Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shiva24

OD DZIS STARAM SIE O DZIECKO 14.10.2006 Kto jeszcze?

Polecane posty

Mam 24 lata, kochajacego meza i od kilku miesiecy czuje, ze przyszedl ten moment i chce zostac mama. Bylam u ginekologa zaczerpnac info, jak najlepiej sie do ciazy przygotowac. Biore mieszanke dla kobiet planujacych ciaze. Jestem zdrowa, zeby tez skonrtolowalam i od dzis zaczynamy. 4 Lata bralam CILEST, jednak moj gin mowiedzial, ze jest to tak mala dawka hormonow, ze nie potrzeba zadnych przerw. A Wy? Podzielcie sie waszymi wrazeniami. Pozdrawiam wszystkie \"planujace\" 🌼

Gość Agniesia Małgosia
Nikt nie chce dzieci :\

Gość Agniesia Małgosia
Nie mam i nie planuję w najbliższej przyszłości. Mam tyle lat co Ty

Shiva24- życze powodzenia :) ja juz 2 lata się staram co prawda ale w tym cyklu też zaczynam po raz kolejny staranka (dokładnie od 13.10.2006)- cóż 13 ale moze przyniesie szczęście..... wiem ze \"przeszłas\" na topik inny- ja sie przyzwyczaiłam do \"ciąża....\" ale moze tam wpadne czasem Was podejrzeć ;) Pozdrawiam

Gabonik wpadaj tutaj tez, zawsze to razem razniej i nie martw sie, zycze Ci duzo powodzenia! Wierze ze sie uda! ;)

Shiva24- :) oczywiście wpadne do Was ...często udzielam sie na topiku \"Clostilbegyt...\" ale ten cykl będę z Wami także ;)

Witam jak tam samopoczucie? ja sie zastanawiam, w ktorym cyklu zajde boje sie ze to moze bardzo dlugo trwac i ze bede nerwowa POZDRAWIAM!