90 Breadsmart- 159,90 Cheesmart duży 30-29cm- 95,90 zestaw breadsmart+ cheesmart- 219,90 Galaretki 4szt- 39,90 Liliana- 54,90 zestaw zawsze sypkie 6szt- 194,90; dostępne również pojedyńczo Szef kuchni+obieraczka pion.- 219,90 zawsze sypkie 3,4l- 54,90 nowa szklarnia 4,4l- 96,90 rękawice silikonowe 2szt- 149,90 1 szt rękawica- 86,90 Promocje dodatkowe ogłoszą w Nowym Roku Pozdrawiam...

Gość ogromnie dziekuje
Pani HONIU! :D

Gość Emila2000
Poza kształtem i innym rozwiązaniem wentylacji, czas przechowywania jest ten sam.

Gość kuleczka700
Stolnica za 52,90 Wałek do ciasta 47,90 foremki do ciasta 19,90 wałek+foremki 60,90 Jeśli ktoś zainteresowany z okolic Nidzicy lub Olsztyna proszę pisać

Gość kuleczka700
mój email madziulka42_1990@interia.pl

Gość silikonowa rekawica to..
..Rzeczywiscie taki cud wart swojej ceny? Czy mozna nia wyciagac gorace z piekarnika i nie poparzyc sie,ani tez sama rekawica nie stopi sie? Dziekuje za szczera odpowiedz.

Gość Ola 43
Silikonowa rękawica rzeczywiście pozwala na wyciąganie gorącego z piekarnika i jest pożyteczna. Ale rękawica tupperware nie jest warta ceny, jaką za nią żądają. Każda rękawica z atestem daje to samo z tą różnicą, że są znacznie tańsze niż tupperware. Polecam firmę MELICONI. Nawet wyglądem jest zbliżona i kosztuje około 30 zł na allegro. I niczym tupperware nie ustępuje.

Gość marwis_2010
Witam wszystkich zainteresowanych produktami tupperware .Mam na promocji super produkty z oferty styczniowej . Jeżeli jest ktoś zainteresowany to proszę do mnie pisać . wisniewskamarysia@wp.pl . Pozdrawiam !

Gość jak nicC
ten cały tupperware kojarzy mi sie z AMWAYEM :-d ot zwykłe rzeczy z plastiku i silikonu w niezwykłych cenach :-D powiedzcie mi co takiego ma wasza obieraczka za ponad 30zł czego nie ma moja za 7 zeta :-d

Gość cmm
a zostań w swej niewiedzy. Wątek dyskutowany 1001 razy na tym forum.

Oj!wszystkiego mozna sie czepiać!ale dziwie sie że niektórym chce sie logowac tylko po to by dodać taki komentarz... Ostatnio robilam w cudzie parówki nadziewane makaronem do spagetti w sosie pomidorowy-rewelacja natomiast jutro zrobie w sosie cebulowym... pozdrawiam

Gość Ola 43
Ludzie wyrażają swoje odmienne zdanie na temat tupperware bo celem tego forum nie jest wyrażanie wyłącznie zachwytu nad produktami tej firmy. I tan naprawdę pytanie o obieraczkę wcale nie jest takie głupie. Obieraczek jest na rynku mnóstwo i rzeczywiście tupperware jest jedną z najdroższych. Czy cena jest uzasadniona? Moim zdaniem (zaraz pewnie oberwę, że wypowiadam się wbrew jedynie słusznym poglądom) nie. Proszę zobaczyć, że obieraczki firm fiskars, victoriniox czy zepter są tańsze. Czy są gorsze? Na pewno nie. Jasna sprawa, że w przypadku pojemników, misek itp, ciężko znaleźć konkurencję dla tupper ale wszystkie produkty "metalowe", to już sprawa otwarta. Zresztą czytałam opinie o garnkach, nożach i tam niestety nie wyglądało to tak pięknie dla tupperware. Ale wymiana poglądów zawsze jest ważna.

Gość kkjolka
Czy ja mogę prosić o przepis na te parówki? Moja rodzinka parówki uwielbia, ale w takim wykonaniu jeszcze nie jedliśmy.

Co do obieraczki to ja mam typwą groralska obieraczke i nie ma lepszej do obierania natomiast tej z tupper uzywam do robienia chipsów dziecku i też jest rewelacyjna-nie kupowalam jej a dostalam to tez róznica.... ale dziwi mnie że komus sie chce zalogować po to by napisac takie jedno zdanie...-tylko o tomi chodziło. zaraz podam przepis.......

Gość A CO???
wolałabyś przeczytać wielki elaborat :-D ? idę stąd, a wy kiście się tu w swoim własnym sosie i piejcie peany na cześć tych urządzeń i przedmiotów o magicznej mocy 🖐️

Parówki z makaronem Parówki obieram z folii i kroję ok 1,5-2cm kawałki. W tym czasie nagrzewam już sobie wodę w czajniku.Mozna polamac sobie makaron do ,,cudu na 2 części ale nie trzeba. W każdy kawałeczek parówki wciskam ostrożnie po kilka osobnych kawałków makaronu. Nie jest to trudne, makaron sie nie łamie i ładnie wchodzi w parówkę. Takie nadziane parówki wkładam do cudu i zalewam goraca wodą czekam aż po prostu makaron zmięknie i się ułoży i jednocześnie gotuję druga wodę w tym czasie przerzucam na sito cudu(wkładam do cudu) z tupperware zalewam goraca woda i dodaje 2 kostki rosołowe i dodatkowo solę, zamykam.Czekam około 30min.Sos zazwyczaj robie osobno i potem dolewam jak odleję wode makaronową przepis na sos cebulowy podam jutro jak go dokladnie opracuję!Smacznego

jak ktos nie ma chorego dziecka to nigdy nie zrozumie zdrowego sposobu przechowywania zywności.niech se kisi swoje bakterie w swoim organizmie!!!

Gość Emila2000
Nie ma co obrażać się wzajemnie, trochę tolerancji wypada mieć. Obieraczka wg mnie jest super, cena nie jest taka duża jak innych rzeczy , wystarczy popracować nią trochę i widzi się różnicę w stosunku do obieraczki za 7 zł. Jeśli ktoś nie przywiązuje rzeczy do jakości wykonania, to nie powód żeby obrażać innych. Każdy ma wybór. Fakt, że sprzedający są trochę zakręceni , bo firma kusi wycieczkami, narzuca cele sprzedażowe i tak się to kręci, żeby sprzedać należy zachwalać, ale kupujący ma wybór. Jeśli ktoś uważa , że towar nie jest wart ceny niech nie kupuje i przy okazji nie uraża tych co to lubią. Osobiście lubię te rzeczy, podoba mi się ich wykonanie i jakość. Ceny są z kosmosu, dlatego czekam na promocje i wtedy można coś dobrego kupić w rozsądnej cenie.