Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antybiogram-

antybiogram a trądzik

Polecane posty

Gość antybiogram-

Mam pytanie. Czy faktycznie komuś z was udało sie wyleczyć trądzik dzięki antybiogramowi? Ja własnie zrobiłam sobie antybiogram i wyszło, że mogę zażywać tetracykline- troche mnie to zdziwiło, bo brałam ją przez 9 miesięcy bez ZADNYCH rezultatów. Czy macie jakieś doświadczenia w tym zakresie?

Gość uppupupu

Gość gooooogle
tetracykline 9 miesiecy? o rany :-O

Gość meheret
pomaga jak pomaga mi na twarzy robiły sie jadzące ranki nie mogłam nic na nie poradzić na antybiogramie wyszło ze pomoze neomycyna i pomogła w 100% ale tylko na ten jeden rodzaj wyprysku. Dziwna rzecz ze jak kuiłam neomycyne do skóry to nie pomogła ale jak kupiłam taką z przeznaczeniem do oczu to wszystko zaczeło sie goić w takim tempie ze po kilku dniach nie było już śladu.

Gość antybiogram-
widzę, ze Topik mój sie uaktualnił. Otóż moja dermatolog mi powiedziała, że antybiogram jest zupełnie niepotrzebny i szkoda,ze go robiła, ponieważ tylko niepotrzebnie wydałam pieniązki. Teraz jestem, na Izoteku( od połoy grudnia) i jest gorzej niż tragicznie. Nigdy nie miałam takiego trądziku, na dodatek ciągle cos powstaje... Biorę dwie tabletki dziennie(20 mg) Wysyp miał sie skonczyc po 2 misiącach-bujda jak widac. A tak naprawde to cięzkiego trądziku nie miałam.. za to teraz jest w takich miejscach, gdzie wczesniej nie występował. Do tego oczywiscie antykoncepcyjne-yasmin- Do tego chyba nalezy sie przyzwyczaic:) Pozdrawiam!