Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justaaaaaaaaa

normalnie przesliczna jest ta suknia!wiecie moze ile kosztuje?

Polecane posty

Gość stawiam że
pd 3.500 do 5.000

Gość justaaaaaaaaa
no i napiszcie tez co o niej sadzicie

Gość lokkok
musicie wiedzieć że zadna sukienka nie wygląda w realu tak jak w katalogu.Tam są retusze i inne bajery żeby wywolać odpowiedni efekt

Gość na allegro dziewczyny
które sprzedaja suknie z kolekcji Pronovias z reguły piszą, że w salonie kosztowały od 3,5-6tyś zł suknia piekna :-)

Gość justaaaaaaaaa
no tak no ale przeciez wiele sukienek na zdieciach wyglada okropnie a na zywo są sliczne wiec jak to wytlumaczyc?? te co sa ladne na zdieciu są brzydkie w rzeczywistosci i na odwrot?? mi sie wydaje ze moze byc jedynie piekniejsza. zastanawiam sie czy ten salon ma w swojej ofercie ten model ale w bieli bo zawsze marzyla mi sie biala suknia

Gość jhjhjh
brzydkie sa obydwie ,jak mozna wogole zalozyc na slub bezowa sukienke,slub to slub--->białość!!!!!!!!!!!

Gość też justa
chyba biel się mówi a tak wogóle to o gustach się nie dyskutuje :)

Pierwsza suknia ma piękną górę (ale ładniej prezentowałaby się na większym biuscie), druga ma ładniejszy dół sukienki, a trzecia z propozycji mi się nie podoba. Ogólnie macie niezły gust ;-)

Gość justaaaaaaaaa
tez justa jest sliczna tylko ze ja bym wolala bez tej koronki

Gość xxxrrrr
O Jezu! ta ostatnia jest OCHYDNA1!! jAK MOZE CI SIE COS TAKIEGO PODOBAC. tO DO PANNY MŁODEJ NIE PODOBNE

Gość to dziwne bo
a wy głupie jesteście i czytac nie umiecie... wyraźnie napisałam, że pokazuje ta suknie ze względu na KOLOR!!!!! a nie dlatego, że ona mi sie podoba... chodziło o KOLOR!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość justaaaaaaaaaaaaa
najgorsze to to ze na tej stronce nie mazdnych informacji o tej sukni!!! ani ceny ani z jakiego materialu no nic tylko zdiecie:[ to co zeby sie cokolwiek o niej dowiedziec to musze specjalnie zadzwonic do sklepu???? bo wątpie zebym spotkala kogos na forum kto juz ją kupil :/

Gość mary-*23
napisz maila do nich. Ja ostatnio pisałam też z zapytaniem o suknię i mi od razu odpisali. Cena mnie ciut oszołomiła bo jedna z tych sukien 3400 kosztuje. Więc pewnie nie licz że będą tańsze:-(

Gość ech*
a mi znowu żadna sie nie podoba - NIENORMALNA jestem - oglądam mnóstow i żadna nie ta 😠

Gość mary-*23
i właśnie ona koszuje 3400. Za połowę zeny można wypożyczyć.

Gość taka jedna ja jestem
Do Justaaaaaa. Suknia, która Ci się podoba jest z salonu Madonna. Jest to suknia z kolekcji Pronovias i spokojnie można założyć, że będzie droga, ale za to gatunkowo znakomita. Madonna nie zamieszcza cen sukni na stronie, niektórych sukien (tych najdroższych), które można obejrzeć na stronie, czy w katalogu kreatora, nie ma w salonie, gdyż ze względu na cenę nie cieszą się żadnym zainteresowaniem w naszym kraju. O jednym trzeba pamiętać, że nawet jak dowiesz się ceny i będzie ona dla Ciebie do zaakceptowania i już niesamowicie nastawisz sie na tę suknię, nie decyduj o sprawie, nim dokładnie nie obejrzysz sukni na żywo. Zdjęcia w katalogu bywają mylące...

Gość a nie zauważłyście że
wszystkie te modelki tutaj takie zgarbione? Zero postawy:-)

To może coś jeszcze podpowiem. Wiem, że suknie są drogie, ale wiele tych sukien można kupić przez komis w Madonnie, albo przez komis internetowy Madonny na www.mlodapara.pl Oni zamieszczają tam ogłoszenia o sprzedaży sukien, które zostały zakupione w ich salonie, z tym, że namiary są na właścicielkę sukni. Suknie są ze zdjęciami i bez zdjęć, z tym, że jeśli jest zdjęcie, to jest to zdjęcie katalogowe, nie dołącza się zdjęć klientki w sukni. Pozdrawiam i zerknijcie tam, warto

Gość justaaaaaaaaaaaaa
a moze orientujesz sie czy mają dany model w innych kolorach???? na zdieciu jest suknia bezowa zastanawia mnie czy maja tez biala

Orientuję się:) To zależy od tego, czy chcesz suknię wypożyczyć, czy kupić. Jeśli chcesz kupić, to suknia zamawiana jest w kolorze, jaki sobie wybierzesz, z tym, że masz do obejrzenia próbkę materiału, jeśli suknia w salonie (do przymiarki) jest w innym kolorze. Może się okazać, że w salonie znajduje się suknia w wybranym przez Ciebie kolorze (a nie jest to model do mierzenia) i jest to np. suknia gotowa do odbioru przez inna klientkę, lub suknia oddana do komisu, wówczas możesz ją poprostu zobaczyć (chyba, że komisowa, to oczywiście możesz przymierzyć). Muszę tutaj jeszcze dodać jedną rzecz. Najczęściej suknie występują w kolorach: biel, śmietankowa biel, ecru jasne i ciemne, z tym, że jeśli np. kreator proponuje kolor śmietankowa biel, jasne ecru i np. champaigne, to niestety nie ma możliwości zamówienia śnieżnej bieli, czy ciemnego ecru. Warto jednak zaufać projektantom, gdyż najczęściej wybierają odcienie, w których suknia prezentuje się najkorzystniej:)

Gość justaaaaaaaaaaaaa
no mi sie wydaje wlasnie ze w bieli tak by super nie wygladala, wczesniej widzialam suknie galaxy ecri mi sie nawet podobala ale w bieli byla okropna, szkoda ze nie ma tego salonu w szczecinie , najlblizszy jest w poznaniu no ale szkoda by bylo jakbym przejechala taki kawal a nic nie wybrala

Ja akurat mam to szczęście, że ten salon jest w mieście, w którym mieszkam. Nie wiem ile masz czasu, ale ja mając wiele spraw na głowie, wybrałam suknię w jeden dzień i wybrałam suknię, która niesamowicie mi się spodobała. Zimą tego roku przeznaczyłam kilka dni na wybór sukni, pierwszego dnia trafiłam do trzech salonów (wcześniej byłam na targach i przeglądałam internet), tym trzecim była Madonna. Babka zapytała o moje preferencje, poprosiła o wskazanie sukien które mi się podobają w katalogach, zapytała mniej więcej o przekrój cenowy i ruszyła z pokazywaniem mi sukien. Obejrzałam w sumie 18 sukien i wybrałam tę wg mnie najpiękniejszą:) Pozdrawiam

Gość justaaaaaaaaaaaaa
no a ile zaplacilas?? i co zrobilas z suknia sprzedalas?