Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość superpromocja

Kocham Nowy Jork

Polecane posty

napisalam ze Los Angeles to miasto \'\'bogów\'\' bo to ludzie ktorzy na ziemi mogą kupić wszystko , są takimi doczesnymi krolami, plywają w luksusach, przescigają się w kaprysach, dla nich nie ma rzeczy nie do kupienia, albo niemozliwych dlatego bogów ;) nic niestety to z aniolami nie ma wspolnego ;)

Promocja --> Nie, nie byłam :( sniff... Ale tyle się naczytałam, tyle zdjęć widziałam... Kilkoro znajomych znajomych tam było, opowiadają że to takie pozytywne, luzackie miasto. Bo tak z opisów to LA i NY nie kuszą mnie zupełnie.

danity kane- do Stanow polecialam zupelnie sama, ni znając nikogo- polecialam z Camp America, wiec to duzo ulatwilo- mialam gdzie spac, co jesc, opieke, ubezpieczenie no i... szanse na poznanie wielu cudownych ludzi. 2 miesaice spedzilam na campie z dzieciakami- cudowne 2 miesiace!!! A pozniej podrozowalam ze znajomymi z roznych stron świata. mieszkanka USA- moze wlasnie o to chodzi... po pobycie w NYC tamto metro wydawalo sie lepsze.. Ale tak jak mowie- w LA metro jest normalne, jednak dworce i stacje metra w Hollywood sa swietne i nie da sie temu zaprzeczyc. Noi Union Station w LA tez jest ekstra. Male szczescie--> myśle, że skoro teraz masz takie nastawienie do Nowego Jorku to mozesz byc nim troszke rozczarowana... rzeczywiscie jest niesamowitym miejsce, nawet jesli sie tego miasta nienawidzi to trudno zaprzeczyc, ze jest zjawiskowe.. ale w kazdym razie nie nastawiaj sie zbyt entuzjastycznie bo mozesz sie pozniej troszke rozczarowac :) Jak zamierzasz tam jechac w przyszlym roku? masz jakas rodzine/ znajomych? Sweet Dreams --> gdyby braz pod uwage to, co sie widzi na ulicach w LA to nie wiem czy czasem nie należałoby go nazwac miastem ludzi przegranych zamiast bogów.. Ale to juz trzeba samemu zobaczyc :) Anusia- dokladnie tak, jak to ujelas - \"pozytywne luzackie miasto\" :):):) Mowie o NYC bo L.A. jest takie sobie... ale przynajmniej duuużo tańsze niz NY wiec mozna poszalec :D

Bardzo chciałbyum pojechac do NY!!! moze kiedys sie uda! Promocja masz jakies foty ze Stanow? Bardzo chetnie bym poogladała!!! Pozdrawiam!!

O kurcze! to cholernie duzo!!!To powybieraj te takie najfajniejsze i Mozesz mi przesyłać seriami :) i mowie całkiem serio :)

Gość pdnosisiasiciel
ja bym chciał poleciec do Nowego Yorku niedlugo, moze w wakacje ale nie wiem bo nie znam tam nikogo latwo tam kogos poznac? zeby z nim razem zwiedzac? bo ze jest co zwiedzac to juz czytalem :)