Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niebieska sukienka

Ta czesc forum schodzi na psy.

Polecane posty

Niewiele jest ciekawych topicow a zdecydowana wiekszosc to dzieczyny sprzedajace sukienki. Na milosc boska od tego jest allegro. Denerwuje mnie to dlatego ze wchodzac na konkretne forum chcialabym poczytac cos ciekawego albo poprowadzic jakas rozmowe w danym temacie a tu nic tylko sprzedajace. Dziwie sie moderatorom ze nie reaguja na to. p.s. Dziewczyny_sprzedajace_suknie_tu napewno przeprowadza na mnie atak ale przyznajcie same przed soba czy nie mam racji.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
masz racje - same idiotki sprzedające suknie, same kretynki martwiące się o etykietkę na wódce, same gówniary płaczące "oh jeszcze mi się nie osiadczył - kiedy to zrobi- jakk go zmusic" szkoda słów

Gość Jestem za powyzsza
wypowiedz jest trafna

Gość ciekawe...............
tak sobie myślę że Wy też będziecie po swoich ślubach "idiotkami sprzedającymi suknie".... jak można tak kogoś wyzywać?? Was powinni stąd wykasować - to taka moja prośba do Moderatora :)

Gość tyś się nażara bani albo co
oooo od razu lżej :p :D w końcu normalny topik :) Musze powiedzieć żę aż podziwiam te puste lalki które są tak bezczlene chwaląc się swoimi sukieneczkami albo pierścionkami typu " bo ja mam 3 do wyboru i musicie mi powiedzieć który najładniejszy " o zgrozo o boże widzisz a nie grzmisz 😡 Kompletne idiotki i lale które są rozpieszczone przez tatusiów niestety - tego nie można wytępić 😠 Ps. te od sukien : poproście na ogólnym na kafeterii o nowy topik pt. suknie ślubne :p nie wiem czy da się coś w tym kierunku zrobić - wątpię ale spróbować można :) pozdrówki

ciekawe............... no ja to bede ostatnio osoba ktora bedzie w ten sposob forum zasmiecac. Jak by innych miejsc do tego nie bylo. Pozatym ja nikogo od idiotek nie wyzwalam a ty mnie owszem (\"tak sobie myślę że Wy też będziecie po swoich ślubach \"idiotkami sprzedającymi suknie\"....\") . Zastanow sie zanim sie wypowiesz.

Gość taaaaaaa bardzo normalny
sama radość poobgadywać sobie kogoś i jego problemy radzę popukać się w czoło i dać żyć innym

ehe ehe EKHM do ciekawe............... : wiesz co to jest allegro ?? a wiesz co to jest kafeteria i forum śluby i wesela ?? to powiedz gdzie raczej siedzi więcej ludzi szukających sukien i gdzie byś ją wystawiła ?? :classic_cool: 👋

Gość ciekawe.......................
Ty może nie ale Twoja koleżanka poniżej tak właśnie się wyraziła i ją właśnie cytowałam. PS wyjaśniam Ci iż znak " " oznacza cytat

do : taaaaaaa bardzo normalny wiesz co pomyśl czasem po co jest forum śluby i wesela żeby pochwalć się typu "bo ja mam obrączki za 120000 a ja mam za 87386538756 złoty " ?? 😡 😡 😡 😡 przecież to debilizm kto normalny asi się obrączkami tzn pewnei raczej samą ceną albo zaręczynowym ?? WEDŁUG MNIE JAKIEŚ DEBILKI !!

hehehehehehhehehe :D :D :D :D hahah i znowu się zaczęło : nara Pani od pierścionków i sukienek !!!!!! DO CIEBIE MÓWIE " ciekawe............... " nara nara jak nie umiesz się zachować i czytać to dowidzenia

niebieska sukienka 🌼 dla Ciebie :) masz już swój topik ?? Albo jakiś na którym można poczytać jakieś trafne info a nie typu suknieneczki i baloniki ?? i pierścionki ?? :) :p

Niebieska ? TY na mnie najechałaś ? Nie wiem ale zapytam : czy Ty jesteś tolerancyjną osobą ? Widze że nawet Ci nie pasuje to że ktoś się wypowiada na Twoim topiku . Hm powodzenia

DO WSZYSTKICH KRYTYKUJACYCH !!!! Jak wam sie cos nie podoba to prosze bardzo - nie czytajcie. Chyba nikt was nie sadza przed komputerem i nie doswiadczacie przymusu czytania pod kara chlosty ??????/????? Moim zdaniem nie trzeba tu przeprowadzac doglebnej analizy psychologicznej dlaczego dziewczyny wymieniaja sie pomyslami, pokazuja sobie sukienki, obraczki, polecaja fryzjerow, fotografow, florystow ... Moze wam sie wydaje, ze to objaw zwyklego wymachiwania metkami i licytacji - kto da wiecej .... A moze warto spojrzec na to z troche innej strony, moze jest to podeksctytowanie, radosc i niecierpliwosc oczekiwania na cos tak bardzo waznego. A moze jest to takze fascynujaca sila internetu, ze osoby, ktore nie znaja sie, nie wiedza nic o sobie, uzywaja nick\'ow w miejsce prawdziwych imion ,a polaczone sila nadchodzacego wydarzenia gadaja ze soba, jakby sie znaly od lat. Przyznam, ze rady niektorych osob sa naprawde cenne. I tak naprawde nie wiecie, kto ma jeszcze jakie problemy oprocz koloru balonow, sukni i samochodu bo nikt o tym tutaj nie mowi, bo uczestniczycie w dyskusji pt. \" Sluby i wesela \". JA osobiscie podzielam to przedweselne podekscytowanie, chce sie tym cieszyc, mowic o tym i nie dlatego, ze kroj sukienki jest dla mnie najwazniejszy, ale dlatego, ze kocham najcudowniejszego mezczyzne na swiecie, a wszystko inne to tylko srodki sluzace do podkreslenia tej wyjatkowej chwili. A ze lubie mode to juz inna sprawa. Lubie dobrze wygladac przed slubem, bede lubila i po to dlaczego w TYM DNIU mam odejsc od tej zasady ???? Sa ludzie, ktorzy nie przywiazuja do tego wagi,ale sa tez tacy, ktorzy - drogie panie - bardzo to lubia. I nie dlatego, aby wzbudzic zachwyt cioci Krysi albo sasiadek .... Chyba, ze piszac w taki sposob korzystacie z wlasnych doswiadczen i przemyslen, bo ja nigdy bym na to nie wpadla .... Amen

