Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michałek

Jak odbic dziewczyne...

Polecane posty

Gość witczakos197
Ej mam taki problem mój najlepszy kumpel chodzi z tą jedyną dla mnie wazną dziewczyną.ciągle sie całują i przytulaja przy mnie.co mam zrobić tak bardzo chce z tą dziewczyną chodzić poradzcie mi cos

Gość jajacharata
poprostu znudziles sie jej i juz...

Gość zdolowany
mam taki sam problem.. pisz do niej jesli ci sie podoba albo pogadaj z kumplem...

Gość Krysiu
Siema ja wam opowiem moja historie Pewnego lata na obozie spotkalem dziewczyne ktora miala innego pogadalem z kolesiem troche mnie wkurzyl ale z nia zerwal ona wruzila do niego po 2 dniach pogadalem z trikami z boksu tajskiego i karate to z nia zerwal teraz znowu z nim jest ale mam na kolesia haka znam tez takeewoondo kocham ja nad zycie odbije ja teraz na dluzej

Gość Krysiu
witkaczos jak tak ejst to jeden dzien idz do niej i jej powiedz to co czujesz poczekaj pare dni i zobacz rezultaty a jak nie podziala idz do kumpla i znim pogadaj wkoncu najlepszy mnie w szkole prawie kazdy sie mnie boi i co amm zrobic

Gość FGH
ak tak czytam to forum to się zastanawiam nad moim problemem. Bylem z dziewczyna pół roku i pewnego pięknego dnia odbił mi ja mój najlepszy przyjaciel którego znam 12 lat i teraz nie wiem czy mam mu ja odbić czy mu napier***** po twarzy i dać sobie z nią spokój ??

Gość wujek google
znecac sie psychicznie

Gość Mcfreko
witam ma taki problem pewnego dnia na pisała do mnie koleżnka abym sie udał z nią na pizze gdyż miała jakies tam świeto no i zabujalem sie w tedy w niej chodziliśmy za reke czasem buzi te sprawy no ale juz od jakiegoś czasu nie chce ze mną zamienić ani słowa co je grane

Gość TomekZg
Witam. Mam podobny problem co większość z was. Moim obiektem westchnień jest pewna dziewczyna, której -tak jak i mi - życie dało nieźle w kość. Aktualnie spotyka się ona z chłopakiem, któremu zdarza się ją uderzyć, łócą się bez przerwy, mimo tego dalej są ze sobą. Stosunkowo niedawno roztali się ze sobą z mojej ingerencji, ponieważ poświęciłem jej chwile czasu i powiedziałem co sądzę na ten temat. Długo rozłąka nie trwała bo już są razem. Gdy usłyszałem o tym, że ten śmieć ją pobił to chciałem go przetrzepać, ale wtedy pomyślałęm, że jeśli ja go "uszkodzę" to on będzie się mścił na niej. Dodam, że kiedyś chcieliśmy być razem, ale coś nam się posypało. Proszę o jakąś radę bo mi już ręce opadają.

Gość dosakjajw
Dziewczyn się nie odbija. Ja bym nie chciał takiej, którą łatwo idzie odbić bo potem pewnie mi by też ją ktoś odbił :) Daj sobie siana i znajdź inną :)

Gość dr Tomek Masturbator
Kup se żółwia.

Gość Tomakeo
Drogi Tomku, po twoim nicku sugeruję, że kupiłeś sobie żółwia specjalnie na potrzebu masturbacji. Ciekawe... @dosakjajw W tym problem, że ja nie chcę innej ... postanowiłem sobie, że jeśli nie mogę mieć tej jednej, to żadna nie będzie miała mnie.

Gość dosakjajw
If you love something let it go free. If it doesn't come back, you never had it. If it comes back, love it forever.