Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotka_3

foteliki rowerowe

Polecane posty

poniewaz jestem zrowerowana od zawsze - juz planuje ze bede jezdzila na rowerze z maylym, oczywiscie jak ukonczy wiek siedzacy :) tu sa takie foteliki: http://www.cyklotur.com/x_C_Dz__PDNAZ2_akcesoria_rowerowe_foteliki__LL_10.html czy ktoras z was z nich korzysta? dla mnie wygladaja dosc neistabilnie... :( zwlaszcza jak taka mama jedzie na rowerze, a dzieciak z tylu podskakuje caly czas. Mam wrazenie, ze za chwile sie urwie i wystrzeli w kosmos! :P

mam inny fotelik. Jeżeli jest porządnie zamocowany to jest bezpieczny, fotelika używaliśmy dwa lata - mój fotelik nie jest \"w powietrzu\" a opiera sie o bagażnik. Fotelik trzeba często porządnie obejrzeć, w moim pod fotelikiem zaczął jeden element słabnąc.

Gość noe
ja ogladałam na giełdach takie niemieckie i wam powiem ze całkiem fajne sa znajomi maja własnie taki z giełdy i jest super bardzo stabilny i duzy ma fajny zagłówek dzidzius nie "lata" w nim

ja mam taki jak ten pomaranczowy:)Firmy niesety nie pamietam ale sprawdzil sie super.Pisze sprawdzil bo mala juz sama jezdzi :)Ale zostawilam sobie na zas-jakos ze staram sie o drugie:D

dorre są foteliki niemieckiej firmy KETTLER. Zobacz na allegro tam są bardzo tanie