Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość askarga

Co mam robic???????????

Polecane posty

Gość askarga

Chodzi o moja byla i jej nowego chlopaka... Walcze o nia, wczoraj napisala mi, ze teskni za mna. Przez caly dzien nie dawala znaku zycia, w koncu pare razy napisalem na telefon, a ona odpisala mi, ze prawie TO z nim zrobila... Napisala, ze jest zwykla dziwka i szmata i zebym to w koncu zrozumial. Ze nigdy nie byla mnie warta i zebym w koncu sam byl szczesliwy... Pisalem do niej mase smsow, ale wylaczyla telefon ;-/ Jestem zalamany...

Załamany ? Kim ? \"Dziwką\" ? Czego jeszcze oczekujesz po Waszej znajomości ? Dziwni jesteście niektórzy faceci. Kochacie i tęsnikcie za tymi które Was upokarzają, trwonicie czas na kobiety, ktore same nie wiedzą czego chcą. A z drugiej strony...możliwe, że one doskonale wiedzą, że facet o tak nieskomplikowanej strukturze, jak autor niniejszego topicku, będzie się ich trzymał jak rzep psiego ogona bo o innej może sobie jedynie pomarzyć. Zamiast się załamywać autorze, dorośnij :D 🖐️

Gość askarga
Zrozum, ze ja kocham!

Gość askarga
Ale jak??? Co ona z nim zrobila? Napisala, ze prawie TO z nim zrobila...

skoro ci tak napisala to umyslnie chciala dac ci do zrozumienia ze juz sie dla niej nie liczysz to chyba zrozumiale nie ?

Gość duzo
jeszcze topikow zalozysz an ten temat? albo dziewczyna chce wzbudzic w Tobie zazdrosc ale z tego co piszesz to zuelnie niepotrzebnie bo i tak sam za nia latasz 2 wersja to ze chce Ci dokopac i chyba ja to bawi :/ wspolczuję Tobie na prawdę moja rada? odkochac sie wiem ze to tak latwo powiedziec ale w Waszym wieku tez bylam z chlopakiem, zakochana po uszy zerwalam po 2 latach choc caly czas kochalam ale idiotki z siebie swiadomie nie bede dawala robic co do powrotow to w sumie kazdy ma swoje zdanie i nie ma dwuch identycznych sytuacji ale ja nawet gdyby teraz rozstala sie ze swoim chlopakiem i myslala o zejsciu sie po jakims czasie to nie wyobrazala bym sobie tego gdybym wiedziala ze w miedzyczasie dotykal jakas inna...:/ Tobie to nie przeszkadza? Potrafil bys z nia byc teraz? Bo po tym jak widze jak powtrzasz w kolko ze "prawie TO zrobili" to wydaje mi sie ze nie dal bys rady.. ale moze sie myle, nie znam Ciebie co bys nie zadecydowal - zycze powodzenia