Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lizzzy

Co ostatnio dostałyście/dostaliście

Polecane posty

Gość revlonka
ja dostalam 200 zl na drobne wydatki..ot tak sobie bez okazji

Gość revlonka
aha i tusz do rzes ktory moj facet sam wybral i musze przyznac ze mu sie udalo bo kupil naprawde fajny tusz ktorego jeszcze nie mialam

Gość revlonka
aha i zamowil mi perfumy little black dress ale jeszcze nie dotarly

Mój mi praktycznie nic nie kupuje no ale jak już coś kupi to cos bardzo drogiego a wolałabym dostać np.zwykły sweter czy perfumy :) w tym tygodniu dostałam od niego torbę od LV o której marzyłam :)

Gość Lillyy **
Wczoraj kupił mi spodnie :) :P

Gość zimna1979
czekoladki z marcepanem w kształcie serduszek :D

Gość porzucona genowewcia
Figę z makiem:O:classic_cool:

Gość Wiki niki
nic bo on jest biedny i na nic nie ma kasy :( Lizzzy ten Twój to musi mieć duzo kasy no chyba ze ta torba ze stadionu jest :P jesli nie to ile za nią dał bo strasznie podobają mi się te torebki...

Hehe :P nie wiem ile za nią zapłacił ale z tego co ogladałam w internecie to jakieś 2,5 tys i napewno nie jest ze stadionu :P

Gość Taka sobie jedna dziewczyna
2,5 tys to mojego 3 wypłaty ;) dlatego też dostałam od niego kwiaty tzn. jedną różę :P

Czesto dostaje od swojego chlopaka kwiaty bez okazji ale nie jakies banalne róże,tylko piekne polne kwiatki ktore kupuje od biednych babciulek spod koscoła:) i za to go kocham...:)

Gość ja jego
heh, ja ostatnio dostałam spodnie nike i buciki nike,dwa dni poźniej kupił mi czekoladki a wczoraj dostałam kluczyki do samochodu to co z tego że to Cinquecento ale mam swój.Mój dziubek dostał ode mnie buciki nike,bluze nike,nowe perfumki i upieczonego przeze mnie pierniczka którego zjadla mu rodzinka :) Aha i co tydzień dostaje bukiecik róż.

Gość byhjkja
a ja dostaje mydełka ukradzione z hotelowych łazienek.... To prezenty od mojego męża z kilkudniowych delegacji.....

Czy to naprawdę ważne co dostajecie w prezencie od partnerów? Za to ich cenicie, a raczej wycieniacie? To super, że was obdarowują, ale tu mi zajeżdża takim typowym blacharstwem i materializmem (nie w każdym wypadku, ale).

Gość ja dostalam
samochod a wcale nie prosilam!! jak dostalam prace do ktorej musze dojezdzac 40 km:):):)i jeszcze go tankuje co tydzien i myje co 2 tygodnie! kochany jest

Kulawa _gazela----> oczywiscie ze nie kocham go za to ze mi kupuje cos tam ... Poprostu na tym topiku rozmawiamy akurat o tym! Na innych topikach rozmawiają jak im jest w łóżku z partnerem i co im piszesz że są z nimi tylko dla seksu ?? smieszne

Gość glisdeczka
hmm moj mi rzadko daje prezenty ot tak bez okazji, ale keidy mi da wiem ze to jest z calego serca. Moze nie ma zbyt duzo kasy, moze pomyslow? ale nie to sie liczy dla mnie najbardziej...

Gość eliskkaaaaaaaaaaaa
dostałam kiwatka, chyba stokrotka bo biały a najpiekniejszym prezentem bedzie on, jak pojdziemy na urok malej czarnej:)