Gwoli wyjasnienia. Ja nie krytykuje tu tego ze ktos sie cyms chwali albo cos pokazuje. Jedynym przedmiotem krytyki w moi topicu jest sprzedawanie tu sukienek. A to ze ktos sie zastanawia nad jakimis glupotami mnie nie denerwuje bo od tego jest forum.

Gość Kasia S
sama nazwa forum śluby i wesela mówi za siebie może znajdowac się tu wszystko co jest z tym związane, i oerty sukien i pierścionki i kolor balonów i wiele innych rzeczy, a wchodząc tu nikt Cię nie zmusza do czytania rzeczy które Cie nie interesują. Każdy ma prawo pisać o czym chce a wybor nalezy do czytającego.

kasia s forum -«spotkanie poświęcone OMAWIANIU spraw z określonej dziedziny; też: grupa ludzi biorących udział w takim spotkaniu»źródło:http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=forum. Podkreslilam slowo \"omawianie\" i zaznaczam ze nie jest to synonim sprzedawiania. Powtarzam ze to mnie wlasnie denerwuje ze to forum zaczyna przypominac jakis pchli targ. Pytam co na to moderaatorzy.

Skoro na tym forum wypowiadają się same idiotki to po co tu wchodzicie? Tak bardzo was ciągnie do naszego marnego towarzystwa? :D

Droga Niebieska Sukienko - nie ma sprzedawania bez wczesniejszego omawiania transakcji. Jezeli Tobie OMAWIANIE czegos kojarzy sie tylko i wylacznie z subiektywna wymiana pogladow, to chyba nie powinnas zabierac w tej sprawie glosu. Oczywiscie, ze OMAWIANIE nie jest synonimem SPRZEDAWANIA, ale w kontekscie calego procesu niejakiej sprzedarzy, zdaniem moim, MUSI istniec faktyczny sprzedawca, potencjalny klient, oferta, jej omowienie i sprzedarz, ktora jest tylko i wylacznie postawieniem \"kropki nad i\" calego procesu. I JESZCZE COS SUKIENKO NIEBIESKA - DEFINICJA FORUM: Miejsce, w którym użytkownicy sieci mogą wymieniać między sobą informacje, spostrzeżenia i dyskutować na dowolne tematy. Forum pełni rolę elektronicznej tablicy ogłoszeń: dowolna osoba może zostawić tam swoją wiadomość oraz przeczytać wszystkie pozostałe. Zwroc uwage na wyraz - INFORMACJA, TABLICA OGLOSZEN, WIADOMOSC i przeprowadz swoja doglebna analize semantyczna, po uprzednim przestudiowaniu w jaki sposob sie to wykonuje. Pozdrawiam

No własnie ... a poza tym w życiu nie przeczytałam na tym forum aby ktoś się martwił o eteykietkę na wódce czy kolorem balonów .... jedynie w takich właśnie komentrarzach \"miłych\" o idiotkach i kretynkach , można o tym przeczytać ....

Nie no faktycznie ... po dłuższym zastanowieniu może i masz rację ... baloniki musza być w kolorze papieru toaletowego w w kibelkach ... będe musiała koniecznie to omówić z organizatorami wesela i zrobić dodatkowy aneks do umowy :) Inaczej nici ze ślubu ...

Gość Kasia S
do niebieska sukienka: skoro tak się uparłas na tą przedstawioną pprzez siebie deinicję ze źródła to myślę że nalezy wziąć pod uwage tez inne punkty a mianowicie miejsce publicznych wystąpień ia także punkt 4 4. «plac w miastach starożytnego Rzymu, na którym odbywały się zebrania ludowe, TARGI, sądy» ale nie chodzi o rozumienie deinicji, nadal podtrzymuję to co napisałam wcześniej każdy wybiera temat który go interesuje a co go żenuje to omija TO JEST WYBÓR CZYTAJĄCEGO

I jeszcze ja... Witam dziewczyny z dyskusji o POTWORACH PANNACH MLODYCH na 2007 rok : ) Zgadzam sie z Wiosna - pewnie,ze kolor balonikow jest kluczowy, ale zapomnialas dodac, ze wszyscy, doslownie wszyscy musza oczekiwac na oficjalny werdykt panny mlodej co do jej ubioru, a potem wszystko, doslownie wszystko musi do niego pasowac - kosciol, ksiadz ( dokladniej ornat), samochod, restauracja tudziez sala bankietowa, papier toaletowy, majtki kelnerki, ozdoby na torcie weselnym, mydla w toalecie, fryzura kucharza. Stroje wszystkich ( co do jednej ) pan bedacych na przyjeciu przyszla panna mloda musi skrupulatnie obejrzec i zaakceptowac, zreszta odnosnie panow tez musi wyrazic ostateczne zdanie, po uprzednim perfekcyjnym dopasowaniu stroju przyszlego meza swego. Kolor i styl balonikow dobiera sie jako ostatni, wlacznie z kwiatami stojacymi w foyer sali weselnej i ozdoba do wlosow babci.