Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cofe

tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość cofe

zaczelam brac tabletki rigevidon - zlozone jednofazowe. czy ktos moze cos powiedziec o tych tabletkach? czy to sa te o podwyzszonym skladzie, czyli lepiej zabezpieczajace? nurtuje mnie tez pytanie czy podczas przrwy 7 dniowej w braniu tabletek, czyli teoretycznie i praktycznie poza okresem plodnym istnieje jakies ryzyko wpadki? a tak poza tym probuje sie dowiedziec czy jest jakies realne ryzyko wpadki, poza oczywiscie zapomnieniem tabletki? za podzielenie sie z uwagami z gory dziekuje

19:15 prawie mgr................ sorki ale ile Ty masz lat??????????????????????? Najpierw bierzesz a potem pytasz co to jest ???? To nie zabawka!!! 15.10] 19:19 Miarka Czytać ulotkę tam prawie wszystko pisze! Wszytskie tbaletki mają prawie idntycznosc skutecznośc 99,8(nie ma 100% bo kobiety popełniają błędy w braniu) Zawartosc hormonów nie ma wpływu na skuteczność! W 7 dniowej przrwie mozna się kochac , jest się zabezpieczonym. 19:20 cofe (cofepoz@go2.pl) oczywiscie ze nie tak. po prostu takie przepisal mi lekarz. po pierwsze ze wzledow zdrowotnych, po drugie antykoncepcyjnych. a moje pytania wynikaja raczej z niepewnosci co do skutecznosci tabletek