Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinkaa21

mineły 5dni od przyjecia postinoru a tu nic zadnego krwawienia co teraz?

Polecane posty

Gość karinkaa21

strasznie boli mnie tylko glowa nie wiem co mam myslec czy to krwawienie powinno sie pokazac??

Gość lacuna
a co to jest ten postinor, czy to pomaga na zaburzenie miesiaczkowania? ja na to biore duphaston, ale wiem, ze czasem krwawienie pojawia sie pozniej niz powinno, moze trzeba jeszcze zaczekac?

Gość postinor
to nie lek tylko srodek na pozbycie się dziecka:(

Gość postinor to
srodek wczesnoporonny

Gość Ortografka
Nie musi być krwawienia, bo niby po czym - po komórce jajowej? Możesz mieć zaburzenia miesiączkowania jakiś czas, plamienia, ból brzucha ze względu na przyjętą dużą dawkę hormonów, ale to wszystko. :) Nie stresuj się.

Gość kttosiq
czasem moze sie niestety tak zdarzyc, że postinor nie wywola poronienia, lecz zacznie uszkadzac żywy plod i wtedy jest duze ryzyko urodzenia kalekiego dziecka... nie rob tego wiecej, wiesz ile osob na tym forum stara sie miesiacami o dzidziusia i czeka na tę chwilę z niecierpliwoscią

Gość Ortografka
Jaki płód, kobieto w ciągu 72 h od stosunku! Wróć do szkoły na biologię.

Gość postinor
OK na tym etapie nie mowimy o płodzie.Zapłodniona komórka jajowa,zygota - pasuje ci?? Sprawa nie w nazewnictwie tylko w poronnym działaniu postinoru:(jeśli to nie człowiek w najwcześniejszym stadium to po co brać postinor??

Gość o boshe ale wy jestescie
niedouczeni. postinor nir usuwa zadnego plodu ani tym bardziej go nie niszczy.nic bardziej mylnego. i tez nie jest wczesnoporonny. on jedynie zmienia strukture macicy na taka ze ewentalnie zaplodnione jajeczko nie moze sie zagniezdzic w niec. krwawienie nie musi wystapic. mozesz dostac okres w regularnym tezminie. pare dni wczesniej badz pozniej. zalezy od organizmu.

Gość postinor
ewentalnie zaplodnione jajeczko nie moze sie zagniezdzic,więc obumiera i jest wydalane z organizmu kobiety.

no fakt lepiej nie brac postinoru poczekac i potem zafundowac sobie skrobanke. bardo madre

Gość postinor
postinor taniej wyjdzie...

tez tylko nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ze w 3 tyg ciazy juz u plodu zaczyna sie rozwijac uklad nerwowy...