Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

luca

jak odbić chłopaka?

Polecane posty

Gość Singiel Idealista
a jeśli ktoś mnie odbił dziewczynę to mogę się na nim zemścić?

Gość Dwudziestkadwójka
A ja na biwaku poznałam fajnego chłopaka, były pocałunki , uśmieszki i inne , spotkaliśmy się jeszcze dwa razy , na spotkaniach było bardzo miło... ale on ma dziewczynę i przestał się już do mnie odzywać- wybrał ją... a ja jestem zakochana i rozczarowana ;/ nie wiem czy jeszcze do niego pisać czy dać sobie spokój,,, ale ciągle o nim myślę i o tym jego uśmiechu... wiem że ja mu się też bardzo spodobałam ale z dziewczyną go tak wiele łączy ... Zastanawiam się czy zaprosić go na kawę czy dać mu spokój?

Gość xen
Róbta co chceta,konsekwencje przyjdą z czasem.

Gość gość
nic nie pomaga bo zakochałam sie w takim słodkim chłopaku ale moja koleżanka mi go odbiła

Gość gość
Hej :) Mam problem...kiedyś byłam z pewnym chłopakiem, nie wyszło i nasze drogi się rozeszły, a teraz gdy na niego patrze mam znów motylki w brzuchu, chyba nadal go kocham, ale jest taki problem, że on ma już inną dziewczynę. Nie chce przede wszystkim jej skrzywdzić, on kilka miesięcy temu chciał do mnie wrócić - nie chciałam (głupia byłam). Powinnam mu powiedzieć co czuje? Czy to jest poroniony pomysł...on ma inną, gdyby nie miał już dawno zrobiłabym to. Powiedzieć czy nie? Czuję, że nawet jeśli powie mi w twarz, że mnie nie kocha to ja poczuje ulgę, że wreszcie wydusiłam to z siebie...co zrobić? :( mam 21 lat i to śmieszne, że piszę o tym na forum...ale cóż.

Gość gość
Dodam jeszcze, że jesteśmy w dobrych stosunkach...gdy mu to powiem, pewnie to zniszczę, ale nawet nie wiecie jak mnie rozsadza od środka :( ciężko mi mówić o swoich uczuciach, a teraz pobiegłabym do niego, żeby mu to powiedzieć...dziwne

Gość lolekk22
Olgaa12...i jak jest teraz z tym chlopakiem? jak to czytalam to bylo dziwne ale mialam identyczna historie i nawet okresy czasowe nam sie zgadzaly ;d tez mi zalezy na chlopaku bardzoo..

Gość a0nata0a
Wiem jak ci pomuc

Gość gość
hej a ja znowu mam taka akcje mialam dosc długo faceta był to toksyczny zwiazek poznałam innego zwiazalam sie z nim było naprawde extra i niestety zamkneli go za wybryki na krotki czas a ja wrocilam do swojego 1 mloda głupia taka byłam . pisal listy itd jak wyszedl nie wrocilam do niego mimo ze chciałam bałam sie ze ten moj 1 zrobi mu krzywde nigdy nie moglam jakos o nim zapomniec. Po paru latach znajomosci odswiezyla się online mialo dojsć do spotkania ale z przyczyn technicznych nie doszło niestety w kazdym badz razie ma teraz kogos krótko ale ma niechce budowac szczescia na czyims niesczesciu ale widze to i czuje ze nie pasuje do siebie i nie moge stac z boku i patrzec jak czas lec i leci i nic sie nie rusza co robic? wiem ze gdybym pojechala na spotkanie to teraz ja byłabym jego partnerka i on to tez wie. :( ajjj

Gość gość
Ja mam przyjaciela w którym się zakochałam 1 rok temu. On oczywiście o tym wie ale nie chce na razie mieć dziewczyny. 2 miesiące temu(jaka ja byłam głupia) poznałam go ze swoją kolezanką z pracy. Dowiedziałam się od niego samego że jest w niej zakochany. Co mam zrobić żeby w końcu zrozumiał że ja jestem o niego zazdrosna i co mam robić w jego i jej towarzystwie żeby zwrócił na mnie uwagę? Pomóżcie bo mi naprawde na Nim zależy.

Gość gość
Ja dobiłam najbrutalniejszym sposobem - urokiem miłosnym. Zamówiłam na stronie http://magicznerytualy.pl i po 2 tygodniach ukochany zostawił dziewczynę....i już uprawialiśmy namiętny sex. Teraz jesteśmy razem ponad poł roku i jest nam wspaniale.

Gość gość
Byłam z chłopakiem 4 lata zręczeni miał być ślub wszystko było załatwione i mnie zostawił 3 miesiące przed ślubem powód rozstania jaki podał był taki że przez ostatnie pół roku się często kłóciliśmy ale to nie były jakieś tam poważne kłótnie i stwierdził że jestem nie dobra, nie mogłam sie pozbierać po tym co zrobił bardzo mi na nim zalezało i zależy . Dzięki uroku miłosnemu ze strony http://urokmilosny24.pl znowu Go odzyskałam. Czuję się kapitalnie.