Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bongo Bongo

pierwsze obajwy przeziębienia.. jak się ratować

Polecane posty

no jak? herbatka z cytryna leci już trzecia w ciągu dwóch godzin, zaraz zaaplikuję sobie kanapki z cebulą.. co jeszcze? z takich domowych sposobów rzecz jasna :)

Gość strarlight
Knapki z czosnkiem.

Gość malagga
ja wypiłam jeszcze mleczko gorące z miodem i masełkiem, lezalam pod kocem z termoforem :/

Gość gorące mleko
z miodem,masłem i czosnkiem - niezawodne. Oraz herbata z sokiem malinowym

Gość pochłaniaczka
zażyj 2 polopiryny i do łóżeczka marsz ;) ja tak zrobiłam i rano byłam jak nowo narodzona :D

a moczenie nóg w gorącej wodzie z solą pomaga? dzięki za rady.. będę musiała jakoś przemyćić ten cholerny czosnek do organizmu :(

Gość posiew i antybiogram
cyt." Bongo Bongo no jak? herbatka z cytryna leci już trzecia w ciągu dwóch godzin, zaraz zaaplikuję sobie kanapki z cebulą.. co jeszcze? z takich domowych sposobów rzecz jasna Nie umiesz szczęścia zauważyć? Może za wysoko patrzysz? odp.: na www.vademecum.zdrowia.prv.pl jest temat "4 warunki determinujące zdrowie" a w nim sposób na usunięcie poprzeziębiennego kataru w ciągu 3. dni, mimo,że katar leczony tradycyjnie trwa tydień a nieleczony 7 dni. Na www jwst adres, odpisz czy poskutkowało. U mnie skutkuje w 100%. Gdyby nie pomogło to marsz do laboratorium medycznego zrobić wymaz z gardła na posiew i antybiogram i z tym do lekarza po receptę na właściwy antybiotyk.

Gość zasmarkana
od 3 dni męczy mnie katar. Piłam mleko z miodem i masłem, rosół z czosnkiem, herbatkę lipowo-malinową, jem wit C a ostatnio ratowałam się miksturą : miód, cytryna i wódka ;) czuję się trochę lepiej. Na kaszel zrobiłam sobie syrop z cebuli i wcisnęłam w to czosnek. Zdrówka bongo Bongo!