Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bojucha

Jestem przerażona-spuchnięte wargi sromowe...

Polecane posty

Gość jaga500
ja też mam coś podobnego,ale nie uprawiałam stosunku od jakiegoś czasu.wydzieliny też nie mam,wiec czy może to być przeziębienie?? czy jest taka możliwosc?? ratunku

Gość kasiabasia
witam bylam dzis z tym problemem u lekarza i powiedzial ze jest to oznaka ostrej grzybicy pochwy wywolanej przez drozdzaki i trzeba to natychmiast leczyc, takze dziewczyny do lekarza !!

Gość gadzik
mi wczoraj po długim stosunki z partnerem tez spuchły wargi sromowe, trochę szczypały i czułam dyskomfort podczas siedzenia ale to było spowodowane "niedopatrzeniem" porostu byłam za mało nawilżona. myślę ze potrwa to około 24 godzin wiec to nic takiego. u Was może być to samo. pozdrawiam :)

Gość agula8
dobrze po stosunku wziąśc prysznic i posmarować się czyms łagodzącym, ja stosuje provag żel i jest ok na takie podrażnienia, ale jeśli opuchlizna się utrzymuje to bezwzglednie trzeba iść do lekarza.

Gość gadzik
mi już zeszła opuchlizna tylko jeszcze trochę szczypie ale jest ok chusteczki łagodzące są super.

Gość pestka28
też bym poleciła Provag żel, stosuję od kilku miesięcy i jestem zadowolona, fajnie łagodzi i ma wygodne opakowanie z dozownikiem

Gość pysiuula
Hej. 2 dni temu, gdy jeszcze miałam okres, mocno swędziały mnie wargi sromowe... dziś odczuwam pieczenie i ból, spuchła mi jedna mniejsza warga sromowa.Od zawsze mam nierówne wargi jedna jest większa i to właśnie ta spuchła, jej rozmiar się zwiększył dlatego podwójnie się boję ;( co o tym sadzicie ? sex uprawiałam około 2 dni przed okresem czyli jakieś ok. 6 dni temu. Pomóżcie ;(

Widocznie złapałaś jakąś infekcje, jeśli masz białą serowatą wydzielinę to jest grzybica a jeśli upławy są żółte to raczej infekcja bakteryjna, udaj się do lekarza, on przepisze odpowiednią kurację, zawsze możesz zrobić sobie posiew aby wiedzieć dokładnie z czym masz do czynienia, pamiętaj o probiotykach, np. lactovaginal zakładany dopochwowo odbuduje twoją mikroflorę po leczeniu, pozdrawiam

Gość poeta-rymarz
Pewnie jej napuchły wary Bo ją źle wydupczył stary! ;)

Gość pysiuula
dziękuję za radę misiaczek266 ale przeszło mi samo. dziś gdy się obudziłam było już wszystko ok, a tak się martwiłam. nie wiem czym to było spowodowane, chociaż mam podejrzenie, że to od zapachowych podpasek (rumiankowe), możliwe to ?

Gość nnaaddiiaaaaaa
a czy możliwe jest ze chłopak zaraził mnie tym grzybem przez prezerwatywe??

Gość Rudzia123
Dzisiaj tak mi się zdarzyło że miałam chyba zbyt sucho i nawet nie doszło do stosunku tylko samo pieszczenie palcami, a moje wargi sromowe spuchły po dosłownie miniucie i to tak konkretnie 3 razy bardziej minimum! ;/ boli przy siadaniu ( to oczywiste ) ale piecze też i szczypie przy siusianiu.. czy jest szansa, że zejdzie mi to do rana bądz chociaż nastpnego dnia ? proszę o odpowiedź bo to dla mnie bardzo ważne i krępujące ponieważ nie wiem co mam mówić ludziom którzy zapytają się mnie co mi jest że nie mogę nóg złączyć .. :(

Gość gość
Pochwal się palcówką.Może ogoliłaś się i jest to efekt.

Gość gość
mam ten sam problem po masturbacji tak mi się zrobiło

Gość gość
wydaje mi się, że to przez to, że robiłam palcówkę na sucho. To możliwe?