Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisc sprobuj

Czy ktos ma lub miał BAKTERIE w ZATOKACH ???????

Polecane posty

Gość yaya
Wszyscy mamy bakterie w zatokach!!!!

Gość lisc sprobuj
ALE NIEKTORYM DAJĄ BAKTERIE SIWE ZNAKI NP. BOLE ZATOK, ZATKANY NOS. mIALAM WCZORAJ ENDOSKOPIE I CZEKAM NA WYNIK CO WYCHODUJĄ. CZY KTOS MIAL PODOBNY PROBLEM ?? JA MAM POL ROKU ZATKANY NOS... I STR BOLE ZATOK

ja miałam!!!!gronkowca w zatokach, objawy:bóle zatok, nie mogłam sie a nic wysmarkać, leczenie trwało ze dwa lata!!!zaden lekarz nie był mi w stanie pomóc aby ZALECZYC, przeszło samo!!naprawde, oczywiście leki brałam, zasrzyki i takie tam....

Gość a ja mam grzyby
w zatokach - trudne do leczenia , nie mam stanów zaplanych ale przewlekłe niedrozności nosa i katar.

Gość o rany bez żartownisi
jak to wyleczyc...... mnie boli twarz!!!!!!

Gość o rany bez żartownisi
Marzeneczka a ty jak nie miałaś to nie wypowiadaj sie i nie śmiej sie z ludzkiej krzywdy jak to cie nie spotkalo..... beznadziejna jestes

Dziewczyny - tylko i wyłącznie syno jecty ... miałam prawie dwa tygodnie, jakiś rok temu - na to jest dożywotnia gwarancja że już nic się więcej w zatokach nie przypląta ... a ja dodatkowo miałam tam jeszcze jakieś grzyby ... Męczyłam się straszliwie. A teraz :) :D nie ma śladu po tym świństwie.

Gość agacika
Czy Ty miałaś antybiogram?? Właśnie się zastanawiam jak się pobiera wydzielinę do badania. Ja mam już od trzech lat katar zapchany nocsi wydzielinę spływającą po tylnej ścianie gardła. Lekarze koszmar... nikt nie umie mi pomóc. Każdy twierdził coś innego ale do zatok doszłam sama i wybrałam się na badanie zatok, ale nie rtg bo na nim nie są widoczbne zaroki przynosowe. Ale teraz nie wiem jak si e z tego leczy z przewklekłego zapalenia zatok. Lekarz przepisla mi antybiotyk ale skąd może wiedzie ć jakie mam tam bakterie?? Dlatego jeśli coś wiecie to piszcie jak leczycie albo co was wyleczyło. Pozdrawiam

Gość a co to jest
syno jecty ... Szafirowe oczy,odpowiedz.

ja mam cos dziwnego ciagle czuje brzydki zapach w nosie ,to prawdopodobnie jest ropa czesto mam zapchany nos ale nie mam kataru... czy mozna to jakos samemu wyleczyc??prosze pomozciee