Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hamster

REIKI

Polecane posty

Gość gość
To prawda. Reiki jest złe.

Gość gość
Proszę, błagam Was nie wchodźcie w to !!!

Gość gość
13.12.13 [zgłoś do usunięcia] WSN A napewno dobrze sie dzieje???

Gościu z 06:32 !Każdy widzi to co chce zobaczyć....

gości z 00:00!Myśli strachu nie służą zdrowiu,blokują szczęście,niszczą ludzi-są desttrukcją.O to Ci chodzi?

Gość gość
Tu nie chodzi o strach,bo jak ktos sie boi to sciaga na siebie opraców,tylko jak to działa???

Gość gość
Chodzi o to: wtorek, 24 września 2013, godz. 22.44 Moja wielce umiłowana córko, każda żyjąca dusza posiada potężny instynkt, aby w swoim życiu poszukiwać Boga. Ci, którzy znajdują Miłość Bożą w jej najczystszej formie, otrzymują ten Dar z powodu ich pokory i akceptacji faktu, że wszelka Chwała należy do Boga. Z drugiej strony poganie, w swoim dążeniu do pokoju duchowego, poszukują raczej rzeczy stworzonych przez Prawdziwego Boga, niż ich Stwórcy. Zamiast paść przed Bogiem, Moim Ojcem, Wszechmogącym Stwórcą wszystkich rzeczy, padają oni przed fałszywymi bożkami, w tym także stworzonymi przez Niego dla świata cudami : Ziemią, słońcem, księżycem i gwiazdami. Czczą oni te cuda, a potem budzi się w nich wiara, że jeżeli tak czynią, to nabywają wielkich mocy. To, czego szukają, to jest rodzaj duchowego oświecenia — mając przy tym nadzieję, że przyniesie im ono przyjemność i pokój. Wtedy wielu, poprzez medytację i jogę, otwiera swoje umysły i dusze, pozwalając złemu duchowi na deprawowanie siebie samych. Niesłusznie wierzą, że jakieś inne moce, odmienne od tych, które pochodzą od Boga Najwyższego, mogą przynieść im pokój, za którym tak tęsknią. Wiedzcie, że istnieje tylko jeden Bóg. Gloryfikowanie kogokolwiek innego równa się do pogaństwu. Bez znaczenia jest, co oni mówią i jak tłumaczą swoje postępowanie, bo zapraszają oni szatana, aby wtargnął do ich dusz; a raz zdobywszy ten dostęp — ani on, ani jego demony nie pozostawią takich dusz w spokoju. Będą oni takie dusze dręczyć, napełniać je kłamstwami i prowadzać je do wiary, że posiadają one (szczególny) dar. Niektórzy wierzą, że potrafią innych leczyć, praktykując na przykład Reiki, jednak to, co oni robią, to jest skażanie innych, także tych bezwiednie biorących w tym udział. Gdy poganie skandują swoje intonacje, aby przyciągnąć dary duchowe, mówią, że przynosi im to spokój. Choć wielu w to wierzy, to wiedzcie, że w przeciągu krótkiego okresu czasu — jak już tylko zły duch wejdzie w ich umysły — staną się podekscytowani i już więcej nie znajdą wytchnienia. Będą wtedy poszukiwali wszelkich zmysłowych przyjemności, ale wszystko, co otrzymają w zamian, będzie ciemnością duszy.

Chcesz mi krótko mówiąc zasugerować,że Pan Bóg reikowiczów srogo ukarze ?

Gość gość
..P..o..g..a..ń..s..t..w..o.. niesie ze sobą ..s..t..r..a..s..z..l..i..w..y.. niepokój, a kraje, gdzie ..p..o..g..a..n..i..e.. wzywają ..f..a..ł..s..z..y..w..y..ch....b..o..g..ó..w.., ściągają na siebie ..G..n..i..e..w.. ..M..o..j..e..g..o.. Ojca. Takie dusze, wiele z nich, same nie rozumieją tego, co robią, ale tych ludzi rozpoznacie po tym, jak zdobią oni swoje ciała, uważając siebie za naczynia świętości w oczach ....f.a.ł.s.z.y.w.y.c.h. .b.o.g.ó.w., o których twierdzą, że ich czczą. Brakować im będzie miłości, .p.o.k.o.r.y. i osobistego poświęcenia dla dobra innych, gdyż obdarzają oni kultem tylko zmysły. Nie rozumieją oni, że ich .d.u.s.z.e. są Darem od Boga, i dlatego składają je w dani, dążąc do doskonałości, której nigdy nie posiądą. Podczas ..O..s..t..r..z..e..ż..e..n..i..a.. wzbudzę w tych .d.u.s.z.a.c.h.. świadomość Prawdy co do tego, do Kogo one należą. ..M..ó..d..l..c..i..e....się, aby przyjęli oni Moją Dłoń ..M..i..ł..o..s..i..e..r..d..z..i..a.. .B.i.a.d.a. zaś tym .c.h.r.z.e.ś.c.i.j.a.n.o.m., którzy Mnie porzucili na rzecz .p.o.g.a.ń.s.t.w.a.“.n.e.w a.g.e”. To oni są tymi, którzy nie chcą Mojego .M.i.ł.o.s.i.e.r.d.z.i.a i wolą babrać się w nonsensach, gdyż nadyma to ich ego, bo wierzą, że mają możność kontrolowania spraw materii duchowej. Poszukując tej osobistej doskonałości, całkowicie odcinają się od Boga. A kiedy będą tak postępować, otworzą drzwi diabłu, który ich uwiedzie i zahipnotyzuje siłą przyciągania zabobonnych przesądów, czyniąc ich dusz jałowizną, gdzie .M.i.ł.o.ś.ć.. ..B.o.g.a.. nie będzie mogła rozkwitać. .W.a.s.z. .J.e.z.u.s.

