Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ameliiiaaaa

jade do Polski po 9ciu latach nieobecnosci...

Polecane posty

Ameliaa - zupełnie przypadkowo ten topik dobrze pokazuje, co zastaniesz w Polsce. Poza ładnymi jesiennymi krajobrazami i totalnym gównem dla bezmózgów w TV - spotkasz tu społeczeństwo, które połowę doby spędza na narzekaniu a drugą połowę na skakaniu sobie do oczu pod byle pretekstem :-)

A, i zapomniałem o \"szarej sieci\" i powszechnym spisku (według niemiłościwie nam panujących). Poza tym natychmiast po przekroczeniu granicy zapisz się do PiS\'u (to taka nowa partia, skrót podobno od \"Przeproście i Spier..lajcie\"); w przeciwnym razie okaże się, że jesteś byłym ZOMO\'wcem :-)

Gość kulbieta
Myrevin --> dyżurne chamidło forum (faktycznie) :> "przyganiał kocioł garnkowi..." :D

Gość ameliiiaaaa
To szkoda ze najmlodsi i najzdolniejsi wyjezdzaja...ale moze sporo sie naucza i wroca bo jak najzdolniejsi wyjesdzaja to jaka to przyszlosc dla kraju...

Gość ameliiiaaaa
Dzieki za wypowiedzi.z tego wnioskuje ze glownym problemem w Polsce jest niesympatyczna atmosfera.To akurat zle, negatywna armosfera , bo mnie na tym wlasnie najbardziej zalezy.Wyjechalam do Stanow i tak naprawde to przez kilka lata biede klepalam i nie stac mnie bylo na wiele,wszystko bylo trudne ale atmosfera fajna i pozytywna na ogol i ludzie sobie nie dikuczaja

Gość ameliiiaaaa
ale jak ogladam wywiady co mozna zobaczyc na necie, jak np z natalia kulkulska wywiad, to tego nie widze, czy naprawde jest tak negatywnie??

Gość hehe dziewczyno
gdzie Ty szukasz pozytywnej atmosfery? Na kafeterii? Przecież to miejsce słynie z chamstwa. Mozna sobie tu dużo ciekawych rzeczy poczytać ale jest tu więcej popaprańców niż gdziekolwiek indziej ;)