Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zieloneszkiełko

Tęsknicie czasem za ciążą?

Polecane posty

Nigdy nie myślałam, że to powiem, ale tęsknię za ciążą! Za \"więzią\" jaką miałam z synkiem, za tym słodkim czasem oczekiwania na dziecko. Tęsknię za... porodem, który dla mnie był przeżyciem niemal ekstatycznym . Często wracam do niego wspomnieniami, do chwili gdy ujrzałam po raz pierwszy synka... Ech.. ❤️ Dziewczyny też tak macie? BO ja normalnie nie mogę się doczekać już drugiej ciąży i drugiego bobaska:)

ja tak mialam . przez kilak miesiecy nagadywalam meza:D mimo tych boli, wielkiego brzucha i radosnego ale bardzo bolesnego finalu ...nie moglam sie doczekac nastepnej ciazy. wymarzylam sobiemala roznice wieku miedzy dziecmi;) ale nie myslalam ze tak bedzie mi brakowac owego uczucia:D no i mam;) zaraz bede rodzic:) fajnie jest:D

Gość CHYBA
chyba oszalałyście kobiety, jak boga kocham

Gość jestescie nawiedzone

Gość noe
ja tez juz bym chciała tylko przeraza mnie mysl zemój mały szkrab nie da mi ani chwilki odpoczac a meza nie ma prawie wogóle w domku dlatego pozekam jeszce roczek.....

Witam mialam bardzo ciezki porod podczas ktorego krzyczalam ze juz nie bedzie drugiego!! na wido szpitaa mnie rzucalo!!na widok ciezarnej tak samo... minelo 16 miesiecy a ja coraz czesciej mysle o drugim :)tylko boje sie ze nie dam rady bo nie mam w poblizu zadnej z mam ktora moglaby mi pomoc...poza tym studiuje zaocznie i juz czasem jest problem z Alusiem bo maz pracuje na zmiany takze narazie sie wstrzymam. Wiem jednak ze kiedys napewno bede miec drugiego baczka:)

Ja mam podobnie - z sentymentem wspominam te 9 m-cy i uczucia, które we mnie się kłębiły❤️. Chciałabym drugie dziecko, ale na razie poczekam, bo boję się, że nie dam sobie rady. Mąż dużo pracuje, a mój syn jest bardzo absorbujący ;) Powstrzymuje mnie też obawa, że moje drugie dziecko będzie miało również tak koszmarne kolki jak miał Maksio:( drugi raz przez to przechodzić to koszmar. Z drugiej strony mamy \"wprawę\". Stwierdziliśmy tak nieoficjalnie, że drugie dziecko najwczęśniej kiedy bąbel pójdzie do przedszkola :) zobaczymy co będzie ;)

Gość ja te ja tez
z sentymentem czytam topiki choc juz samam mam corke malutka to tam szukam tych opowiadan o kopniaczkach, wadze , milimetrach,wizycie na usg, o kupywaniu wyprawek,praniu ciuszkow,,,,,,pieeeeekny to byl czas!!! ❤️ a ktora ciezarna mi nie wierzy- to sie przekoa wkrotce ;)

czyli nie jestem sama:) Heh... Moja bratowa jest teraz w 23tc i patrzę na nią trochę z zazdrością, bo ona ma to wszystko jeszcze przed sobą (a ona zazdrości mi, że mogęjuż przytulić synusia, a ona musi jeszcze czekać). A poród? Nie było tak źle - a jak już się Mikołaj urodził to dostałam takiego \"kopa\", że nie mogłam spać przez dwa dni! Tak mnie roznosiło! :)

słuchaj bimboo,wiadomo ze dziewczyna miała na mysli KUPOWANIE,ale po co tu komu Twoje wtracanie sie nie na temat???? Pewnie jestes niespełnionym belfrem,co?

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
widać kto rodzi w polsce margines - niewykształcony margines

Gość 0 Rh minus
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,pozdrowienia dla mamusi;-)

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dziękuję. na szczęście nie urodziła mnie w Polsce

Gość 0 Rh minus
:D:D:D A to dobra,inteligentna odpowiedz!!!!

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii- o kim mowisz??? o mamach ktore chca byc w ciazy jeszcze raz??? margines to te ktore rodza dla becikowego, to te ktore rodza a nie maja za co zyc i pija non stop, ale czesto i margines jest potrzebny ;) mamy chcace byc jeszcze raz w ciazy i bedace poza twoim\"marginesem\" to mamy ktorym podoba sie macierzynstwo, mamy ktore maja za co wychowac dzieci.............itp