Gość gość
To nie są moje słowa. Ja nie miałam kiedyś tej świadomości. Wpakowałam się na kilkanaście lat w te tamaty. I nic dobrego z tego nie wyszło dla mnie ani dla zdrowia ani w ogóle w życiu. Nawróciłam się. Przestrzegam przed tym na czym sama przegrałam życie. Na stronie ostrzezenie.net w wyszukiwarce prosze wpisać reiki. Wyskoczy kilka stron w tym temacie. Nie idźcie moją drogą bo przez to przegrałam życie.

Gość gość
ble,ble,ble

Gość gość
A co to jest,ble ble ble???

Gość gość
To nie jest "ble ble ble" bo to dzieje się naprawdę.

...a tak tu było miło i przyjemnie,mieliśmy się wymieniać doświadczeniami i co wyszło?ano wyszedł taki jeden co mąci ludziom w głowach i rozwalił kopytami dobry topik.Bóg z nim!

Gość gość
szatan jest małpo Boga wiec wszystko małpuje ma swój kosciuł masoneria i też leczy ale sam syla choroby na człowieka i potem kieruje takiego człowieka do bioenergoterapełty czy na reiki sa świadectwa ludzi którzy sie na tym sparzyli

Gość gość
13.12.13 [zgłoś do usunięcia] WSN A szieje sie dobrze????co to jest dobrze??

Gość gość
Poza tym nie dziwi Was konieczność dokonywania INICJACJI w reiki??? Zastanówcie się komu powierzacie swoje dusze. Poczytajcie o świadectwach ludzi, którzy z tego wyszli. Otworzą Wam się oczy tak jak kiedyś mnie.

Gość gość
Jaka racja??bo racja jak dupa kazdy ma swoja

Gość olivka niebieska
Reiki nie jest dobre.

Gość gość
to jest jak otwieranie drzwi szatanowi,masoneria zaliczana jest do jednych z dziesieciu tajnych stowarzyszen

Gość gość
No ale masoneria to juz jest co innego,to jest klan który rzadzi całym swiatem i kontroluje rzady wszystkich krajów,wywołuje bumy i krachy finansowe,to cała machina,a szatan to juz pozaziemski stwór,upadły anioł,który nie chciał słuzyc Bogu

Gość gość
Masoneria to przedłużka szatana. Zastanów się komu służy jak piszesz "klan który rzadzi całym swiatem i kontroluje rzady wszystkich krajów,wywołuje bumy i krachy finansowe" ? Nie służy Bogu a diabłu.

Gość gość
Przeczytaj w ostrzezenie.net Jest tam o masonerii, która jest na usługach diabła. Ale koniec szatańskich planów jest bliski. Powtórne przyjście Chrystusa odzieli dobrych od złych. Dlatego tak ważne jest nawrócenie się i przygotowanie swojej duszy na sąd ostateczny. Skorzystanie z sakramentów póki jeszcze są. Póki Franek z antychrystem nie wycofa tego czego diabeł się boi czyli sakramentów świętych. Czemu ta organizacja jest tajna? Hę? Gdyby działała dla dobra innych byłaby JAWNA.

Gość Bashmi
Wracając do reiki, też byłabym ostrożna . Mój serdeczny kolega tym się zajmował. Teraz nie chce o tym mówić. Nie wiem dokładnie co się stało, ale on chce te doświadczenia wymazać z pamięci, a że jest on facetem twardo stąpającym po ziemi i wyjątkowo trzeźwo myślącym, to wierzę jemu i od czarów trzymam się z daleka.

Gość gość
17.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość To według Ciebie szatan rzadzi światem??,Masoneria dlatego jest ukryta aby nie byc zlinczowana przez ludzi woli działac z ukrycia bo tak jest bezpiecznie zreszta rzadzacy nie chca byc widziani,tak samo jak za komuny rzadzacy mili kurorty mocno chronione

Gość gość
Zreszta Swiatowa Organizacja Zdrowia tez jest chronina cała odrutowana druten kolczastym,ten co ma bogactwo nie chce nikogo w oczy szczuc swoim przepychem,dlatego sie odgradza ,dzis bogaci tez buduja płoty zeby im nie zagladali inni,boja sie złodziei,

Gość gość
he he dzialam w Reiki juz dwa lata i zyje :) to cud:) nie ma nic lepszego :) szatan to opetal goscia ktory pisze te bzdury na forum:)