Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Róża Herbaciana

Jutro robię test ciążowy - ktoś jeszcze??

Polecane posty

Jeśli @ nie nadjedzie w nocy. ale z tego co wiem z biologii, książek, stron medycznych i z życia, to mam objawy ciąży na 95%. I nawet się ucieszymy z moim misiem, mimo że ciąże planowaliśmy tak za 2 lata... :-D

Gość luigi111
tez robie test, coś mi mówi że wynik bedzie ozytywny;)

hehe, ja objawy ciazowe mam co cykl, staram sie od 2 lat i do tej pory nic:P:P:P:P Teraz spoznia mi sie okres 3 dni, ale pewnie hormony znow mi sie rozjechaly, jak @@@ do poniedz nie przyjdzie ide na BETE hCG Powodzenia i pzodrawiam:)

No moja @ w przerwie 7 dniowej nie nadeszła. Drugi raz, zresztą. Test zaliczony negatywnie. I co ja mam myśleć? Chyba już wolałabym zobaczyć dwie kreseczki niż zastanawiać się - w takim razie co to? Powodzenia i oby wam wyszlo to, czego sobie życzycie :)

gratulacje!!!! spoznial sie? czy dzis termin? opisz objawy prosze bo to pewnie wczesniutka ciaza🌻 ale suuuuper!!! G ❤️R ❤️ A ❤️T ❤️U ❤️L ❤️A ❤️C ❤️J ❤️E!!

Gość Zakłopotanaaaaa
A ja nie współzyłam jeszcze....moge kupic test ciązowy???

Gość KLAUDEK175
DZIEŃ DOBRY!MAM 14 LAT I CHYBA JESTEM W CIĄŻY A WSTYDZĘ SIĘ IŚĆ KUPIĆ TEST CIĄŻOWY. BŁAGAM O POMOC NIE WIEM CO O TYM MYŚLEĆ. VV PROSZĘ O SZYBKĄ ODP.

Gość Monikkkka
@Klaudynek nie ma co się bać, idź i kup, a jeśli tak bardzo się wstydzisz to poproś jakąś starszą koleżankę.